Bildirim
sony vaio sz750nc4gb

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güncel bilgi mi dostum o seri üretimden kalktı _____________________________ -
kalktı derken neyi kasdettin acaba.
ben sz 780 N kullanıyorum, yeni aldım da.._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: mdcagil
kalktı derken neyi kasdettin acaba.
ben sz 780 N kullanıyorum, yeni aldım da..
Hayırlı olsun.Hangi konfigürasyonu nereden ve kaça aldınız.Çok güzel makine bendede 780 n1 var çok memnunum -
quote:
Orjinalden alıntı: MaPeZZa
arkadaşlar sony vaio sz7 serisi ile ilgili batarya deneyimlerini anlatmak istiyen arkadaşları beklıyorum.lüfen yardım..ayrıca bu seri ile ilgili güncel bilgilerimizi paylaşabiliriz.tşkler
Vaio sz780/n1 kullanoyorum .Cihaz üç aylık.Pil süresi normal(4. seviye) ekran parlaklığı ve stamine modda ofis ve internet işlemi yaparsam 4 -4.5 saat gidiyor.Speed moda alınca oyun film vs açınca pil süresi düşüyor tabi.
Cihaz genel olarak performanslı, şık ve stabil.Bu cihazda mobiliteyi gerçek anlamda hissediyorsunuz.1.7 kg ve ve gerçekten estetik bir cihaz.
Vaioyu farklı kılan en önemli özelliği ekranı tabi.Parlak led aydınlatmalı,,yüksek kontrast oranına sahip benzersiz bir ekran. 13.3" mobilite anlamında 15.4" e göre daha makul.Ekran okunabilirliği açısından 11.1"lere göre de daha net.Yani olduça kullanışlı bir boyut.
Cihaz ile gelen xp downgrade dvdsi ile XP kurdum cihaza performansı tabi arttı .Birde Xp ye alıştığımız için çok kolay değiştiremiyoruz alışkanlıkları.
Sony vaioların çevremden ve daha önceki tecrübelerimden öğrendiğim kadarıyla genel olarak donanım ve fiziksel problemleri olmuyor.Uzun yıllar stabil larak kullanabilirsiniz.Ancak dikkat etmeniz gereken nokta vaiolar çok hassas cihazlar, bu cihazın ekranı küçük bir darbeyle zarar görebilir.Ve maalesef tamiri yada değişimi için servet ödemek zorunda kalabilirsiniz.
Bunun dışında sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X