Şimdi Ara

Sony Xperia SP {1.7Ghz-Dual Core|4.6'' HD BE2|8MP Exmor RS|1GB RAM} (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.940
Cevap
49
Favori
277.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir sorum daha olacak şu .257 nolu güncellemeyi yükleyeyim dedim ancak güncellenmiyor.sony companion indirdim hazırlanıyor dedi.telefonu kapatıp 5 sn beklemem istedi.yeniden usb yi takarken ses kısma tuşuna basmamı istedi.dediklerine defalarca yapmama rağmen güncellemiyor telefon öyle şarj oluyor sadece
    yardımınızı esirgemeyin
  • ürünün paket içeriği nedir içinden ekran koruyucu çıkıyor mu? kulaklık da baya kalitesizmiş sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 21 Temmuz 2013; 14:21:10 >
  • Bana telefon direk 257 ile geldi bu arada. Arkadaşlar telefonun kamerası bence cok guzel neden kimse sevmedi anlamış degilim. Becerebilirsem çektiğim fotoyu koyarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://s10.postimg.org/essnq9ajd/DSC_0012.jpg

Bu resim kotu mü simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 21 Temmuz 2013; 16:38:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

http://s10.postimg.org/essnq9ajd/DSC_0012.jpg

Bu resim kotu mü simdi

Kaç yıl önce çıkan s2 bile bundan daha iyi resimler çekiyor s3ü söylemiyorum bile...

Herşeyi geçtim 8MP EXMOR R kameraya sahip xperi P bile 8MP EXMOR RS kameraya sahip xperia SP telefonumdan daha iyi resim çekiyor...

Bakacak olursak SPnin kamerası P'ninkinden kağıt üstünde daha iyi fakat...

P resmen daha iyi resimler çekmekte...

Telefonumda en gıcık olduğum konu bu foto olayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UsualSuspecTR -- 21 Temmuz 2013; 17:06:25 >

• arkadaşlar axess e indirim yapan biyer varmı?benim kartta 750 limit var üzerini havale yapıp geri kalanını karttan çektirecem.
  • UsualSuspecTR kullanıcısına yanıt
    düzelir güncelleme ile merak etmeyin.
  • arkadaşlar axess e indirim yapan biyer varmı?
  • Telefonda sarı foto cekme sorunu var ne cekisme sarı tonlu cekiyor ne yapmam lazım normal cekim moduna alıyorum gene aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Telefonda sarı foto cekme sorunu var ne cekisme sarı tonlu cekiyor ne yapmam lazım normal cekim moduna alıyorum gene aynı

Mobilbravia2 devredışı bırak

• quote:

Orijinalden alıntı: js_satriani

arkadaşlar axess e indirim yapan biyer varmı?

kliksa olabilir vatanda falanda 1.200 geliyodu sanırım öyle
  • quote:

Bu resim kotu mü simdi

hocam kalite 8mdemi değiştirmediyseniz 5m olması lazım bu foto
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

quote:

Bu resim kotu mü simdi

hocam kalite 8mdemi değiştirmediyseniz 5m olması lazım bu foto

Degistirmedim hiç ayar

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertyuiopasdfgh

quote:

Telefonda sarı foto cekme sorunu var ne cekisme sarı tonlu cekiyor ne yapmam lazım normal cekim moduna alıyorum gene aynı

Mobilbravia2 devredışı bırak

Nerde hocam o ayar

• Hocam bıraktım ama gene sapsarı fotoğraflar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 22 Temmuz 2013; 1:07:21 >
  • quote:

wifi
    İnanılacak gibi değil

Çok mu kötü bu nedir böyle herkes aynı dertten muzdarip bu gidişle s3 e alternatif bulamayacağım gibi sp almak için konuyu takip ediyorum yok yok sürekli bi feryat wifi şaka gibi ekran şaka gibi kamera şaka gibi sanırım tek gerçek s3 ten testlerde aldığı +100 puan buda oyunda ne kadar hissedilir HIÇ

• Güncelleme gelsin sp o zaman tadından yenilmeyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

quote:

wifi
    İnanılacak gibi değil

Çok mu kötü bu nedir böyle herkes aynı dertten muzdarip bu gidişle s3 e alternatif bulamayacağım gibi sp almak için konuyu takip ediyorum yok yok sürekli bi feryat wifi şaka gibi ekran şaka gibi kamera şaka gibi sanırım tek gerçek s3 ten testlerde aldığı +100 puan buda oyunda ne kadar hissedilir HIÇ

hocam bendemi farklı anlamadımki geçen gün parkta rastgele arattım(en yakın ev 60 metre falan)3 tane buldu iki diş çekiyodu bugün kipadada oldu aynı şey sinema girişlerinin olduğu yerde ttnet çekiyodu bağlandı sonra dışarı çıktık terasa ordada bağlandı

• ARKADAŞLAR TELEFON WİFİ DIŞINDA BÜTÜN ÖZELLİKLERİYLE ON NUMARA... KAMERADAN BAHSEDENLERE CEVABIM NERDEYSE PİYASADAKİ BİRÇOK FOTO MAKİNASINA ON BASAR..
    BENİM DÜĞÜN NİŞAN FOTOLARINI ARKADAŞLARA GÖSTERDİĞİMDE İNANAMADILAR GERÇEK ÖTESİ ÇOK GÜZEL ÇEKİMİ VAR..
    AMA BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN Wİ-Fİ PROBLEMİ İLK ETAPDA TELEFONUN DONANIMSAL BİR BOZUKLUK OLDUĞUNU ZANNETTİM AMA FORUMLARI TAKİP ETTİKÇE GENEL BİR DURUM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM..
    BENİM İÇİNDE WİFİ OLMAZSA OLMAZLARDAN.. YENİ GÜNCELLEME BEKLİYORUM EĞER SORUN DEVAM EDERSE SONY İLE YOLLARIMI AYIRACAĞIM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odisabi

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

quote:

wifi
    İnanılacak gibi değil

hocam bendemi farklı anlamadımki geçen gün parkta rastgele arattım(en yakın ev 60 metre falan)3 tane buldu iki diş çekiyodu bugün kipadada oldu aynı şey sinema girişlerinin olduğu yerde ttnet çekiyodu bağlandı sonra dışarı çıktık terasa ordada bağlandı

Doğrudur kardeşim emin ol 60 mt mesafeden 2 diş çekeceğini bilsem sipariş vereceğim ama ttnet wifi noktası normal çünkü onlarda ev tipi modem kullanmıyorlar wifi haricinde ekran ışık sızması olursa da iade ederim zaten fikrim de şimdilik bu yönde deneyip iade etmek yada kullanmak
    s3 ekran,wifi,hafıza,aksesuar çeşitliliği ve bulunurlugu hat safada,samsungun zram ve android 5 sözü,ikinci el piyasası,değişebilir bataryası,muhtemel güncelleme ile s4 un bazı yazılım üstünlüklerini kazanacak olması servisin teleservis olmaması gibi çeşitli konular aklımı çekiyor benim marka takıntım yok sanki bu yazıyı okuyanların madem bu kadar + var niye kararsız kalıyorsun dediğini duyar gibi oluyorum tablo ortada değil mi der gibi en sonunda gidip bi 3310 alacağım :-)

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.