Şimdi Ara

Sony wh-1000x m3 vs Sennheiser momentum 3. Hangisini tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üst seviye kafaüstü kulaklık almak istiyorum. Araştırmalarım sonucu bu iki kulaklık arasında kaldım. İnternette her yerde sony'nin çok iyi olduğu yazıyor ama genelde bu yazıların çoğu geçen senenin. Öte yandan sennheiser momentum 3 yeni çıktı. Acaba sony'den daha mı iyi? Hangisi tercih edilmeli? Gürültü engelleme konusunda sony'den daha mı iyi? Ses netliği vs hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Selamlar,
    Benzer soruyu çok sorup tüm interneti okudum galiba:)
    Genel yorum; Sony en iyi NC deneyimini yaşatıyor. Ses kalitesi iyi, ergonomi iyi, malzeme kalitesi orta 2 saatlik kullanım sonunda biraz rahatsızlık.
    Sennheiser daha iyi ses kalitesi, daha yüksek malzeme kalitesi, 2 saat üstü kullanımlarda hafif rahatsızlık , haliyle daha yüksek fiyat.
    TR'den Sony, yurtdışından Sennheiser alınır.
  • Momentum 3 katlanınca kapanıyor, açılınca çalışmaya başlıyor. Güç tuşu yok diye biliyorum. Bence büyük eksik toplu taşıma kullanıyorsanız.
  • Sony'nin en büyük eksisi bluetooth 4.2 kullanması bence. Bir de sesleri daha bass ağırlıklı veriyormuş.

Sony'i deneme şansım oldu, pedleri beats studio gibi yumuşak değil.

Sennheiser için de 800tl fazla vermeye değer mi bilemedim. Sonuçta bluetooth ile kullanıldığından illaki seste kayıp olacak, tam performans kullanamayacağız.

Bir de şöyle bir detay var. Mesela sony 4hz - 40000hz frekans aralığı ama bluetooh ile 20hz - 20000hz frekans aralığı veriyormuş. Acaba sennheiser'da da var mı bu durum.

Sony'de tek elle kapatıp, ambians sesini otomatik açma olayı efsane olmuş.

Bir yandan da aktif gürültü engellemenin ciddi zararlarından bahsediyorlar. Kafam iyice karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 27 Aralık 2019; 15:3:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • switel kullanıcısına yanıt
    Ben sony alacağım dostum. Birkaç forumdan arkadaş ile de görüştüm. Sony özellik olarak daha çok seçenek sunuyor. Büyük ihtimalle telefon ile kullanacaksın. Telefonun LDAC veya aptx Hd destekliyorsa kusursuz bir deneyim yaşarsın sony'nin bu modeli ile.

Bu video beni ikna etti zaten
    Unbox Therapyyoutube
    The Best Noise Cancelling Headphones... Bose or Sony?
    https://www.youtube.com/watch?v=cRNqVGfy2O4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to9y -- 31 Aralık 2019; 11:39:59 >

• Momentum M3 ses kalitesi olarakta, gürültü engelleme konusunda da, malzeme kalitesi olarakta çok daha iyi ve kullanışlı.
    Ayrıca Bluetooth 5.0 ile geliyor.

Sony 1000x m3 ünde batarya ömrü avantajı var. Tercihiniz bunlara göre yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.