Merhabalar. Uzun okuyuşlarım sonucunda bu iki netbook arasında kaldım. Ben, 2 boyutlu autocad kullanacağım, internette gezeceğim, film dizi izleyeceğim, birde sadece fm 2012 oyununu oynayacağım. Sizce hangisi benim için daha makbul olabilir? Şimdiden teşekkürler.
aynı şeyi bende günlerdir araştırıyorum bilen kullanan birinin yorumu çok önemli yalandan 500 lira sonye vermek istemiyorum ama asustan pişman olurmuyum? Visual studio 2010 Kullanıcam sorun yaşar mıyım bunun dışında dizi film öğrenciyiz işte ona göre kullanıcaz
darty de hp dm1 var ben olsam kesinlikle onu alırdım
merhaba arkadaşlar,
bende bir süredir sony vpcyb3v1e ile asus 1215n arasında kaldım, düşünüp duruyorum ve bu esnada hp dm1 modeli de kafamı karıştıran 3. bilgisayar oldu. ancak sorunuzu cevaben araştırmalarım soucunda asus 1215b ile sony kıyaslarsan sadece işlemcilerinden dolayı bile sony diyebilirim çünkü vatanın sitesinden yanlış görmediysem 1215b nin işlemcisi 1 ghzdi. sony amd çift çekirdek 1.65 ghz. hp dm 1 i de değerlendirmeye alabilirsiniz elbet ama benim kafamı kurcalayan nokta nerdeyse 3 yıllık bir bilgisayar olması. konu ile ilgili forum da benzer konu ve tartışmalar uzun zamandır yapılıyor ama benim de henüz tam bir karara vardığım söylenemez. umarım yazdıklarım bir nebze yardımcı olur.