Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (1011. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.621
Cevap
206
Favori
1.240.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10091010101110121013
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim bende 2 tane z2 var birini özellikle kullanıyorum öyle dediğin gibi hiç bir sorun yok. Siz cihazı nerden aldınız malum bu aralar paralel ithalat ürünlerinde wifi şebeke sesin karşı tarafa gitmeme sorunu yaşanıyor ki genelleme yapmıyorum çevremde paralel ithalat alan arkadaşlar hepsi sıkıntı yaşıyor.sony tr cihazlarda bu sıkıntılar yok.
    Ayrıca z2 şuan z3 ten bile kaliteli sağlam ve piyasanın en iyi telefonu yazılımsal beklentilerinize gelince z2 de öyle acil yazılım durumu yok. Son olarak kıyasladığınız telefon ve markası malum bu konuda adil olmalı
    Sizin cihaz sorunlu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Karşı taraf telefonu açınca titreşim özelliği z2 de yok galiba ben bulamadım. Bu özelliği sağlayabilecek bir uygulama var mı?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: byapici

Arkadaşlar merhaba,

Karşı taraf telefonu açınca titreşim özelliği z2 de yok galiba ben bulamadım. Bu özelliği sağlayabilecek bir uygulama var mı?

Teşekkürler

Var ayarlardan açman lazım hocam

• Ben bulamadım, nerede olduğu konusunda bilgi verebilirsen sevinirim.
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: byapici

Ben bulamadım, nerede olduğu konusunda bilgi verebilirsen sevinirim.
    Teşekkürler

Ayarlar > çağrı > çalarken titret
  • Bu farklı bir özellik, seni aradıklarında titreme özelliği... Ben aradığımda karşı taraf telefonu açınca telefonun bir kere titreme özelliği var ondan bahsediyorum. HTC, LG de default ta geliyor... Yinede teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba, yabancı forumlarda da araştırmama rağmen kimse henüz tam çözümü bulamamış. Benim gibi bekleme modunda saatte %2 civarı şarjı giden arkadaşlar vardı, onlar sorunu düzeltebildi mi acaba? Ben geçen hafta greenfy uygulaması ile bazı uygulamaları dondurup xperia with facebooku devre dışı bırakmıştım ve o gece telefonu aldığımdan beri ilk defa gece %1 indiğini görüp baya sevinmiştim. Fakat son iki gündür telefon yine eski haline döndü, bu gece stamina modundayken 9 saatte %12 şarj gitti, ayarlarda hiçbir oynama yapmadım, herşey aynı.Bu duruma çevrimdışı bir uygulama sebep oluyor diye düşünüp swiftkeyi de sildim, fakat yine de değişen birşey olmadı. İlk olarak şunu sormam gerekiyor, wifi açıkken 9 saatte % kaç şarjınız gidiyor, yani bunun normali nedir ilk bunu tam olarak öğrenmem gerek, çünkü benim telefonum normallikten baya uzak aldığım günden beri. İkincisi hattım vodafone, telefonun şebekesinin tam çektiğini daha görmedim, ya da çok az yerde çekiyor. Bu durum şarjı bu kadar etkiler mi acaba? Çünkü o gece %1 azaldığında cihaz uçak modundaydı.

• Hattım vodafone ve evet şarjı vodafone yiyor özellikle az çeken yerlerde daha çok yiyor. Geceden sabaha. %11 en az
  • aybarsk. A kullanıcısına yanıt
    Ben haftada bir stamina modun önbelleğini temizlemeye başladığımdan beri 9 saatte %1 gitmeye başladı,aldığımdan beri en iyi performans, greenify de var ve stamina modun genişletilmiş kullanımı açık

• quote:

Orijinalden alıntı: ercngc

Arkadaşlar telefonda hangi rom yüklü oldugunu nasıl anlarız.

Güncel

• ercngc kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda /telefon hakkında bölümün de yazar

• Arkadaşlar. Xperia z2 darbeye karşı da dayanıklı mi? Genelde telefonları düşürme gibi sakarligim çoktur.

• ustalar telefonu alalı 2 gün oldu 2 tane sorunum var 1.sorun facebook ta video oynatılmıyor malesef yazan uyarı çıkıyor 2.sorun whatsapp kurdum onay kodu gönderme aşamasını geçemiyorum tel no yazdım onaylıyorum zaman aşımı uyarısı veriyor.andro sürüm 4.4.4 derleme no:23.0.1.A.0.167
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

Kardeşim bende 2 tane z2 var birini özellikle kullanıyorum öyle dediğin gibi hiç bir sorun yok. Siz cihazı nerden aldınız malum bu aralar paralel ithalat ürünlerinde wifi şebeke sesin karşı tarafa gitmeme sorunu yaşanıyor ki genelleme yapmıyorum çevremde paralel ithalat alan arkadaşlar hepsi sıkıntı yaşıyor.sony tr cihazlarda bu sıkıntılar yok.
    Ayrıca z2 şuan z3 ten bile kaliteli sağlam ve piyasanın en iyi telefonu yazılımsal beklentilerinize gelince z2 de öyle acil yazılım durumu yok. Son olarak kıyasladığınız telefon ve markası malum bu konuda adil olmalı
    Sizin cihaz sorunlu...

Cihaz satmaya çalışıyorsunuz diye neden beni hedef alıyorsunuz? Mesajımın içinde 100 tane bence var, sorun yaşıyorum ve fikrimi belirttim. Cihazım mall of istanbul sony centerdan alınma 1900 lira da para verdim. Sana ne kardeşim? Benim cihazım sorunluymuş. Bir sürü adam bi sorundan muzdarip. Eski sürüme geçtiğimde sorun kalmadı. Stereo hoparlörlü bir telefona göre çok vasat duyulmuyor. Dediğim gibi memnunum ama memnunum dediysem de g2 varken meizu çıkıyorken gidip bu telefona bu parayı vermem. Su geçirmezlik iddiasında olan kompakt kasaysa sahip z2 cihazların 5te biri su geçiriyor. Az insaflı olun teknoloji şans işi de bu kadar da olmaz

Edit: ayrıca paralel ithalat falan saçmalık bilmediğiniz çok belli. Sonuçta tamamiyle aynı üretilen cihazlar bunlar aynı yazılım da yüklendiğinde tamamen aynı olurlar.
    Her buraya sorunları yazdığımda acil yazılım durumu yok deyip duruyorsunuz derdiniz ne adamı dellendirmeyin şurada.2 tane z2in varsa git kullan veya saat kardeşim banane yahu? Telefonum da sorunlu ise almak isteyen arkadaşın da başına pekala gelebilir marka taraftarlığı mı yaptım da burada? Aldım kullandım parasına değmez piyasanın da en sağlam telefonu falan değil telefon görmesek inanacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 19 Ocak 2015; 13:55:27 >

• Derleme numarası yazan bölümmü
  • cellman406 C kullanıcısına yanıt
    Senin galiba sorunların var benim telefonu satmak gibi bir derdim yok ki ben sony avukatı değilim burası bir forum bende görüşlerimi belittim. Sorun sende; telefonda değil seviyesiz konuşursan alıntı yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorelDraw04 -- 19 Ocak 2015; 14:19:20 >
  • Evet arkadaşlar bir sorunla daha karşınızdayım, yine ben... Telefonum rootlu ve existenz v4 rom yüklüydü. Bugün cm11 rom yüklemek gibi bir isteğim vardı. CM11 rom dosyasını indirdim, drm backupını aldım vs, romu install ettim, reboot system dedim ve kapanış o kapanış, telefon açılmıyor. power ile açılmıyor, power+volume up ile açılmıyor, power+ volume down ile açılmıyor. şarja taktığımda kırmızı led yanıp sönüyor, pcye taktığımda herhangi bir led göstergesi yok, pc şu an telefonu görmüyor. Cihazda rom olduğu için sanırım garantiye yollama gibi bir şansım da yok, kim bana yardımcı olabilir?
  • aybarsk. A kullanıcısına yanıt
    Telefonu fazla kurcalama asla açılmaz şarja tak 2saat kadar sonra ses kısma power tuşuna bas 3 kes titreyip kapanınca flashtool ile yeniden yükleme yap.

• 4.4.2 stock indirdim, onu mu yükleyeyim?
  • ProDanqqels P kullanıcısına yanıt
    Sendeki sorun Xperia Z lerdeki kronik sorunlardan biri. Kamera modülünün içine toz kaçmış :) Servise ver kamerada siyah nokta şeklinde belirt. Servisde değişimi yapılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 10091010101110121013
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.