Şimdi Ara

Sony Xperia X Compact (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.765
Cevap
22
Favori
102.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle hocam her türlü işiniz görür, alışmaya bakın. 2 sene sonrada sd 845li telefon bakarsınız yanlız şimdiden para biriktirmeye başlayın zira 2017 modeller 3 4kdan satıştayken 2 yıl sonrası rahaat 5 6k seviyelerini görür bu dolar kuru, vergi ağırlığı devam ettiği sürece
  • Merhaba, Sony music uymasında podcast bölümü bulamadım. Önceki telefonumda vardı, kaldırılmış mı acaba bu özellik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar FM radyo var mı bu telefonda? Normalde var ama Türkiye'ye ithal ederken bazen kapatıyor firmalar. Sony Türkiye'nin resmi tanıtım sayfasında da FM radyo özelliğini yazmamışlar. FM radyo olup olmadığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Arkadaşlar FM radyo var mı bu telefonda? Normalde var ama Türkiye'ye ithal ederken bazen kapatıyor firmalar. Sony Türkiye'nin resmi tanıtım sayfasında da FM radyo özelliğini yazmamışlar. FM radyo olup olmadığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Var hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
  • Sony Xperia XZ1 compact cıksında X compact alayım ben

• Ben X compact aldım fakat siyah bulamadım beyaz aldım gönlümde hala siyah yatıyo 😭😭 beyaz isteyenle takas yapma şansım varmı 😭😭😭

• Arkadaşlar siyah renk için kapaklı olmayan modellerden kılıf tavsiyesi olan var mı?
    Ayrıca 2,5D ekran koruyucu da lazım.
    Türkiyeden alabileceğim sitelerden önerebilir misiniz?
  • Telefon boşta çok pil tükettiği görünüyor, sizde bu sorunu yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Telefon boşta çok pil tükettiği görünüyor, sizde bu sorunu yaşayan var mı?

Var

Z5 compact'da 9-10 saatte %1 giderdi

Bunda 1-1,5 saatte %1 gidiyor

(Gece internet kapalı iken)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 18 Haziran 2017; 11:46:1 >
  • Aynen yazılım la düzeltirler diye umuyorum (z5c den geçtim)

• Telefonu dün aldım bugün güncelleme işlerini halletim uzun sürdü biraz beyaz rengini aldım benim çok hoşuma gitti bu alet çok içime sindi çok güzel ve iyi bir telefon boştayken bende pilde azalma olmuyor birde kutudan çıkan kulaklığın cx200-ii den iyi çıkmasıda beni şaşırtdı doğrusu

Not bu arada %1 lik düşme bende de oldu olmadı demiştim ama güncelleme sonrası demekki bir hata var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 19 Haziran 2017; 11:40:8 >
  • Aynen kulaklık çok güzel benimde çok hoşuma gitti

• Kutudan çıkan kulaklık MH750. Forumdaki arkadaşlarla bir türlü anlaşamadığım konu bu kulaklığın kaliteli bi kulaklık olup olmadığı. Kimse beğenmiyor fasulyeden sayan yok bu kulaklığı :) ben tam tersini düşünüyorum, doğru ekolayzer ayarlarında bence çok iyi, çok dengeli. CX300, NC31, Hyrid Pro var elimde hiçbiri bu kulaklık kadar keyif vermiyor bana sıkıntı bende de olabilir :) kristal tadında bi ses veriyor sanki, çok temiz. Kulaklık bozulunca baya aradım nette originalini bulmak/anlamak zor, forumdan @BoccAcio saolsun uygun bi fiyata bıraktı, 1 haftadır keyifle kullanıyorum.
  • Bu kulaklık mevzusu kimin ne duyduğuyla ilgili biraz mh 750 malzeme kalitesi güzel olsa çok satacak olan bir kulakllık aslında biraz da fiyatla ilgili seninki 300 benim ki 50 tl ise benim kulaklık kötü oluyor

• Arkadaşlar siyah renk için kapaklı olmayan modellerden kılıf tavsiyesi olan var mı?
    Ayrıca 2,5D ekran koruyucu da lazım.
    Türkiyeden alabileceğim sitelerden önerebilir misiniz?
  • Arkadaşlar stamina moduna alınca cihaz kasıyor nedenini bilen ver mı?
    Yada sizde de böyle bir sorun var mı?
  • gpuya mudahale ediyor sanirim, performansi dusurur diye uyariyor cunku. bu arada ekrani tam kaplayan ekran koruyucu tavsiyesi bana da lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Valiente -- 19 Haziran 2017; 19:23:30 >
  • Arkadaşlar beklerken şarj harcama olayı herkestemi var, ben z1 compact tan geçicem, gece sabaha kadar yüzde kaç eksiliyor. Güncellemeden sonramı oluyor herkeste, şarj benim için önemli, yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emetovic -- 20 Haziran 2017; 8:19:51 >
  • emetovic E kullanıcısına yanıt
    Son 22 saatte telefon boşta tüketimi %26 ile en başta ve 482mAh tüketmiş.

Ekran da %26 ve 4saat ekran süresinde (otomatik parlaklık), 470mAh tüketmiş.

Şu an %35 şarjım var.

Normal midir bu değerler?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.