Bildirim
sony vaio teknik servise ulaşamıyorum ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
pofffff -
yardım lütfen -
yardım lütfen -
Aldığınız yere gidip servis işlemlerini yaptırabilirsiniz. Samsung'un da bir artısı yoktur bilginiz olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: canmustu
Aldığınız yere gidip servis işlemlerini yaptırabilirsiniz. Samsung'un da bir artısı yoktur bilginiz olsun.
ben internetten aldım ve aldıgım yere gidemem malesef :( telefonla bişey sormalıyım.tek isteğim telde konuşabilmekti -
quote:
Orijinalden alıntı: virtualdjcubase
quote:
Aldığınız yere gidip servis işlemlerini yaptırabilirsiniz. Samsung'un da bir artısı yoktur bilginiz olsun.
ben internetten aldım ve aldıgım yere gidemem malesef :( telefonla bişey sormalıyım.tek isteğim telde konuşabilmekti
Kargoyla aldığınız yere gönderebilir; bilgisayarı aldığınız firmayı telefonla arayıp durumu izah edebilirsiniz. Göndermeden önce bilgisayarı aldığınız firmayı aramanız yararınıza olur tabii ki. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: virtualdjcubase
quote:
ben internetten aldım ve aldıgım yere gidemem malesef :( telefonla bişey sormalıyım.tek isteğim telde konuşabilmekti
Kargoyla aldığınız yere gönderebilir; bilgisayarı aldığınız firmayı telefonla arayıp durumu izah edebilirsiniz. Göndermeden önce bilgisayarı aldığınız firmayı aramanız yararınıza olur tabii ki.
ben sadece arayıp konusmak istiyorum göndermek falan deil.yer yüzünde sony arıcak no yokmu :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X