bu 3 notebook arasında bir seçim istiyorum, sony diğerlerine göre biraz sönük gibi ancak onun da ekranı güzel, fiyatlar belli, sizce asusun fiyat farkına değer mi? toshiba nasıl? sony nasıl? fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
aslında asusa sempatimin sebebi ekran kartı, ati her zaman daha bir hoş gelir bana, özellikle directx11 oluşu bi adım önce bana göre, ancak dediğim gibi sony'nin de monitörü beni çekiyor ve sony'nin HD 5650 grafik kartının, asus'un HD 5730 grafik kartından çok bi eksiği yok diye düşünüyorum, sony'in tek eksiği bana göre işlemci, siz ne düşünüyorsunuz? asus'ta da usb3 filan oluşu cazip gibi sanki....
bende senin gibiyim dostum :( bende baya araştırıyorum fakat sanki vaio verdiğin tam benim için gibi fakat i7 işletim sistemi sanki daha iyi fakat vaio hem tasarım ve ekran kartı ile iyi geliyo off kafayı sıyırıcam
arkadaşlar kendi aranızda bir kanıya varırsanız banada yazın :) işin şakası bende sizinle aynı durumdayım. fakat i5 ile i7 yi kıyaslamak biraz haksızlık olur. i7 hd5730 lu asus çok bariz öne geçiyor bence. ama sony ve toshiba da gerçekten çok cazip. bende i7 li sony toshiba asus modelleri arasında kalmış durumdayım. nvidia ekran kartında dx11 desteğinin olmaması durumu asustan yana çeviriyor...
quote:
Orijinalden alıntı: secosahan
arkadaşlar kendi aranızda bir kanıya varırsanız banada yazın :) işin şakası bende sizinle aynı durumdayım. fakat i5 ile i7 yi kıyaslamak biraz haksızlık olur. i7 hd5730 lu asus çok bariz öne geçiyor bence. ama sony ve toshiba da gerçekten çok cazip. bende i7 li sony toshiba asus modelleri arasında kalmış durumdayım. nvidia ekran kartında dx11 desteğinin olmaması durumu asustan yana çeviriyor...
Dostum sanırım sende oyun fazlasıyla oynamak istiyorsun i5 ile i7 arasında oyunlar arasında hiç denilecek az var,dx11 sony'dede var
ben katı modelleme ve mimari tasarımlarda kullanmak için bir makina arıyorm. aynı zamanda sayısal statik çözümlemeler ve analiz yapılacağı için işlemci de önemli. i5 li model i5 520 olsa i7 ile performansı tartışılır ama i5 430 olunca i7 öne çıkıyor. ayrıca sony de kullanılan lcd ve led panellerin abd de kullanlanlardan farklı olması ve bunu resimle kıyaslanmış şekilde görmüş olmam beni sony den uzaklaştırdı. problem yaşayan birçok arkadaş forumda dert yanıyor. bugün yarın asus olacak gibi. akşamdan sabaha sürpriz bir model çıkmazsa tabi