Şimdi Ara

Sony Xperia SP {1.7Ghz-Dual Core|4.6'' HD BE2|8MP Exmor RS|1GB RAM} (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.940
Cevap
49
Favori
277.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hEro_

Sizde de dokunmatiğin klavyede arasıra çalışmadığı oluyor mu ? Özellikle silme butonu ara sıra tutukluk yapıyor :/

Bir kaç sayfa önce videosu da paylaşılmıştı ama bulamadım.

eldiven modu kapalı olduğu zaman bende de yapıyor onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: durorda

Telefonu dün Turkcell'den aldım. Yalnız şarjı biraz çabuk gidiyor sanki sabah 10da çıkardım şuanda saat 11:20 ve tahmini bekleme süresi 9 saat gösteriyor. Sizce bu ilk şarja göre normal bir durum mu gün geçtikçe şarj süresi normale döner mi? Bir de bir sorunum var ekran bildirim çubuğunda wi-fi tıkladığımda hiç bir bağlantı bulmuyor en yakınımdaki bağlantıya bile girmiyor fakat Ayarlar>Kullanım Klavuzundan wifi aramadan çat diye bağlanıyor.

O süreye takılmamanızı tavsiye ederim. Telefon güncel mi? Son sürüme güncellerseniz daha iyi olur şarj performansı. Gün geçtikçe tab iki daha iyi olur. Üst mesajda bir arkadaş da bahsetmiş zaten çok iyi diye. Kullanmadığınız zaman interneti kapatmanızı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

quote:

Sizde de dokunmatiğin klavyede arasıra çalışmadığı oluyor mu ? Özellikle silme butonu ara sıra tutukluk yapıyor :/

hocam yeni bir klavye indirirseniz marketten sorun çözülebilir.

Cevap için teşekkürler ama ben yeni klavye indirmek istemiyorum :) Sorun klavyede de değil eminim. Sony forumlarında onlarca kullanıcı aynı dertten muzdarip olduğunu yazmış.
    Menünün farklı yerlerinde de dokunmatiğin cevap vermediği oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

quote:

eldiven modu kapalı olduğu zaman bende de yapıyor onu

Yalnız değiliz.

http://talk.sonymobile.com/thread/128963

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: durorda

Telefonu dün Turkcell'den aldım. Yalnız şarjı biraz çabuk gidiyor sanki sabah 10da çıkardım şuanda saat 11:20 ve tahmini bekleme süresi 9 saat gösteriyor. Sizce bu ilk şarja göre normal bir durum mu gün geçtikçe şarj süresi normale döner mi? Bir de bir sorunum var ekran bildirim çubuğunda wi-fi tıkladığımda hiç bir bağlantı bulmuyor en yakınımdaki bağlantıya bile girmiyor fakat Ayarlar>Kullanım Klavuzundan wifi aramadan çat diye bağlanıyor.

O süreye takılmamanızı tavsiye ederim. Telefon güncel mi? Son sürüme güncellerseniz daha iyi olur şarj performansı. Gün geçtikçe tab iki daha iyi olur. Üst mesajda bir arkadaş da bahsetmiş zaten çok iyi diye. Kullanmadığınız zaman interneti kapatmanızı öneririm

Evet telefon güncel geldi (12.0.A.1.257). Evet dediğiniz gibi o tahmin sürelerine aldanmamak lazım çok fazla takmıyorum zaten. Umarım gün geçtikçe dediğiniz gibi bir düzelme olur. Yalnız şu wifi olayını çözemedim.

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    umarım sony bunları görüyordur ve durumu düzeltir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

umarım sony bunları görüyordur ve durumu düzeltir.

Umarım :/
  • Kliksadan sipariş verenler kaç günde geldi acaba telefonlar ?
  • DsLyL D kullanıcısına yanıt
    hocam ben pazar 6 gibi sipariş ettim daha bir hareketlilik olmadı.
    Edit:Kliksa sözünde durdu pazartesi akşama doğru kargoya verdi çarşamba elimde inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 23 Temmuz 2013; 13:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DsLyL

Kliksadan sipariş verenler kaç günde geldi acaba telefonlar ?

4günde geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler telde gördüğüm dosyaları pcde göremiyorum nasıl hallederim acaba
  • telefonu kullananlar hafızayla aranız nasıl? ben de sp alıcaktım sırf 4 gb hafıza yüzünden vazgeçmiştim. 300 lira fark verdiğime değdi mi acaba merak ettim? (xperia z'yi 1599 lira+100 lira chip para ile 1499 liraya aldım kliksadan) mesela hangi uygulamaları ve oyunları yükleyebildiniz?

edit: kliksanın axess karta özel kampanyası vardı. sony eurosia garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 22 Temmuz 2013; 19:01:49 >
  • ben denemek için ağır bi kaç oyun oynadım(mc4 real racing 3 dead trigger gibi)hepsinide yüksek grafiklerde oynadım kasma olmadı pek ısınmada olmadı oyunlardan çıktığımdada ev ekranı gecikmeden geldi menüde kasma olmadı ama hafıza rootsuzolduğu için benide düşündürüyo buara 4.2gb yer var ama büyük 3 tane oyun yüklesem 1gb falan yer kalcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddcan

merhabalar telefonu alalı 2 gün oldu şarj ile ilgili problemim olduğunu düşünüyorum.
    Telefonun ilk şarjını 8 saat yaptım ancak şarjı %100den stamina modda bile ekran açık kaldıkça kurcaladıkça hızlı azalıyor resmen.1 günü çıkarmaz gibi duruyor.benim en sevdiğim yönü normal kullanımda şarjının 2 gün olmasıydı.(normal kullanım dediğim günde 1 saat internet,yarım saat konuşma,20-30 mesaj-oyun hiç oynamam) bataryasının güçlülüğüyle övünen xperia sp nin yalan olma ihtimali beni korkutuyor açıkcası.belki de telefonu ilk şarjıyla kullandığım içindir.
    sizde de durum böyle mi yoksa servise mi vereyim telefonu ne diyorsunuz herkese iyi forumlar

hocam ilk şarj öyle beimde öyeydi şimdi tüm gün oyun oynuyorum internette dolaşıyorum günü çok rahat çıkarıyo

• arkadaşlar smart tag(akıllı etiket) alan, kullanan, deneyen oldu mu?
  • Garip bir sorunla karşı karşıyayım.

Biriyle görüşürken telefonu kulağa tutunca ekran siyah oluyor ve atıyorum müşteri hizmetleri ile görüşüyorsam benden rakamlara tuşlanmam istendiğinde telefon o siyah ekrandan çıkmıyor, neye basarsam basayım geri gelmiyor. Bazen arada geri geliyor. Telefonun siyah ekrandan çıkıp normal ekrana dönmesi veya müşteri hizmetleri gibi bir rakamı tuşlamam gereken yerlerde karşı tarafın telefonu kapatması gerekiyor, ben kapatamıyorum, hep siyah.

Var mıdır bunun bir çözümü, hakkaten sinir ediyor adamı!
  • EhrimeN kullanıcısına yanıt
    bazen banada oluyordu yazılımı başka sorunlar nedeniyle birkaçdefa yeniden kurdum ve şuanda hiçbir problem yaşamıyorum.
  • Düşük bir ihtimal de olsa söyleyeyim; sensöre değiyor olabilirsiniz. Sensörün yeri hoparlörün çevresi oluyor genelde, telefonun kulağa değdiği kısım. Çok hassas o sensörler bildiğiniz üzere, hafif yaklaştığınızda dahi ekranı kapatabiliyorlar. Bunun dışında arkadaşın söyediği gibi yazılımsal bir problem de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 22 Temmuz 2013; 21:57:47 >
  • Telefon kapalıyken çalar saat çalmıyor var mı böyle bir sorunla karşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Garip bir sorunla karşı karşıyayım.

Biriyle görüşürken telefonu kulağa tutunca ekran siyah oluyor ve atıyorum müşteri hizmetleri ile görüşüyorsam benden rakamlara tuşlanmam istendiğinde telefon o siyah ekrandan çıkmıyor, neye basarsam basayım geri gelmiyor. Bazen arada geri geliyor. Telefonun siyah ekrandan çıkıp normal ekrana dönmesi veya müşteri hizmetleri gibi bir rakamı tuşlamam gereken yerlerde karşı tarafın telefonu kapatması gerekiyor, ben kapatamıyorum, hep siyah.

Var mıdır bunun bir çözümü, hakkaten sinir ediyor adamı!

Bunu ben de merak ediyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur87

arkadaşlar, görev yöneticisi yok mu telefonda? direk çalışan tüm uygulamaları bir anda kapatabileceğimiz?

Bunun cözümünü bilen yok mu? Nasıl kapatırız çalışan uygulamaları?

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.