Makina guzelmis. Bluray okuyucu da var. Fakat tek sorun garanti olayi. Malesef yurtdisindan alinan Sony Vaio larin garantisi ulkemizde gecmiyor. 1000 YTL farki zaten ariza durumunda gidip odeyeceksiniz. Parcalari pahali. ikinci bir ariza durumunda zarar edersiniz.. bir kez daha dusunun
sağolun zaten sony almaktan vazgeçtim buradan ASUS F3SV240DR almaya karar verdim.baya iyi gibi geldi bana.
quote:
Orjinalden alıntı: patrickviera
sağolun zaten sony almaktan vazgeçtim buradan ASUS F3SV240DR almaya karar verdim.baya iyi gibi geldi bana.
merhabaklar;
şimdi sony almaktan vaz geçmek gibi bir hatanın içine düşümüşsünüz ve 17'' serilerinde değerlendirme yapıyorsunuz. öncelikle sony almanız konusunda kesinlikle düşüncenizi değiştirmeyin derim.
ayrıca performans ve maliyet açısından değerlendirdiğinde alternatifsiz ürünleri var. yanlış bir yola girmeden önce ;
VAIO® AR Notebook
VGN-AR770NC
Weight: 8.4 lbs.18 (with standard battery) Dimensions: 16.4"(W) x 1.32"(H) x 11.8"(D)18
Add to My Products
Specifications Accessories
AudioSound System : Sony® Sound Reality™ - Audio Enhancer
Expansion SlotsMultimedia Card Reader : Supports optional Memory Stick® and Memory Stick Duo™ media5 with MagicGate® functionality One Secure Digital (SD) Media Slot One PCMCIA - Type II/Type I card slot with CardBus support One ExpressCard® /54 Slot
GeneralComputer Type : Notebook Type of Use : Desktop Replacement Action Buttons : S1, S2, AV Mode, Volume, Mute, Eject, Play/Pause/Stop, Wireless LAN On/Off, FF and Rewind
GraphicsProcessor : NVIDIA® GeForce® 8600M GT GPU with Total Available Graphics Memory of 1279MB (max.)14 Video RAM : 512MB Dedicated Video RAM Interface : VGA out w/ Smart Display Sensor, HDMI out and S-Video out Chipset : Mobile Intel® PM965 Express Chipset
Hard DriveCapacity : 320GB2 (160GBx2) Interface : Serial ATA Speed : 5400rpm Technology : RAID Technology
HardwareCamera : Built-in 1.3 megapixel MOTION EYE® camera and microphone Keyboard : QWERTY, 86 keys with 2.5mm stroke and 19.05mm pitch Pointing Device : Electro-Static touch pad
Inputs and OutputsHeadphone Jack : 1 i.LINK® Interface : 1 (4pin) i.LINK® connector (IEEE 1394)6 Microphone Input : 1 USB Port(s) : 3 (2.0 compliant) HDMI™ Connection Output(s) : 1 S-Video Output(s) : 1 S/PDIF Output(s) : 1 VGA Output(s) : 1 Ethernet Port : 1 Modem Jack : 1 DC-In : 1 Memory Stick® Media Slot : 1 Secure Digital Slot : 1 Express Card™ Slot : /54 x 1
MemoryInstalled : 2GB17 (1GBx2) PC2-5300 Maximum : 4GB17 Speed : 667MHZ Type : DDR2 SDRAM
Networking/ModemEthernet Protocol : Fast Ethernet (RJ-45) Ethernet Speed : 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T Modem Type : Integrated V.92/V.90 Modem with (RJ-11) Wireless LAN : Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network Connection (802.11a/b/g/n)3 Bluetooth® Technology : Integrated Bluetooth® Technology10
PowerBattery Type : Standard Capacity Battery (VGP-BPS9A/B) or Large Capacity Battery (VGP-BPL9) Estimated Battery Life : 1-2.5 hours7 (Standard Battery) 2-4.5 hours7 (Large Capacity Battery) Power Requirements : 150W+10%
ProcessorType : Intel® Core™ 2 Duo Processor T9300 Speed : 2.50GHz1 L2 Cache : 6MB Front Side Bus Speed : 800MHz Technology : Intel® Centrino® Duo processor technology
Fakat Sony lerin ekran kalitesi baska hicbir markada yok. Bunuda degerlendirin
Sony bu AR serisine notebook demiyor.Digital Studio diye adlandırıyor.İyi bir 17 inch için kesinlikle SONY.
dostum sony varken başka makina mı alınır..hele 17 '' de...zaten ekran büyüdükçe görüntü kalitesi düşüyor..ee sony nin de ekran kalitesi malum o zaman asıl 17'' notebookda sony alman lazım...rainmaker ın önerdiği ar serisindeki 770 modeli harika özelliklere ship....
para sıkıntın yoksa Sony ve toshina her zaman en iyi tercihdir
quote:
Orjinalden alıntı: bilgeolun
Fakat Sony lerin ekran kalitesi baska hicbir markada yok. Bunuda degerlendirin
kesinlikle katılıyorum
Sony sadece muhteşem ekranı için bile alınır
VGN-AR520E aldım yaz sonunda. Senin düşündüğünün bir alt modeli olarak düşünebilirsin. Her şeye değdi bu vaio. Şaşma sony'den derim kesinlikle hak vericeksin ilerde. Söylediğin modelin bi tek ekran kartı diğer özelliklerinin yanında vasat kalıyor. Oyun oynamayı seviyorsan grafiğe önem veriyorsan 8600gt olan modellere bakmanı öneririm.
AR520 nin devamı 600 ler çıktı ardından şuan 700 ler çıktı.AR670 var fiyatı ve özellikleri açısından çok iyi cihazç
quote:
Orjinalden alıntı: patrickviera
bende asus f3sv dusnuyorum,aldin mi? en dusuk fiyatı ne?
walla bende Toshiba X200 serisi ile Vaio AR serisi arasında tercih yapamıyorum..Toshiba'nın fiyat/performans'ı Sony göre daha iyi gözüküyor..(özellikle ekran kartından dolayı) ama Sony deki ekran da tartışmasız daha iyi..ne yapıcam bilmem
arkadaşlar sony vaio'nun kalitesini herkes biliyor. ar serilerinde 600 seriler çok uygun fiyatlarda satılıyor bu aralar, 700 lerde çıktı onlarda yakın bir süre içerisinde satışa sunulur. bu avantajı kullanıp 600 serilerini kaçırmamak lazım!...
peki AR670N3 beni 3-4 sene rahat götürür mü?
Bu kadar hızla değişen teknolojide 3-4 yıl uzun bir süre ama çok rahat işini görür.
ar670n3 harika bir cihaz ama bu teknoloji hızında 3-4 sene götürürmü onu bilemem gerçi makinada işlemcisi rami harddiski çok yüksek en kötü ihtimal 4gb ram upgradi yaparak çok uzun süre kullanırsın...
quote:
Orjinalden alıntı: dragline
peki AR670N3 beni 3-4 sene rahat götürür mü?
'AR670N3' 2 veya 4 GB Ram opsiyonunu seçersen hayli hayli 4 yıl götürür,kafana takma,keyfini çıkarmaya bak. 17''de en iyi görüntü. Sony arkadaşım,yoruma gerek var mı?
e götürsün yani...3700 YTL yi 6 aylığına vermek olmaz.Sony is the best
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme