Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
353.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ua_sinan83

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1111_996buqra

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1111_996buqra

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

root yaparsak ne fark oluyor.

aynen bende bilmıyorum :D güncelliyimde kısa bi özet geçsin bize biri

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=70740198&p=1#70740198

Mobilden girdiğim için linki de mobil olarak kopmaladim düzeltirsiniz artık...

eyvallah...keşke xperia go alsaydım daha dayanıklı telefon fiyatları aynı nerdeyse..jb de geliyor..tek eksisi pikseli düşük

Öyle deme hocam bizim telefonumuzda guzel... Hem o kadar para verdikten ssonra. Piksel yoğunluğu o kadar düşük telefonu ne yapacan..

aslında ben takmam bile güncelleme gelmiş gelmemiş(tam olarak güncellemeyle neler gelıyor onu bilmıyorum görüntü haricinde)..telefon gb de benim güncellemedim hiç bi sıkıntısı yok.. stabil çalışıyor...şimdi yakın bi arkadaşım alacak 800 tl kontejanı hangisini aldırsam ona karar veremedim.. ace 2 al diyeceğim herhalde

Sakın hocam sakın ace2 aldırma. Bizim tel ile ace2 yanyana koydum dıştan bile kalite farkı akıo. Ekran desen ace2 de rezalet ayrıca gorilla glass denen şey yoz çizilmeye çok musait.
    He s3 mini dersen ona bir bak derim. Ama sakın ace2 alıdrma çok küfür yersin

ace 2 alanlar pek şikayetçi değil, ama sen kalite farkı var diyorsun eyvallah

lg l9 aldır hocam

• Arkadaşlar güncelleme çıkmayacakmış solaya sony'e msj atmıştım dönüş yapmışlar malesef olmayacağını söylediler :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: _kartal_07

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bizde iki tane sola var. benimki modeme görüyor ve bağlanıyor, eşimin ki ise modemi görmüyo. kapatıp açıyorum, uçak moduna alıp çıkıyorum ama yine de bizim modemi göremiyor. yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşlar SORUMA cevap verebilecek yok mu acaba?

Kablosuz ayarlarına girip kanal frekanaını 11 yada 15 yapmayı denermisiniz

hocam bu kanal frekans ayarlarını bulamadım da. yardımcı olabilir misiniz

modemin markası ve modeli nedir acaba ?

hocam çok sağolun hallettim ama nasıl bende bilmiyom. artık telefon modeme bağlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

Arkadaşlar güncelleme çıkmayacakmış solaya sony'e msj atmıştım dönüş yapmışlar malesef olmayacağını söylediler :(

Güncelleme gelmeyecekmiş derken ? Sadece jelibon gelmeyecek dediler fakat 4.0.4 için düzenleme sürümleri gelecek. Mesela 6.1.1.B.1.75 diye bir derleme daha gelecek yakın zamanda
  • arkadaşlar solalarda ekrana yakında bakınca köşelerde jelatin kaplı gibi görünüyor kaldırmayı hiç denemedim ama acaba telefonda kendinden ekranda kaplı jelatin var mı ben var olduğunu düşünüp jelatin almadım :D

Orijinalden alıntı: f_n_di

arkadaşlar solalarda ekrana yakında bakınca köşelerde jelatin kaplı gibi görünüyor kaldırmayı hiç denemedim ama acaba telefonda kendinden ekranda kaplı jelatin var mı ben var olduğunu düşünüp jelatin almadım :D

Aynen öyle.Ekranda kendi orjinal ekran koruyucusu var. Hiç gerek yok. Benim bildiğim tüm sonylerde var bu özellik.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bizde iki tane sola var. benimki modeme görüyor ve bağlanıyor, eşimin ki ise modemi görmüyo. kapatıp açıyorum, uçak moduna alıp çıkıyorum ama yine de bizim modemi göremiyor. yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşlar SORUMA cevap verebilecek yok mu acaba?

Kablosuz ayarlarına girip kanal frekanaını 11 yada 15 yapmayı denermisiniz

hocam bu kanal frekans ayarlarını bulamadım da. yardımcı olabilir misiniz

modemin markası ve modeli nedir acaba ?

hocam çok sağolun hallettim ama nasıl bende bilmiyom. artık telefon modeme bağlanıyor

olduysa sevindim. önemli değil. iyi forumlar

• arkadaşlar telefona rom yükleyeceğim özellikle önerdiğiniz bir rom varmıdır?

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

Belirtmeyi unutmşum pardon evet jb gelmeyecıkmiş

oh buna sevindim :) benim eski xperia mini proda da kutusunda çıkmıştı yapıştırmıştım heralde artık fabrika çıkışında kendileri yapıştırıyolar
    Sarışın bir kurda benziyordu Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı.Yürüdü uçurumun başına kadar, eğildi, durdu. Bıraksalar ince, uzun bacakları üstünde yaylanarak ve karanlıkla akan bir yıldız gibi kayarak Kocatepe'den Afyon ovasına atlayacaktı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr.Frankenstein

quote:

bugün ilk aldıgım günden beri kullandıgım ekran koruyucuyu cıkardım telefonun ekranının ne kadar net oldugunu farkettim dünya varmış :D ekran koruyucusuz kullanan var mı telefonu böylede çizlir diye tırsıyorum açıkcası

hocam sakın jelatinsiz kullanma. benimki çizild,i sonradan jelatin taktırdım ama çiziği her görüşümde ah ediyorum...

bundan önceki cok kalitesiz gösterıyordu...ya kaliteli birşey alırım yada deri kılıf gibi birşey

o mat film dir (mat filmler görüntü klitesini düşürür) şeffaf al bi sıkıntı yaşamazsın...

• dostlar bugun ufak bı kaza sonrasında ekran boydan boya felaket catladı ama dokunmatık canavar gıbı calısıyor. Su an da telefondan yazıyorum zaten. Ekran degısımı fıyatı nedır acaba?

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: f_n_di

arkadaşlar solalarda ekrana yakında bakınca köşelerde jelatin kaplı gibi görünüyor kaldırmayı hiç denemedim ama acaba telefonda kendinden ekranda kaplı jelatin var mı ben var olduğunu düşünüp jelatin almadım :D

Aynen öyle.Ekranda kendi orjinal ekran koruyucusu var. Hiç gerek yok. Benim bildiğim tüm sonylerde var bu özellik.

bi arkadaş sormuştu sony ye o kendi filmlerini değiştirmiyorlarmış o yüzden ben film taktırmanızı tavsiye ederim...
  • Arkadaşlar bana build.prop dosyası lazım. Kendi telefonumun yedeğini almıştım flashtool ile. Bugün o yedeği flashladım ama build prop ile telefonun arkasındaki si number farklı olduğunu gördüm. Telefon açılınca bi hata veriyor factory reset wait for powerdown gibisinden. upload edebilir misiniz

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

dostlar bugun ufak bı kaza sonrasında ekran boydan boya felaket catladı ama dokunmatık canavar gıbı calısıyor. Su an da telefondan yazıyorum zaten. Ekran degısımı fıyatı nedır acaba?

geçmiş olsun hocam..gene bi 150 gider heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mo1sQzaN

temple run 1 ve 2 deki sorun bendede var eldiven modu ve floating touch kapalı olmasına rağmen adam kendi kendine zıplıyor. başka oyunlardada benzerleri oluyor nasıl çözeriz bu durumu ?

daha çözen çıkmadı hocam....
  • Arkadaşlar ben ses kayıt olayını bulamadım programsız olmuyor mu? Bi de fotoğrafların tümünü seçmek mümkün değil galiba?

• quote:

Orijinalden alıntı: filozof07

arkadaşlar telefona rom yükleyeceğim özellikle önerdiğiniz bir rom varmıdır?

Ultimate sola diye bir rom var onu tavsiye ederim. Zaten forumda neredeyse rom kullanan herkes onu kullanıyor. Önceki sayfalarda link var ama yinede linki bulunca bende gönderebilirim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.