Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
353.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be, Floating touch sadece browserda işe yarıyor zannediyordum.Halbuki tüm menüleri herşeyi ekrana dokunmadan kontrol edebiliyormuşum.Böylelikle ekrana dokunup el izi ile pislenmesi tarihe karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 28 Ocak 2013; 19:20:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1-geçen müzik dinlerken birden telefon kendi kendine kapandı ve geri açılmadı ben kendim açtım bu durum 2 kez oldu
    2-son 2 haftadır telefo zırt pırt kilitlenip duruyor. deli etti
    3-şarjda takılı iken dokunmatik nokia'nın eski sözde dokunmatik telefonlarından bile beter hale geliyor. resmen bastıyorum o şekilde algılıyor.
    4-temple run-temple run2 ikisinde de adam kafasına göre hareket ediyor. folating touch kapalı gene aynı durum söz konusu oluyor.
    5-bazı oyunlarda kasaya başladı garip biçimde. ve ram kendini çok fazla şişiriyor. sonuç olarak telefon kilitleniyor gene.

telefonum 10 cm gibi yükseklikten çok fazla düştü genelde halı üstüne düştü ama. acaba bundan kaynaklı bir sorun mu ki. garantiye yollasam mı.

ek olarak; arkadaşlar telefonun ekranı gerçekten çok sağlam bu kadar düşmeye rağmen (bir kaç kez 2 metre gibi yükseklikten parke zemine düştü) hala sağlam ve çatlamadı. ekran en ufak bir çizilme dahi yok.

• aynı sorunlar bende de var. kronik olduğunu düşünüyorum. yapabileceğimiz birşey var mı onu da bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.Frankenstein -- 28 Ocak 2013; 22:07:10 >
  • iyi o zaman daha bir kaç ay daha var rahat rahat kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 28 Ocak 2013; 22:12:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

Orijinalden alıntı: _kartal_07

quote:

arkadaşlar bizde iki tane sola var. benimki modeme görüyor ve bağlanıyor, eşimin ki ise modemi görmüyo. kapatıp açıyorum, uçak moduna alıp çıkıyorum ama yine de bizim modemi göremiyor. yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşlar SORUMA cevap verebilecek yok mu acaba?

Kablosuz ayarlarına girip kanal frekanaını 11 yada 15 yapmayı denermisiniz

hocam bu kanal frekans ayarlarını bulamadım da. yardımcı olabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

iyi o zaman daha bir kaç ay daha var rahat rahat kullanırım

• arkadaşlar e-mail kutusuna gelen çeşitli formatlardaki dosyaları daha iyi açabilmek için extra programlar mı yüklemek gerekir? Bu konuda tavsiyeleriniz nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

quote:

quote:

arkadaşlar bizde iki tane sola var. benimki modeme görüyor ve bağlanıyor, eşimin ki ise modemi görmüyo. kapatıp açıyorum, uçak moduna alıp çıkıyorum ama yine de bizim modemi göremiyor. yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşlar SORUMA cevap verebilecek yok mu acaba?

Kablosuz ayarlarına girip kanal frekanaını 11 yada 15 yapmayı denermisiniz

hocam bu kanal frekans ayarlarını bulamadım da. yardımcı olabilir misiniz

modemin markası ve modeli nedir acaba ?

• bugün ilk aldıgım günden beri kullandıgım ekran koruyucuyu cıkardım telefonun ekranının ne kadar net oldugunu farkettim dünya varmış :D ekran koruyucusuz kullanan var mı telefonu böylede çizlir diye tırsıyorum açıkcası

Orijinalden alıntı: ua_sinan83

bugün ilk aldıgım günden beri kullandıgım ekran koruyucuyu cıkardım telefonun ekranının ne kadar net oldugunu farkettim dünya varmış :D ekran koruyucusuz kullanan var mı telefonu böylede çizlir diye tırsıyorum açıkcası

hocam sakın jelatinsiz kullanma. benimki çizild,i sonradan jelatin taktırdım ama çiziği her görüşümde ah ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.Frankenstein

quote:

bugün ilk aldıgım günden beri kullandıgım ekran koruyucuyu cıkardım telefonun ekranının ne kadar net oldugunu farkettim dünya varmış :D ekran koruyucusuz kullanan var mı telefonu böylede çizlir diye tırsıyorum açıkcası

hocam sakın jelatinsiz kullanma. benimki çizild,i sonradan jelatin taktırdım ama çiziği her görüşümde ah ediyorum...

bundan önceki cok kalitesiz gösterıyordu...ya kaliteli birşey alırım yada deri kılıf gibi birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.Frankenstein

quote:

Valla ben 2 aydır telefonu kutusundan.çıktığı gibi kullanıyorum. Göze rahatsızlık veren bi sıkıntı oluşmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Resital2007

büyük ihtimal olmasada 2 hafta sonra sola alıyorum. Sormak istediğim ilk kullanımda hangi uygulamaları indireyim.
    sms, kilit ekranı duvar kağıdı ve müzikler için vs. iyi bir öneriye ihtiyacım var bu konuda

kendi kilit ekranı, duvar kağıtları gayet güzel bence, müzik oynatıcısı süper olmasa da yeterli.

quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

arkadaşlar e-mail kutusuna gelen çeşitli formatlardaki dosyaları daha iyi açabilmek için extra programlar mı yüklemek gerekir? Bu konuda tavsiyeleriniz nedir?

kendi içinde office suit var, excel, word, ppoint dosyalarını falan açabiliyor, pdf de okuyabiliyorsunuz.

• Merhaba arkadaşlar.. 3 ay önce annemize doğum günü hediyesi olarak aldığımız xperia sola (siyah) yı 15 gün önce verdik. Fakat dokunmatik telefona alışamadı.. Sıfır telefon ayarında boşa çıktı. Tüm ayarları batarya Kalibrasyonu vs yapıldı. Hatta daha rahat kullansın diye go launcher falan yükledim çok daha zevkli hale geldi telefonu kullanmak.. bir haftadır bende çok memnunum ama kendi telefonum var.. Açığa çıktı açıkcası.. Hepsi buradadan aldığım telefonun 859 lira faturası var :) Satmayı düşünüyorum..

Fiyat: 600 TL dir. Bursada ikamet etmekteyim. Alacak olan arkadaşa kargosunu karşılamak üzere gönderebilirim.
    ( Özel msj yazarsanız cevaplayabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgrgn16 -- 29 Ocak 2013; 2:19:04 >

• Ace 2 mi Sola mı diyen arkadaşlara önerim Ace 2. Sola nın sesi kamerası ve ekranı oldukça kötü duruyor.Benim Galaxy W ya bile kafa tutamıyor ekran ses kamera konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülcem1sn

Ace 2 mi Sola mı diyen arkadaşlara önerim Ace 2. Sola nın sesi kamerası ve ekranı oldukça kötü duruyor.Benim Galaxy W ya bile kafa tutamıyor ekran ses kamera konusunda

Arkadaşım troll müsün?amacın ne?,yazdığın cihazları sola nın yanına bile koymam.

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

quote:

Orijinalden alıntı: gülcem1sn

Ace 2 mi Sola mı diyen arkadaşlara önerim Ace 2. Sola nın sesi kamerası ve ekranı oldukça kötü duruyor.Benim Galaxy W ya bile kafa tutamıyor ekran ses kamera konusunda

Arkadaşım troll müsün?amacın ne?,yazdığın cihazları sola nın yanına bile koymam.

Ben de koymam güzel kardeşim Sola nın içi iyi fakat dışının her anlamda kötü olduğunu düşünüyorum(Ekranın dayanıklılığından emin değilim) .Kanıtlayabilirim de zor değil yani yaptığım Sola ya saldırı değil sadece alacak kişilere mantıklı bir seçenek sunmak

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mykonos. -- 29 Ocak 2013; 3:46:17 >

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.