Şimdi Ara

sony xperia neo + neo v jelly bean 4.1.2 kurma yardımmmm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ilgilenenlere şimdiden teşekkürler xperia neo için jelly bean 4.1.2 kurmak istiyorum. yardım edebilir misiniz. 2 gündür forumlarda dolaşıyorum sürekli yabancı forumlarla karşılaştım biraz uğraştım ama yapamadım bilenler bir el atabilirmi :)

• ilgilenen yokmu :( en azından olur mu olmaz mı onu öğreneyim
  • Jelly Bean için bootloader kilidini kaldırmanız lazım. dün cm10 kurdum, tavsiye ederim.
    birde jelly bean görünümle ics'ler var onlar için kilidi kaldırmaya gerek yok. smart xperia'nın hem performansı hem bataryası çok iyi. Xperia Pureness'da tavsiye ederim. zaten olayı çözdükten sonra kendin dener bulursun

bu başlıkta aradığın herşey var
    http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/mpage_1/key_xperia+root/tm.htm

jelly bean'e gerek yok derseniz root+cwm+pureness 14 (öncelikle bunu denemenizi tavsiye ederim eliniz alışır hem)
    http://forum.donanimhaber.com/m_69049005/tm.htm

herşeyi hallettikten sonra burdan cm10 kurulumuna bakabilirsin ingilizce ama anlaması zor değil herşeyi adım adım anlatmış
    http://forum.cyanogenmod.org/topic/63781-tutoneoneo-v-how-to-install-cyanogenmod-10/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub -- 8 Nisan 2013; 20:24:30 >

• arkadaşlar xperia neo telefonum var 4.0.4 kurdum cwm kuruluydu sonra tekrar geri 2.3.4'e dönmek istedim ve döndüm root+cwm kurulu geri dönünce şöyle bir sorun yarattı kamera kırmızı ve ters gösteriyordu ve cwm'den Xperia_Neo_camera_fix_v3 kurdum kamerayın normal ayarları yerine geldi ama busefer resim çekince bilinmeyen hata yazısı alıyorum ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum :)
  • 2.3.4 dönmek için hangi işlemi yaptınki bu hatayı aldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

2.3.4 dönmek için hangi işlemi yaptınki bu hatayı aldın ?

2.3.4 dönünce bu gerçekleşti ama hellettim sorunu cwm den bi kaç yama yükleyince oldu :)
  • sub kullanıcısına yanıt
    kardesm bende de google play yüklüom acılıo gibi yapıo geri kapanıyor ne yapmam gerekiyor herseyi denedm sistem uygulaması yaptım falan olmuyor :( kac saattr ugrasıyorum google play store olmjyor süper jell bean die bir rom yükledim son sürümünü hersey ii güzel ama google play store yok :(

yardımcı olabilirmisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs1991apo

kardesm bende de google play yüklüom acılıo gibi yapıo geri kapanıyor ne yapmam gerekiyor herseyi denedm sistem uygulaması yaptım falan olmuyor :( kac saattr ugrasıyorum google play store olmjyor süper jell bean die bir rom yükledim son sürümünü hersey ii güzel ama google play store yok :(

tahminimce gapps paketini yuklememissiniz
    yüklediğiniz başlıkta gapps linkini bulup indirip rom gibi cwm den flashlayin
    eğer gapps zaten yuklediyseniz romu yeniden yukleyin ama öncesinde wipe system yapmayı unutmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs1991apo

tahminimce gapps paketini yuklememissiniz
    yüklediğiniz başlıkta gapps linkini bulup indirip rom gibi cwm den flashlayin
    eğer gapps zaten yuklediyseniz romu yeniden yukleyin ama öncesinde wipe system yapmayı unutmayın

• sub kullanıcısına yanıt
    o paketin ne ise yaradini bilmedim için kurmamiştim :-) bir deneyem kardeşim bilgi için teşekkür ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.