Şimdi Ara

Sony Xperia SP {1.7Ghz-Dual Core|4.6'' HD BE2|8MP Exmor RS|1GB RAM} (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.940
Cevap
49
Favori
277.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR XPERİA SP ALACAKLAR İÇİN BU YORUMU OKUMANIZ SİZİN İÇİN FAYDALI OLACAĞI İNANCINDAYIM ... ÖNCELİKLE BEN BİR SONY TUTKUNUYUM.. XPERİA SERİSİNE XPERİA U XPERİA P VE SON OLARAKTA XPERİA SP ALARAK DEVAM ETTİM.. TELEFONDA BARİZ BİR ŞEKLDE
    ...Wİ-Fİ... SORUNU VAR... ÖNCEKİ KULLANDIĞIM U VE P DE DAHADA ÖNCE KULLANDIĞIM NOKİA 5800 DA İŞYERİNDE 15 İLA 20 ARASINDA Wİ-Fİ AĞI GÖRÜYORDU VE ORTAK OLARAK ÖDEDİĞİMİZ BİR WİFİ AĞINI KULLANIYORDUM XPERİA SP ALDIĞIMDA İŞYERİNE GİTTİM VE BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM SADECE 2 YADA 3 WİFİ AĞI ÇEKİYOR İNANAMADIM..TELEFONU DEFALARCA FABRİKA AYARINA ÇEVİRDİM OLMADI MODEMİN KANALINI 11 E ÇIKARDIM PLAY MARKETTEN GELİŞTİRİCİ PROGRAM İNDİRDİM ...NAFİLE YENİ BİR GÜNCELLEME GELDİ ONUDA YÜKLEDİM..KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE HİÇBİR DEĞİŞİKLİK OLMADI TAMAMEN BİR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM..BİNBİR HEYECANLA ALDIĞIM TELEFONUMDAN SOĞUDUM..SONY MOBİLE TÜRKİYE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM VE BANA BİRSÜRÜ MODEMLE ALAKALI ZIRVALAR SÖYLEDİ.. FAKAT BEN ADAMA BUNLARIN HEPSİNİ O SÖYLEMEDEN YAPTIĞIMI VE AYNI OLDUĞUNU SÖYLEDİM.. EVDE DAHİ MODEMİN DİBİNE GİRDİĞİMDE FULL ÇEKEBİLİYOR GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN..TAMAMEN BİR HAYAL KIRIKLIĞI TAM 1300 TL YE YAKIN PARA ÖDEDİM.. MÜŞTERİ HİZMETLERİ BANA ANKARAYA ( EN YAKIN SERVİS ORADA) GÖNDERMEMİ SÖYLEDİ ŞİMDİ BEN ONU GÖNDERDİĞİMDE ADIM GİBİ BİLİYORUM Kİ BAKACAKLAR ÇEKM VAR AYNEN GÖNDERİLECEK.. YANIMDA ARKADAŞLAR DANDİRİK TELEFONLARDA 15-20 WİFİ AĞINI GÖSTERİYORLAR BANA SİNİRİM VE MORALİM GİTTİ YANİ NE YAPACAĞIMIDA BİLM İYORUM..MUHTEMELEN SATACAĞIMM.. ALACAK ARKADAŞLARA KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE UZAK DURUN....

• quote:

Orijinalden alıntı: bordo79

ARKADAŞLAR XPERİA SP ALACAKLAR İÇİN BU YORUMU OKUMANIZ SİZİN İÇİN FAYDALI OLACAĞI İNANCINDAYIM ... ÖNCELİKLE BEN BİR SONY TUTKUNUYUM.. XPERİA SERİSİNE XPERİA U XPERİA P VE SON OLARAKTA XPERİA SP ALARAK DEVAM ETTİM.. TELEFONDA BARİZ BİR ŞEKLDE
    ...Wİ-Fİ... SORUNU VAR... ÖNCEKİ KULLANDIĞIM U VE P DE DAHADA ÖNCE KULLANDIĞIM NOKİA 5800 DA İŞYERİNDE 15 İLA 20 ARASINDA Wİ-Fİ AĞI GÖRÜYORDU VE ORTAK OLARAK ÖDEDİĞİMİZ BİR WİFİ AĞINI KULLANIYORDUM XPERİA SP ALDIĞIMDA İŞYERİNE GİTTİM VE BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM SADECE 2 YADA 3 WİFİ AĞI ÇEKİYOR İNANAMADIM..TELEFONU DEFALARCA FABRİKA AYARINA ÇEVİRDİM OLMADI MODEMİN KANALINI 11 E ÇIKARDIM PLAY MARKETTEN GELİŞTİRİCİ PROGRAM İNDİRDİM ...NAFİLE YENİ BİR GÜNCELLEME GELDİ ONUDA YÜKLEDİM..KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE HİÇBİR DEĞİŞİKLİK OLMADI TAMAMEN BİR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM..BİNBİR HEYECANLA ALDIĞIM TELEFONUMDAN SOĞUDUM..SONY MOBİLE TÜRKİYE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM VE BANA BİRSÜRÜ MODEMLE ALAKALI ZIRVALAR SÖYLEDİ.. FAKAT BEN ADAMA BUNLARIN HEPSİNİ O SÖYLEMEDEN YAPTIĞIMI VE AYNI OLDUĞUNU SÖYLEDİM.. EVDE DAHİ MODEMİN DİBİNE GİRDİĞİMDE FULL ÇEKEBİLİYOR GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN..TAMAMEN BİR HAYAL KIRIKLIĞI TAM 1300 TL YE YAKIN PARA ÖDEDİM.. MÜŞTERİ HİZMETLERİ BANA ANKARAYA ( EN YAKIN SERVİS ORADA) GÖNDERMEMİ SÖYLEDİ ŞİMDİ BEN ONU GÖNDERDİĞİMDE ADIM GİBİ BİLİYORUM Kİ BAKACAKLAR ÇEKM VAR AYNEN GÖNDERİLECEK.. YANIMDA ARKADAŞLAR DANDİRİK TELEFONLARDA 15-20 WİFİ AĞINI GÖSTERİYORLAR BANA SİNİRİM VE MORALİM GİTTİ YANİ NE YAPACAĞIMIDA BİLM İYORUM..MUHTEMELEN SATACAĞIMM.. ALACAK ARKADAŞLARA KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE UZAK DURUN....

Ben mobil şebeke ile internete giriyorum. O yüzden benim için problem değil. Xperia S temiz sorunsuz, kılcal bile olmayan, 14 ay daha garantili cihaz ile takas düşünür müsünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 metreden tek dişle 900kb dowlond hızına ulaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordo79

ARKADAŞLAR XPERİA SP ALACAKLAR İÇİN BU YORUMU OKUMANIZ SİZİN İÇİN FAYDALI OLACAĞI İNANCINDAYIM ... ÖNCELİKLE BEN BİR SONY TUTKUNUYUM.. XPERİA SERİSİNE XPERİA U XPERİA P VE SON OLARAKTA XPERİA SP ALARAK DEVAM ETTİM.. TELEFONDA BARİZ BİR ŞEKLDE

sadece wifi zelliğine değinmişsin hocam, wifi hariç ürünü bir toparlasan özet geçsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Ebay'den verdiğim kılıf siparişi geldi. Yaklaşık iki hafta içinde bana ulaşmış oldu. Gayet kaliteli bir ürün ve SP için tasarlanmış. Alttaki led ışıkları da etkilemiyor ve gayet şık duruyor. ( Ne reklam yaptım be. )

Tavsiye ederim.

http://www.ebay.com/itm/330922784023?var=540176582269&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

hocam senden resim alsak birde ..

• Wifi cok kötü eger oyun internet bağlantılı bir oyun ise surekli kopuyor :(

• bu wi-fi sorunu herkeste var mı acaba?
  • Şuanda4 duvar 15 metre uzağım kapılar kapalı access point e bağlanıyorum ve internette deli gibi geziyorum :)

• wifi yi cok hızlı buluyo . Açar açmaz anında bağlaıyor . Bugün electro worlde gittim S4 8-9 tane SP de 7 tane flan gördü o kdar da kötü değil yani. Ama kopma problemi bende de var.
  • Bu stamina modu tırt çıktı gibi bende stamina modunu aktif ettikten sonra arka planda sadece whatsap facebook çalışsın diyorum ama foursqraden bildirimler
    geliyor benzer şey başına gelen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DsLyL

Sipariş vericemde sıkıntı yaşarmıyım arkadaşlar üründe, garanti iade vs.. Güvenilirmidir

http://www.n11.com/sony-xperia-sp-c5303b-beyaz-android-akilli-telefon-sony-eurasia-P14029411

??????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekinoza

wifi yi cok hızlı buluyo . Açar açmaz anında bağlaıyor . Bugün electro worlde gittim S4 8-9 tane SP de 7 tane flan gördü o kdar da kötü değil yani. Ama kopma problemi bende de var.

Bence önemli olan bulması değil bulabildiklerine bağlanabilmesidir...

Arc S ten wifi kalitesi çok iyi fakat xperia P kadar bulamıyor...

Fakat xperia P xperia SP nin bulamadıklarına bağlanamıyor...

O zaman ne yapayım ben xperia P nin daha çok bulmasını...

Sakın bu yazım xperia P yi kötülemek amacıyla yazdığımı düşünmeyin...

Sadece karşılaştırma...
  • Arkadaslar SP ile One X arasinda kaldim. Sizce hangisi ve neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: UsualSuspecTR

quote:

Orijinalden alıntı: Ekinoza

wifi yi cok hızlı buluyo . Açar açmaz anında bağlaıyor . Bugün electro worlde gittim S4 8-9 tane SP de 7 tane flan gördü o kdar da kötü değil yani. Ama kopma problemi bende de var.

Bence önemli olan bulması değil bulabildiklerine bağlanabilmesidir...

Arc S ten wifi kalitesi çok iyi fakat xperia P kadar bulamıyor...

Fakat xperia P xperia SP nin bulamadıklarına bağlanamıyor...

O zaman ne yapayım ben xperia P nin daha çok bulmasını...

Sakın bu yazım xperia P yi kötülemek amacıyla yazdığımı düşünmeyin...

Sadece karşılaştırma...

Bulduklarına bağlanmama olayı sp dede var . Bakıyorum çekiyo gözüküyo üstüne tıklayıp bağlan diyince hiç bişi olmuyo . Azıcık modeme yaklaşıyorum hemen kendisi bağlanıyor sonra

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Hemen hemen birbirine denk telefonlar . Sp nin bariz üstünlüğü pil de . Daha yeni . Güncelleme iyi bişi olursa sp her türlü ezer
  • bu dahili 8 gb hafızadan kullanıcıya ayrılan ne kadar?
  • Arkadaşlar wifi işine çok takılmışsınız. Wifi odadan odaya ortam ortama göre değişir. Full çekiyor gösteren bir ağa bağlanamayabilirsiniz.

Mesele ortamdaki elektronik ortamdır. Telefon yada laptop farketmez. Full çeken bir ağa bağlansanız bile bağlantı sürekli kesilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

bu dahili 8 gb hafızadan kullanıcıya ayrılan ne kadar?

5.8 gb civarı ama yeni güncelleme falan 5 gb diyelim temiz ve genel gerekli uygulamalar yüklendiğinde sana kalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

bu dahili 8 gb hafızadan kullanıcıya ayrılan ne kadar?

5.8 gb civarı ama yeni güncelleme falan 5 gb diyelim temiz ve genel gerekli uygulamalar yüklendiğinde sana kalan.

teşekkürler.Yeni bir uygulama yüklediğimde hepsi 5gblık alanda mı depolanır yoksa hafıza kartında mı?Alırsam ilk android telefonum olacak kusura bakmayın sorular için.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.