Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isminivermeyenizleyici kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz Bütün Teknikleri denedim hiç bir şekilde görmüyor güncellemeyi zaten bilgisaryardan denıyorum sıldım compectionu tekrar kurdum bataryayı cıkardım internet bağlantımda sorun yok fabrıka ayarlarına donsem gorur mu? 4.2.2 15.3.A.0.26 Yüklü şuan. Yazdığınızdan sonra fabrıka ayarlarına dondum bılgısayardan pc compectionu sılıp tekrar kurdum ondan once bataryayı cıkarıp taktım fakat yıne gormedı guncel dıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armageddon41 -- 31 Aralık 2013; 11:29:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armageddon41

Dediğiniz Bütün Teknikleri denedim hiç bir şekilde görmüyor güncellemeyi zaten bilgisaryardan denıyorum sıldım compectionu tekrar kurdum bataryayı cıkardım internet bağlantımda sorun yok fabrıka ayarlarına donsem gorur mu? 4.2.2 15.3.A.0.26 Yüklü şuan. Yazdığınızdan sonra fabrıka ayarlarına dondum bılgısayardan pc compectionu sılıp tekrar kurdum ondan once bataryayı cıkarıp taktım fakat yıne gormedı guncel dıyor

sony update serviceyi dene birde istersen
  • Güncelleme görülmüyor 4.2.2 kullanıyorum PC Companion'u defalarca sildim telefona restart attım bölgeyi değiştirdim bilgisayardan yinede görünmedi...
  • Arkadaşlar selamlar. Sony tr,, teleservice yeni bir yazılım göndermemiş , Türkiye için bir yazılım çıktığında ilk servislerde olur biliyorsunuz, ancak yazılım falan gelmemiş. Bu arada pc companiton görmüyor yeni yazılım yok diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Arkadaşlar selamlar. Sony tr,, teleservice yeni bir yazılım göndermemiş , Türkiye için bir yazılım çıktığında ilk servislerde olur biliyorsunuz, ancak yazılım falan gelmemiş. Bu arada pc companiton görmüyor yeni yazılım yok diyor.

Aynen hocam PC Companion ve Update service'de gözükmüyor yazılım filan
  • Yazılımı Gorup Yukleyenler sanslı uptade herseyı denedım hıc bırsekılde yazılım yok cıkmasını beklıyecez artık cıkanlar telefonlarını nerden aldılar acaba?
  • benim telefonum Almanyadan geldi. güncellemeyi dün akşam kurdum. direkt zaten scn auto ve sd kart aktarıma baktım. sorunsuz çalışıyor ve artık kullanmaktan sıkılmaya başladığım telefonumu tekrar sevmeye başladım. açıkçası çok fazla müzik dinlemediğim için kontrol etmedim. klavye deki enter tuşunun çalışmaması ile ilgili ise zaten touchpal x kullandığım için farketmemiştim bile. nex launcher 3d kullanıyorum. görünüm olarakta sorun yok.

kontrol etmemi istediğiniz bişey olursa bakabilirim. ama galiba telefon şimdi gayet güzel oldu.
  • güncelleme gelen arkadaşlar benim daha önceden paylaşıp anlatmış olduğum yabancı olan orjinal romları yükleyenlere geldi galiba.bende yüklemiştim fakat tel arızalandığı için servis tekrar değişim çıkardı şuan tel yeni geldi yüklü sürüm olarak 4.1 istemiştim.4.1 olarak geldi.güncelleme olarak bende sadece 4.2.2 olan 026 ile biten sürümü gösteriyor.yeni çıkan güncelleme görünmüyor.bende 4.2.2 026 olan sürümü yüklemek istemediğimden yeni çıkan sürüm gelene kadar 4.1 kullanacağım.
  • Herzaman ki gibi kimbilir hangi ayın son çarşambasına gelir Türkiye'ye Güncelleme.
  • alfa35 A kullanıcısına yanıt
    Şarj Süresi ne durumda hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende'de sony pc companion güncelleştirmeyi görmüyor pili çıkardım,programı tekrar yükledim maalesef yine aynı.
  • Pc commanion dan Support zone yi yüklediniz mi

• Onunlada denedım guncel dıyor telefon turkıye uzerınde henuz yayınlanmadı heralde yayınlanınca bızede gelır sanırım
  • Yok hocam yayınlanmamış. Yayınlansa direk yükleyeceğim. Walkman da şarkılar birbirine giriyor göksel çalarken bir anda seksendört çalmaya başlıyor kafayı yiyeceğim.
  • Ses kısma tuşuna basıp usp kablosunu taktığım yerde kalıyor.Pcde Xp yüklü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben telefonu pc ye taktığımda pc companion telefonu görmedi bilgisayarda media go, pc commanion, playstation u kaldırdım bilgisayarı kapattım tüm fişlerini çektim. 2 dk sonra açtım bu sırada telefonu kapadım 20 saniye batarya dışarıda bıraktım tekrar açtım telefon kendine gelince pc ye taktım. telefon üzerinde pc companion bilgisayarınıza yüklensin mi diye sordu yükle dedim ve bilgisayarda dosya çalıştır kısmı çıktı pc comp. kurdum güncellemeyi gördü. telefonu fabrika ayarlarına alıp da deneyebilirsiniz. ben güncellemeyi kurmadan 2 gün önce fabrika ayarlarına dönmüştüm. bir de 4.1.2 benim sistem hiç güncelleme kurmamıştım 4.2.2 lere de görmüyor olabilir tam bilmiyorum
  • Güncelleme çoğu ülkeye gelmiş vaziyette.telefonlarımız italattan geldiği için farklı ülke romlarını kullanmamızda sakınca yok, garantiyi etkilemez.Güncellemeyi hemen yüklemek isteyenler Endonezya ya da Fransa versiyonlu romu Flashtool ile yükleyerek güncellemeyi alabilirler.Ben 4.1 endonezya romundaydım.Direk bu güncellemeyi Pcye bağladığımda gördü.

• quote:

Orijinalden alıntı: isminivermeyenizleyici

Güncelleme çoğu ülkeye gelmiş vaziyette.telefonlarımız italattan geldiği için farklı ülke romlarını kullanmamızda sakınca yok, garantiyi etkilemez.Güncellemeyi hemen yüklemek isteyenler Endonezya ya da Fransa versiyonlu romu Flashtool ile yükleyerek güncellemeyi alabilirler.Ben 4.1 endonezya romundaydım.Direk bu güncellemeyi Pcye bağladığımda gördü.

evet flashtolla rom yüklemek garantiyi etkilemiyor galiba çünkü benim tel kamera ışığı yanmıyordu hem endonesia romu vardı hemde rootluydu servise gönderdim değişim kararı çıktı şuan yeni telefonumla 4.1 kullanıyorum ama yeni güncelleme gelmedi daha bekliyorum.
  • internette şunu gördüm
    http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/ pc companion ile aynı mı bilemem

bir de benim bilgisayarda şöyle bir program var
    sony mobile update engine sürüm 2.13.14.201312091927
    bunu da google dan aratınca program çıkıyor bunu da deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 31 Aralık 2013; 13:42:28 >
  • Nasılsa turkıye uzerınden de dagıtılmaya baslanacak onu beklerım flashtol ıle rısk almak ıstemıyorum umarım yakında gelır
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.