Şimdi Ara

Sony Xperia U Hakkında Düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni Xperia serisindeki en ucuz model olan (p , s , u arasında) Xperia U ortalama olarak; bir önceki Xperia Ray ve Xperia Neo V 'ye eşdeğer özellikleri taşıyor. Bir iki ufak eksi/artı belki ve de kullanıcının gözüne hitap edecek farklar. Ben başta Xperia Neo V dedim , sonra Ray'in ffiyatı da iyice çektiler aynı fiyata geriledi. Kamerası ve daha hoş tasarımı için Ray dedim. Tabiki neo da güzel ama Ray'in de ekranı 3.2 olunca vazgeçtim. Xperia U 5mp kamera 3.5 ekranla geliyor. Aynı bütçeye hitap ederek ama bu telefonu tam beğendim diğerlerini eledim; arttırılamaz 4 GB hafıza olduğunu öğrendim ve yıkıldım. Sanırım Neo V alacağım.

4 GB'ın 1 GB'ını telefon yese tamam zaten, 2 video çek 1 GB da oradan. Biraz da şarkı , fotoğraf derken telefon tıkandı. Bu model için büyük eksi olacak bana göre 4 GB

• Yok be arkadaşım haızasını sorun etme 4gb yeter eğer çoook telefonla hşır neşir olacam diyosan şunları yüklücem video yüklücem diyosan san gelemz ama! telefon 4gb olmasına rağmen müthiş özellikleri var o senin söylediğin telefonlara taş çıkartır bu telefon benim arkadaşım aldı bunda 1 ay önceye kadar neo v pişman oldu görünce telefonu ekran parlaklığı süper mp3 dinlemek muuuuuhteşem ekolayzır var telde kulakluk için ayrı özellikte dinlemek için derinlik ayarları var sana diyeceğim müzik için yaratmışlar telefonu ekran kartı galaxy s2 ninkiyle aynı işlemci 1ghz dual core nasıl olurda neo v yi düşünüuyosun anlayamadım nedeni 4 gb olması ise haklısın ama diğer özellikleri ile çoğu süper fiyattaki telefonları aşağı çeker telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: altair2082

Yok be arkadaşım haızasını sorun etme 4gb yeter eğer çoook telefonla hşır neşir olacam diyosan şunları yüklücem video yüklücem diyosan san gelemz ama! telefon 4gb olmasına rağmen müthiş özellikleri var o senin söylediğin telefonlara taş çıkartır bu telefon benim arkadaşım aldı bunda 1 ay önceye kadar neo v pişman oldu görünce telefonu ekran parlaklığı süper mp3 dinlemek muuuuuhteşem ekolayzır var telde kulakluk için ayrı özellikte dinlemek için derinlik ayarları var sana diyeceğim müzik için yaratmışlar telefonu ekran kartı galaxy s2 ninkiyle aynı işlemci 1ghz dual core nasıl olurda neo v yi düşünüuyosun anlayamadım nedeni 4 gb olması ise haklısın ama diğer özellikleri ile çoğu süper fiyattaki telefonları aşağı çeker telefon

bunları yazmak için üye olduysab teşekkür ederim :D

ben neo v'yi düşünürken bu telefonun sadece adı vardı ortalıkta haliyle normal. Video atmak değil de ; çekeceğin 10 dklık bir video (HD) zaten 150-200 mb edecek. fotoğraflar desen ayrı. Ben zaten 2-3 GB civarında mp3 mutlaka atarım diyeceğim ama mp3üm de var gerçi aslında bunu düşününce de aklıma yatıyor. Belki de alırım :)

• bende telefonu dün turkcell de biraz inceleme fırsatı buldum
    bence de en büyük eksi si arttırılabilir hafızasının olması onun dışında ekran ve telefon bana küçükmüş gibi geldi
    bunun yanında internete bağlana hızı sayfalarda gezinme video oynatma gayat başarılı idi
    foto ve kamerada gerçekten iyi neo v den daha ii gibi geldi video çekimi
    ses normal geldi bana kulaklığı deneyemedim ekranın üzerinde de koruyucu vardı ve üstünde yazılar olunca ekran hakkında bişey söyleyemeyeceğim
    ama ben yeni modelleri bekleyeceğim gibi duruyor ama telefonda arttırılabilir hafıza ve hdmi çıkışı olsaydı kesinlikle alırdım
  • Hafızası yetersiz. Gerçi benim şu an telefon 32 gb hafızaya sahip ama 1 gb bile kullanmıyorum
  • Arkadaşlar benim sırf müzik dosyalarım 3 GB :D mp3üm var diyorum avutuyorum kendimi bu sefer de ya bazen de hoparlörden dinleyseim gelir diyorum. O yüzden rota bulursam şöyle 600-650'ye NeoV
  • 3 GB müziğin hepsini dinliyo musun allasen? dinliyosan helal valla :D Ama Neo V alma bence. 4 gb gayet doyurucu bir miktar. video izleyeceksen de, usb girişi var. Takarsın bi usb (kaç gb hatta tb istersen) tepine tepine kullanırsın aleti. Oyun oynarken play station kolu takarsın falan, neo v de var mı bu? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xperia nxt serisinin en şık telefonu bana göreözellikle menüye göre farklı ışık veren led'i ve değiştirilebilir renkli alt çıkıntıları ile bir numara
    iphone 4s kullanıyordum yeni sattım inanın iphone 4s'ten bile şık geldi bana inceleyinceve iyiden iyiye almayı düşünüyorum,hafızasıda sorun değil çektiğim foto ve videoları bilgisayara atıyorum telefonda tutmuyorum
  • Merhaba herkese;

Dün itibarı ile birazda kafamda soru işaretleri olarak ikinci el ilanlardan beş günlük bir cihazı full kutu içeriği ve faturası ile birlikte aldım.
    Telefonu daha görünce çok doğru bir karar verdiğimi anladım. Önceden RAY kullanıyordum, daha büyük ekranlı bir androidli telefon almak için sattım ve yaklaşık on gün önce Galaxy SII aldım.
    Ancak Sony ye alışmışım bir kere :) SII yi kullanamadım. SII yi eşime veririm diye düşünerek bakınırken bu telefonu gördüm ve almaya karar verdim.

Öncelikle telefon açıklamalarında 4Gb hafıza yazmasına rağmen gözünüzü korkutmasın, kullanıcıya ayrılan hafıza 4Gb. Sistem içinde 4 Gb ayrılmış durumda. Yani telefon aslında 8Gb. Bence standart bir kullanıcıya yeterli. Tabiki harici hafıza kartı girişi olsaydı çok daha güzel olurdu.

Kısacası yaklaşık 24 saatlik bir kullanımla herkese ve her keseye uygun; tavsiye edebileceğim fiyat/performans telefonu diyebilirim.

SAYGILAR...

• Çokk Gzl Telefon Alınabiir Tasarım Hrikası :)
  • Yaklaşık 2 haftadır telefonu kullanmaktayım kesinlikle mükkemmel herseyiyle en ufak bir sorun yaratmadı simdiye kadar
  • Benimde 4 5 gün oldu alalı müthiş bir telefon. Hafızası benim için yeterli,kamera 10 numero :) Ekran renkleri deseniz uff kaçırma kap bi tane :) Bu arada tek eksi kutudan çıkan pembe alt kapak başka rengi olsa daha iyi olurdu. :)
  • arkadaşlar şu alttaki işi gücü yanan ışığı nasıl kapatabiliriz? şarja bayağı darbesi oluyor gibime geldi :)
    xperia u için androidin güncellemesi çıktımı? diğerleri için çıktı yazıyor ama U yu bulamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 699eren

3 GB müziğin hepsini dinliyo musun allasen? dinliyosan helal valla :D Ama Neo V alma bence. 4 gb gayet doyurucu bir miktar. video izleyeceksen de, usb girişi var. Takarsın bi usb (kaç gb hatta tb istersen) tepine tepine kullanırsın aleti. Oyun oynarken play station kolu takarsın falan, neo v de var mı bu? :D

Hepsini aynı anda dinlemesem de evet :D zaten sırf sagopa kajmer klasöru 2'ye yakın :D aslında birkaç hesaplama yapınca yeterli geliyo ama takıntı ışte :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.