Şimdi Ara

|SONY Xperia™ SP|| K. KULÜBÜ ||1.7 GHZ 720P HD 8MP da 3264 x 2448 px TFT MHL HDMI DLNA NFC GPS|| (586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.800
Cevap
73
Favori
313.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her şey için çok teşekkür ederim dostlar. Var olun. Büyük hakkınız geçti bana, helal edin.

Yüksel TÜRK; Senin İçin Yükselmenin Hududu Yoktur!
    Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün; Cihan Senindir!

MSI GE72VR 7RF Apache Pro : i7 7700HQ, 2x8 GB Kingston DDR4 2400Mhz RAM, GTX1060 3GB, 500GB Kingston A2000 M.2 SSD, HGST 1 TB 7200Rpm HDD, Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz, 17.3" AntiGlare FHD 120 HZ LCD, SteelSeries RGB Keyboard, Dynaudio 4x2w + 3w Sub. Zalman NS2000, MSI GG GM08 Clutch, MSI DS502 Gaming 7.1, XBOX 360 Wi-Fi Gamepad, Seagate Backup Plus 4TB 2.5" USB 3.0 HDD
    iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple, Fiat Egea Hatchback 1.4 Lounge Plus Export (2020)
    İstisnalar "Galatasaray" ise, Kaideyi Parçalarım!
  • BiLgiSeaRcheR kullanıcısına yanıt
    Hocam ben birşey yapmadım ki ama yine de helali hoş olsun .
  • @BiLgiSeaRcheR
    Tebrik ederim; rom'u yüklemişsin.

Menüdeki simgelerin dizilimi ile ilgili olarak şöyle bir ayar var;
    Ana ekranda basılı tutun, altta çıkan seçeneklerden ayarlar'a tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda ''çekmece stili'' ni bulup kompakt olarak değiştirin.

CM 13 ile ilgili bu aralar hemen hemen hergün güncelleme geliyor. Güncellemeyi şu şekilde yapabilirsiniz;
    Telefonla kablosuz ağa bağlanın.
    Ayarlardan telefon hakkında'ya girin.
    Açılan ekranda cyanogenmod güncellemeleri'ne tıklayın.
    Ekranın sağ üst tarafındaki dönen ok'a tıklayın.
    Ekranda güncelleme olup olmadığı belirecek; üzerine tıklayıp güncelleme dosyasının inmesini bekleyin. Dosya indirildikten sonra üzerine tıklayın ve güncellemeyi seçin.

Güncelleme yaptığınızda telefondan herhangi bir şey silinmiyor veya ayarlar değişmiyor.

• @akay635

Hocam tekrardan Allah razı olsun, menüyü o şekle getirmeyi siz söylemeseniz ben hayatta bulamazdım. Çok daha iyi oldu böyle. Güncellemeyi de yapıyorum şimdi, 3 güncelleme gözüküyordu 13'ü, 14'ü ve 15'i olarak. Şimdi 15'inde gelen güncellemeyi yüklüyorum. Sanırım 14 ve 13'ünü ayrı ayrı yüklemem gerekmez.

MSI GE72VR 7RF Apache Pro : i7 7700HQ, 2x8 GB Kingston DDR4 2400Mhz RAM, GTX1060 3GB, 500GB Kingston A2000 M.2 SSD, HGST 1 TB 7200Rpm HDD, Intel(R) Wi-Fi 6E AX210 160MHz, 17.3" AntiGlare FHD 120 HZ LCD, SteelSeries RGB Keyboard, Dynaudio 4x2w + 3w Sub. Zalman NS2000, MSI GG GM08 Clutch, MSI DS502 Gaming 7.1, XBOX 360 Wi-Fi Gamepad, Seagate Backup Plus 4TB 2.5" USB 3.0 HDD
    iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple, Fiat Egea Hatchback 1.4 Lounge Plus Export (2020)
  • BiLgiSeaRcheR kullanıcısına yanıt
    Sistemin güncelleme merkezinden yüklüyorsanız son güncellemeyi yüklemeniz yeterli eskileri yükleme kalkarsanız eski versiyonu yükler son güncelleme ile diğer güncellemeler de yapılan değişiklikleri de yüklersiniz.
    Her gün güncelleme gelecektir yapmayı pek önermiyorum ülkede akk varken her gün her gün kotayı hızlı bitirir zaten bazı sürümlerde çok köklü değişiklik olmuyor geliştirici adrian dc şu aralar başka cihazlar ile ilgileniyor.
    AOSP-RRO kullanıyorum sadece güvenlik paketi güncellendiğin de güncellemeyi yüklüyorum sorun çıkmadı şuana kadar
    Değişiklik listesi buradan takip edielbilirhttps://www.cmxlog.com/13/huashan/
    Yeşil ile gösterilenler cyanogenmod geliştiricilerinin yaptıkları telefona özel değil cyanogenmod'a özeldir
    Kırmızı ile gösterilenler geliştirici adrian dc nin yaptıkları daha çok teknik değişiklikler olur
    Bizim geliştirici aynı zamanda cyanogenmod'a da katkı yaptığı için bazı yeşillerde kendisinin ismini görebilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StartaBafras -- 16 Ağustos 2016; 11:15:00 >

• @ANKA159 Hocam çok teşekkür ederim bu yararlı bilgiler için, pederin telefonu bahane ettim resmen kendimi geliştiriyorum. Garantim bitince Z3'de çok daha kolay yapabileceğim bu işleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR

@ANKA159 Hocam çok teşekkür ederim bu yararlı bilgiler için, pederin telefonu bahane ettim resmen kendimi geliştiriyorum. Garantim bitince Z3'de çok daha kolay yapabileceğim bu işleri.

root işlemi donma ve ısınma sorununu gideriyor mu ?
  • Merhabalar Xperia sp ile ilgili bir sıkıntım var telefon önce kapanmıyordu arkadan off ile kapattım sonra ekranda çizgiler belirdi bilgisayarın ekran kartı bozulduğunda olduğu gibi tekrar kapatıp açtım düzeldi daha sonra da sabah komple gitti ekran siyah yandan ışıkları görüyorum led kırmızı yanıyor başka bir tepki yok. Sorun nedir ya da böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ykayan

Merhabalar Xperia sp ile ilgili bir sıkıntım var telefon önce kapanmıyordu arkadan off ile kapattım sonra ekranda çizgiler belirdi bilgisayarın ekran kartı bozulduğunda olduğu gibi tekrar kapatıp açtım düzeldi daha sonra da sabah komple gitti ekran siyah yandan ışıkları görüyorum led kırmızı yanıyor başka bir tepki yok. Sorun nedir ya da böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu acaba

Hocam benim Xperia Sp telefonum 1 ay kadar önce ömrünü tamamladı , ayağım kaydığı için telefon yaklaşık 200 basamak takla attı ancak telefonum güvenli modda tek açılabildi arama mesaj ve fabrika ayarlarında mevcut uygulamalar dışında hiçbirşey yapamıyordum kapama ses kısma tuşları bile çalşmıyordu kamera sayesinde açıyordum telefonu

Böyle bi deneyime dayanarak ; telefonunuz hiç yere düştü mü?

Eğer telefon yere düşmemiş ise yazılım onarımıyla bunu halledebilirsiniz
    Eğer düşmemiş ise telefon kırmızı ışık veriyorken kamera tuşuna basılı tutup açmayı bi deneyin

sonuca göre bi ele alalım bakalım

• 250 liraya sp alınır mı ?

Orijinalden alıntı: CA18DET

250 liraya sp alınır mı ?

Sakın alma parana yazık olur, çok yavaş bir telefon, doğru düzgün işlem yapılamıyor

Z5 Premium / Always Sony
    Çankırı
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ..!
  • yahu beyler çıldırıcam, bootloader kilidini açamıyorum. açılabiliyor diyor ama şu driverları yükleyemedim. win 10 pro 64 bit kullanıyorum, bi dünya dosya indirdim yüklemeye çalışıyorum hata veriyor. bunu acilen yapmam lazım, ykb cüzdan uygulaması için. yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: Man Down

yahu beyler çıldırıcam, bootloader kilidini açamıyorum. açılabiliyor diyor ama şu driverları yükleyemedim. win 10 pro 64 bit kullanıyorum, bi dünya dosya indirdim yüklemeye çalışıyorum hata veriyor. bunu acilen yapmam lazım, ykb cüzdan uygulaması için. yardımcı olursanız sevinirim.

Ben de çok uğraşmıştım valla bootloader kilidi için ama yapamamıştım, sonra twrp yükleyince kendiliğinden kalkmıştı diye hatırlıyorum, baya oldu yapalı, çok detaylı hatırlamıyom ama, kilidi kaldıramadığımı hatırladım

Yukarıdaki linkten nasıl yüklendiğine bakıp öyle yükleyin.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    hocam daha önce bi dünya şey yüklediğim için sanırım önce onları kaldırmam lazım. anlatıldığı gibi yaptım, hatta bu sefer başarıyla yükledi ama flashtool halen görmüyor cihazı.
    Z5 Premium / Always Sony
    Çankırı
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Yüklendi görünüyor ama Volume UP basılı iken usb takınca yeni aygıt olarak sboot gibi bi şey buluyor ama driveri tanımıyor. Yeni aygıta Pcden driver yolu gösterdim halen tanımıyor

Z5 Premium / Always Sony
    Çankırı
  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.