Şimdi Ara

Sony Vaio VGN-FZ490NFB TR ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş uzun araştırmalarım sonucu sony almaya karar verdim.

15.4 ve hızlı birşey istiyorum buna en uygun sony nin fz serileri.. siyah istiyordum ama siyah ve fz ayarında bir sony bulamadım.

neyse araştırdım işte sonynin belirttiğim modelini ciddi ciddi düşünmeye başladım..

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ490NFB-TR--4-GB-NOTEBOOK,4580.html

link bu arkadaşlar

SONY VAIO VGN-FZ490NFB TR (4 GB) NOTEBOOK
    İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Penryn 800 Mhz. 2.5 Ghz. 6 MB Cache Core 2 Duo T9300 İşlemci
    RAM: 4 GB DDR2 667 Mhz (Max. 4 GB)
    HDD: 300 GB SATA (4200 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ/WRITE
    EKRAN KARTI: NVIDIA® GeForce® 8400M GT Chipset Max. 1032 MB Graphic Card
    EKRAN INC: 15.4 Inch WXGA display (1280x800)X-Brite-HiColor™ Technology

NVIDIA® GeForce® 8400M GT Chipset 1023 MB Graphic Card
    Yeni nesil Penryn 800 Mhz İşlemci mimarisi
    Microsoft Windows® Vista™ Ultimate Tür.

özellikleride bu.. artıları eksileri nelerdir bana yardımcı olabilirmisiniz sonuçta yüklü bir miktar 3400 ytl bir kere para vericem 15 gün içinde alıcam yardımcı olabilirseniz sevinirim

---

beni düşündüren 2 nokta oldu, 4200 rpm olması ve ekran kartının 8400 olması..

1024 mü ekran kartı ? ve neden 4200 5400 falan değilde.. artıları nelerdir eksileri nelerdirr ? yardım yardım :( çok kafa agrıttım ama 3400 ytl vericem sonuçta anlayışınıza sığınıyorum.. :|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecivicivokke_mj -- 11 Temmuz 2008; 22:19:00 >

• Merhaba ,

FZ490 serisinde NFB,NGB,NEB ile biten model numaralı cihazlar gerçekten çok iyi .Eğer ekran kartını ve hdd dönüş hızı kafana takıldıysa ; ki böyle şeyler cihazı satınalsan da kafanı kurcalar.Bence AR840 ya da AR870 serisi cihazlara bi bak.Ben 840 ve 870 in özelliklerini buldum bilgi olsun die sana yazayım hemen.Umarım doğru tercihler yapar , içinin rahat edeceği bir cihaz satınalırsın.Ben FZ490NEB i satınalana kadar çokkk araştırma yaptım, sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

SONY VAIO VGN-AR840E/B (4 GB) NOTEBOOK

İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Penryn 800 Mhz. 2.1 Ghz. 3 MB Cache Core 2 Duo T8100 İşlemci
    RAM: 4 GB 667 Mhz. DDR2 (Max. 4 GB) Ram
    HDD: 500 GB 5400rpm SATA HDD (Raid 0 2 x 250 GB)
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: NVIDIA® GeForce® 8600M GT GPU Max. 1791 MB Graphic Card
    EKRAN INC: 17 Inch WUXGA (1920 x 1200) widescreen X-Brite Hi-Colour Ekran

HDMI- S-VIDEO- 3 USB PORT
    WUXGA (1920 x 1200) widescreen X-Brite Hi-Colour Ekran

-----------------------------------------------------------------------------------

SONY VAIO VGN-AR870NC (2 GB) NOTEBOOK

İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Penryn 800 Mhz. 2.5 Ghz. 6 MB Cache Core 2 Duo T9300 İşlemci
    RAM: 2 GB DDR2 RAM 667 Mhz (Max.4 GB)
    HDD: 320 GB (RAID 0, 160 + 160) 5400rpm SATA HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ
    EKRAN KARTI: NVIDIA® GeForce® 8600M GT Max. 1023 MB Graphic Card
    EKRAN INC: 17 Inch WUXGA (1440 x 900) widescreen X-Brite Hi-Colour Ekran

HDMI- S-VIDEO- 3 USB PORT
    1000 € Değerinde Vaio Yazılımları
    Microsoft Windows® Vista™ Business İng.

• yorumun için çok teşekkür ederim ama hergün yanımda taşıyacağım için pek 17" düşünmedim ama düşündüm diyelim.. t9300 olması en önemli şart benim için. 3.500 ytl bir bütçem var. A serisinin notebooklarından istedigim özellikleri taşıyan 4400 ytl civarı birşey :S.
    yani oyunda oynıcam baya. bu notebook bana sorun yaratırmı ? neler yapabilirim? görüntü kalitesi nasıldır ? vista puanı hakkında falan bir bilginiz varmı ?

bu modeli alacağım galiba..
  • arkadaşlar SONY VAIO VGN-AR840E/B (4 GB) NOTEBOOK modelini aldım. inceleyip sonuçları sizlerle paylşıcam fakat vista ultimate kurdum ve driverlerını bulamıyorum bunun nerden indirebilirim yardımm :S:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio SVF152A29W Driver
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncesinde recovery disk oluşturmuştum bazı driverleri içinden çözüp hallettim. şimdi birkaç sorunum var.

ses açıp kapadıgımda seviyesi gözükmüyor..
    fn tuşu çalışmıyır...

ve servisten bunun driverlerını applicationslarını sağlayabilirmiyim ?

tasarım harika. hele yan panellere bittim. full hd ekranı var. vista puanlarını vereyim

Sony Vaio VGN-FZ490NFB TR ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecivicivokke_mj -- 13 Temmuz 2008; 15:32:47 >
  • özelliklerine baktım gerçekten harika bi makina. 1800 mb a yakın ekran kartı ve 4 gb ram bir laptop için gayet güzel degerler. umarım bizler gibi sende sıkıntı yaşamazsın. hayırlı olsun diyorum. uzun seneler kullanman dileği ile.
  • saol diplexer :) aslında tesadüf oldu birz. istanbul bilişimi arayıp 20 dk bi görüşme yaptım. FZ serisinde bi çok notebook stoklarında yokmuş. gelmesi ağustosun sonuna doğru olacakmış. alt model FZler olunca bende AR ye kaydım. bi kaç model önerdi bütçeme uygun ve fiyatı iyi olan bu vardı. not aldım sonra bi baktım senin önerdiğin :) yinede saolun. driverlerin bi çogunu hallettim 1 driver ve 2-3 software eksigim var işte..

ürün hakkında birşey sormak isteyen varsa cevaplayabilirim
  • Arkadaşlar Sony VGN-FZ490 modelini kullanıyorum kamerayı bir türlü tanıtamadım sony nin sitesinden RIDCAM-14137700-US sürücüsünü indirdim yükledim gene görmüyor acaba bu kamerayı açmak için bir tuş falan mı var yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.