Şimdi Ara

sony vaio teknik servise ulaşamıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4448249 bu noyıu arıyorum seri no gir diyor giriyorum ama kabul etmiyor laptopu dun aldım.
    heryseyse ben konuscak bir yetkili arıyorum baska no yokmu bu ne irenc bi marka imiş.abi herseyi samsung alcaksın olay anlaşılmıştır.

• pofffff
  • yardım lütfen
  • yardım lütfen
  • Aldığınız yere gidip servis işlemlerini yaptırabilirsiniz. Samsung'un da bir artısı yoktur bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmustu

Aldığınız yere gidip servis işlemlerini yaptırabilirsiniz. Samsung'un da bir artısı yoktur bilginiz olsun.

ben internetten aldım ve aldıgım yere gidemem malesef :( telefonla bişey sormalıyım.tek isteğim telde konuşabilmekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

Aldığınız yere gidip servis işlemlerini yaptırabilirsiniz. Samsung'un da bir artısı yoktur bilginiz olsun.

ben internetten aldım ve aldıgım yere gidemem malesef :( telefonla bişey sormalıyım.tek isteğim telde konuşabilmekti

Kargoyla aldığınız yere gönderebilir; bilgisayarı aldığınız firmayı telefonla arayıp durumu izah edebilirsiniz. Göndermeden önce bilgisayarı aldığınız firmayı aramanız yararınıza olur tabii ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sandisk teknik servisi nerede?
    12 yıl önce açıldı
    Acer Nitro Teknik Servis Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

quote:

Kargoyla aldığınız yere gönderebilir; bilgisayarı aldığınız firmayı telefonla arayıp durumu izah edebilirsiniz. Göndermeden önce bilgisayarı aldığınız firmayı aramanız yararınıza olur tabii ki.

ben sadece arayıp konusmak istiyorum göndermek falan deil.yer yüzünde sony arıcak no yokmu :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.