Şimdi Ara

Sony Xperia SP {1.7Ghz-Dual Core|4.6'' HD BE2|8MP Exmor RS|1GB RAM} (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.940
Cevap
49
Favori
277.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony nin hiç android cihazını satın almadım ama sony kullanıcılarında sony denildiğinde ekran kalitesi müzik kalitesi kamera kalitesi gelir diye bir izlenim oluştu
    sp kullanıcılarına bakıyorum ekran şaka gibi kamera şaka gibi yanında verdiği kulaklık şaka gibi(zayıf demiyorlar şaka gibi diyorlar) gel şimdi işin içinden çık hani nerde sony kalitesi ???
    Birde 4 gb 8gb bellekleri neden hala üretirler piyasada 4gb yakın oyunlar çıkıyor 16 hatta 32 standart olmaya başlamalıydi
    bu güncelleme ne zaman verilir bi takvim felan açıklanmadı mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

quote:

Orijinalden alıntı: fero01

wifi
    İnanılacak gibi değil

Çok mu kötü bu nedir böyle herkes aynı dertten muzdarip bu gidişle s3 e alternatif bulamayacağım gibi sp almak için konuyu takip ediyorum yok yok sürekli bi feryat wifi şaka gibi ekran şaka gibi kamera şaka gibi sanırım tek gerçek s3 ten testlerde aldığı +100 puan buda oyunda ne kadar hissedilir HIÇ

hocam bendemi farklı anlamadımki geçen gün parkta rastgele arattım(en yakın ev 60 metre falan)3 tane buldu iki diş çekiyodu bugün kipadada oldu aynı şey sinema girişlerinin olduğu yerde ttnet çekiyodu bağlandı sonra dışarı çıktık terasa ordada bağlandı

Doğrudur kardeşim emin ol 60 mt mesafeden 2 diş çekeceğini bilsem sipariş vereceğim ama ttnet wifi noktası normal çünkü onlarda ev tipi modem kullanmıyorlar wifi haricinde ekran ışık sızması olursa da iade ederim zaten fikrim de şimdilik bu yönde deneyip iade etmek yada kullanmak
    s3 ekran,wifi,hafıza,aksesuar çeşitliliği ve bulunurlugu hat safada,samsungun zram ve android 5 sözü,ikinci el piyasası,değişebilir bataryası,muhtemel güncelleme ile s4 un bazı yazılım üstünlüklerini kazanacak olması servisin teleservis olmaması gibi çeşitli konular aklımı çekiyor benim marka takıntım yok sanki bu yazıyı okuyanların madem bu kadar + var niye kararsız kalıyorsun dediğini duyar gibi oluyorum tablo ortada değil mi der gibi en sonunda gidip bi 3310 alacağım :-)

Hocam isterseniz bi s3konusuna bakın hergün yeni bi sorun cıkıyo mc4 gta oynayamıyo arkadaşlar coğu hergün pili mütamadiyen cıkarıyomus(tel dondugu icin) bugün bakıyım dedimde telefonumu tekrardan sevdim

• Arkadaşlar turkcell hatlarda hotspot özelliği çalışmıyor diyorlar doğrumu?
    Bende vodafone var çalışıyor. Turkcell e geçmeyi düşünüyordum. Tabletten giriyorum nete. Telefonu modem olarak kullanıyorum genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eceroz10 -- 22 Temmuz 2013; 5:39:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu sarı tonda fotograf cekmesinin çözümü yok mu

• quote:

Hocam bıraktım ama gene sapsarı fotoğraflar

Süper otomatik modtan çık ,hdr kapat, parlaklık 0'3 getir tekrar dene.. Bende de başta sarı çekiyordu ama bu ayarlarda gayet yeterli düzeyde çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertyuiopasdfgh

quote:

Süper otomatik modtan çık ,hdr kapat, parlaklık 0'3 getir tekrar dene.. Bende de başta sarı çekiyordu ama bu ayarlarda gayet yeterli düzeyde çekiyor

parlaklık ayarı nerde?
  • merhabalar telefonu alalı 2 gün oldu şarj ile ilgili problemim olduğunu düşünüyorum.
    Telefonun ilk şarjını 8 saat yaptım ancak şarjı %100den stamina modda bile ekran açık kaldıkça kurcaladıkça hızlı azalıyor resmen.1 günü çıkarmaz gibi duruyor.benim en sevdiğim yönü normal kullanımda şarjının 2 gün olmasıydı.(normal kullanım dediğim günde 1 saat internet,yarım saat konuşma,20-30 mesaj-oyun hiç oynamam) bataryasının güçlülüğüyle övünen xperia sp nin yalan olma ihtimali beni korkutuyor açıkcası.belki de telefonu ilk şarjıyla kullandığım içindir.
    sizde de durum böyle mi yoksa servise mi vereyim telefonu ne diyorsunuz herkese iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimbilmez

quote:

quote:

parlaklık ayarı nerde?

Yukarı da artı eski olan yer

• quote:

quote:

quote:

quote:

parlaklık ayarı nerde?

pd 0,0 yazan yer ise +2 -2 arası +3 yok ki

• birde bende micro usb-usb dönüştürücü adaptör var telefona dualshock bağlayım dedim birtürlü bağlayamadım bendeki usb dönüştürücü ile dualshock için olan dönüştürücü farklı kablolarmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddcan

merhabalar telefonu alalı 2 gün oldu şarj ile ilgili problemim olduğunu düşünüyorum.
    Telefonun ilk şarjını 8 saat yaptım ancak şarjı %100den stamina modda bile ekran açık kaldıkça kurcaladıkça hızlı azalıyor resmen.1 günü çıkarmaz gibi duruyor.benim en sevdiğim yönü normal kullanımda şarjının 2 gün olmasıydı.(normal kullanım dediğim günde 1 saat internet,yarım saat konuşma,20-30 mesaj-oyun hiç oynamam) bataryasının güçlülüğüyle övünen xperia sp nin yalan olma ihtimali beni korkutuyor açıkcası.belki de telefonu ilk şarjıyla kullandığım içindir.
    sizde de durum böyle mi yoksa servise mi vereyim telefonu ne diyorsunuz herkese iyi forumlar

şarj benim de 20 saatte falan bitiyor. ne yiyor acaba bu kadar çözemedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

parlaklık ayarı nerde?

BENDE +3 DEMEDİM ZATEN 0.3 DEDİM ;)

• bu telefonu root eden varmı aranızda?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

parlaklık ayarı nerde?

BENDE +3 DEMEDİM ZATEN 0.3 DEDİM ;)

• quote:

bu telefonu root eden varmı aranızda?

Evet ettim ben ama bir faydasını göremedim eski haline getirdim sonra

• Telefonu dün Turkcell'den aldım. Yalnız şarjı biraz çabuk gidiyor sanki sabah 10da çıkardım şuanda saat 11:20 ve tahmini bekleme süresi 9 saat gösteriyor. Sizce bu ilk şarja göre normal bir durum mu gün geçtikçe şarj süresi normale döner mi? Bir de bir sorunum var ekran bildirim çubuğunda wi-fi tıkladığımda hiç bir bağlantı bulmuyor en yakınımdaki bağlantıya bile girmiyor fakat Ayarlar>Kullanım Klavuzundan wifi aramadan çat diye bağlanıyor.
  • Merhaba Eşim kullanıyor telefonu şarjı ona hafta sonu 2 gün yetiyor; biraz whatsapp wireless ile internet 1-2 konuşma ile; şarjı gayet iyi; hatta pek çok akıllı telefondan daha iyi. wi-fi gayet yeterli, telefon hızlı; kamera super oto modda cekince canlılıgı arttırdıgı için renkleri ve kaliteyi bozuyor; normal modda daha makul fotolar cekiyor ama bendeki one x'den iyi değil. ekranı da iyi ancak one x'den iyi değil bence. eldiven modu kışın işe yarayacaktır. overlay (yani üstte açılan hesap makinesi gibi küçük uygulamalar kullanışlı. ele daha iyi oturuyor one x'e göre birazcık daha kuçuk. Gayet kaliteli materyalden üretilmiş güzel bir telefon; ışıklandırması çok iyi; her bildirime farklı renk atanabilirken ekolayzıra göre renk değiştirmesi çok güzel. Gayet güzel telefon bu kadar pimpirikli olmaya gerek yok diye düşünmekteyim.
  • arkadaşlar, görev yöneticisi yok mu telefonda? direk çalışan tüm uygulamaları bir anda kapatabileceğimiz?
  • Sizde de dokunmatiğin klavyede arasıra çalışmadığı oluyor mu ? Özellikle silme butonu ara sıra tutukluk yapıyor :/

Bir kaç sayfa önce videosu da paylaşılmıştı ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Sizde de dokunmatiğin klavyede arasıra çalışmadığı oluyor mu ? Özellikle silme butonu ara sıra tutukluk yapıyor :/

Bir kaç sayfa önce videosu da paylaşılmıştı ama bulamadım.

hocam yeni bir klavye indirirseniz marketten sorun çözülebilir.
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.