Şimdi Ara

Sony Vaio Fit Multi-Flip (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
307
Cevap
7
Favori
30.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony Vaio'nun yeni nesil laptop-ultrabook-tablet karışımı bilgisayarları yavaş yavaş ortaya çıkmış. Yeni bir laptop alma arifesindeyim ve bu model çok hoşuma gitti. Bu konuyla hem sizleri hem kendimi bilgilendirmek istiyorum. Her türlü paylaşımı yapabiliriz.

    GENEL ÖZELLİKLER


    Sony IFA 2013 fuarında katlanabilir Sony VAIO Fit multi-flip modellerini tanıttı. İşte farklı boyutlara sahip Fit 13A, Fit 14A ve Fit 15A.

    Bu üç modelde de arkadan aydınlatmalı klavye, Bluetooth 4.0, USB 3.0, HDMI ve SD kart yuvası ortak. Bunun dışında Fit 13A modelinde;

    13.3-inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde Triluminos ekran, Intel Core i7 4500U işlemci, Intel 4400 GPU, 8 GB RAM, 512 GB SSD, stylus kalem ve 1,2 kg ağırlık gibi özellikleri bulunuyor.

    Fit 14A modelinde ise;

    14-inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde Triluminos ekran, Intel Core i7 4500U işlemci, Intel 4400 GPU, 8 GB RAM, 1 TB SSD, stylus kalem ve 1,8 kg ağırlık gibi özellikleri bulunuyor.

    15.5-inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde Triluminos ekran, Intel Core i7 4500U işlemci, Intel 4400 GPU veya 2 gb nvidia GT735m , 16 GB RAM, 1 TB SSD, stylus kalem ve 2 kg ağırlık gibi özellikleri bulunuyor.


    Sony'nin ilk defa IFA Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı 2013 kapsamında tanıttığı VAIO Fit multi-flip PC,üretkenlik ve eğlencenin baştan çıkarıcı bir karışımını sunuyor. Alüminyum kullanılarak harika şekilde tasarlanan bilgisayar, güçlü bir multimedya kişisel bilgisayardan bekleyebileceğiniz her şeye sahip.

    VAIO Fit'iniz anında hassas bir dokunmatik ekranlı tablete dönüşüyor. Windows 8'in sunduğu tüm özgürlük ve akıcılık ile Full HD1 panel üzerinde, not ve düşüncelerinizi yazın, uygulamaların keyfini çıkarın veya web'i tarayın.

    İlginç bir şey mi buldunuz? VAIO'yu görüntüleyici moduna getirmek için ekranı bir defa daha çevirin: ardından da mobil için TRILUMINOS Ekran sayesinde malzemelerinizi keskin detayda ve canlı renklerde gösterin. Seçili modellerde Full HD Üzeri (2880x1620) ekran seçeneği sayesinde çözünürlük daha da artırılıyor.

    Merkezinde, VAIO Fit üretkenliğinizi ve eğlencenizi daha da artırmak üzere tasarlanmış tavizsiz özellikler ile yüklü. En son nesil Intel® Core™ işlemciler ile günlük belgeleri hızla inceleyin, NVIDIA® OptimusTM teknolojili NVIDIA® grafikler ile film ve oyunların tadını çıkarın.* Şarjlar arasında hiç duraklamadan saatlerce çalışın ve gece geç saatlere kadar çalışmaya veya oyun oynamaya devam etmenizi sağlayan hassas, arkadan aydınlatmalı klavye üzerinde rahat şekilde yazı yazın.

    *Sadece VAIO Fit 15A'da.

    Zengin ve doğal renkli eğlence

    Eğlence bugüne kadar hiç zengin ve doğal renklerden oluşan geniş bir palet sağlayan mobil için TRILUMINOS Ekranlı net, parlak Full HD1 ekran üzerinde olduğu kadar iyi görünmemişti. Sony'nin büyük beğeni toplayan BRAVIA TV teknolojisi üzerine kurulu mobil için X-Reality™ bu canlı görüntüler gerçek yaşamı aratmayan detaylarla dolu.

    Loş ışıklı ortamlarda bile net, ultra detaylı çekimler yapmak için 8 megapiksellik bir PC için Exmor RS görüntü sensörü** bulunan arka kamera ile canlı ve odaklı fotoğraflar çekin. Ardından, eşsiz 'CamScanner' uygulaması ile yaratıcılığınızı ortaya çıkarın. Her şeyin düz ve doğru olmasını sağlamak için otomatik kenar tespiti ve perspektif düzeltme özellikli fotoğraf veya belgelerinizi çekin ve üzerlerinde otomatik olarak rötuşlar yapın. Dijital kalem ile (Fit 14A/15A'da opsiyonel) ve 'VAIO Paper' ile karalayın, çiziktirin veya elle kısa notlar alın. İşiniz bittiğinde de, sonuçları buluta yükleyerek yaratıcı, dikkat çekici belgelerinizi paylaşın.

    İçinizdeki yönetmeni ortaya çıkarın

    Sony'nin kullanımı kolay AV yaratıcılık yazılım paketi Imagination Studio™ VAIO Edition ile içinizde yatan yönetmeni ortaya çıkarın. Profesyonel tarzda efektler için ev videolarınıza rötuş verin veya muhteşem müzik parçaları üretin ve paylaşın.

    VAIO Fit multi-flip'in sesi de tıpkı görüntüsü kadar güzel. Kendinizi en sevdiğiniz şarkı ve filmler için optimize edilen canlı ses ile sarmalayın. ClearAudio+ modu her türlü içeriğe uygun dört farklı ayar seçeneği veya müzik zevkinize uyacak kişiselleştirilebilir ekolayzır ve efektler de sunuyor.

    Müziğinizi paylaşmak mı istiyorsunuz? Hiçbir karmaşık kuruluma gerek kalmadan kablosuz bağlantı kurmak için NFC özellikli hoparlör veya kulaklıklarınızı bir anlığına VAIO'ya dokundurmanız yeterli. Ardından da VAIO'nuzda sakladığınız müziği kablosuz aksesuarlarınız üzerinden aktarabilirsiniz.





     Sony Vaio Fit Multi-Flip (Ana Konu) Sony Vaio Fit Multi-Flip (Ana Konu)







  • ben de yillarin macbook pro kullanicisi olarak ilk defa gozum apple disinda bir bilgisayara gitti, 3-4 gundur inceliyorum, bu baslik cok iyi olmus.

    hatta bu haftasonu bir sony bayine gidip inceleyecektim, tr'de satisa cikti mi?
  • kurdan K kullanıcısına yanıt
    Yurt dışında başlamış satılmaya. Daha buraya gelmedi.
  • kasim ortasinda gelecekmis, bakalim fiyatlar ne olacak.
  • Bu sefer olmuş Sony

  • Flip 15'' modeli almayı düşünüyordum ama işlemcinin U serisi olduğunu görünce alıp almamak konusunda kararsız kaldım. Yine aynı şekilde notebook segmentinde Sony Vaio 15-17'' modellerinin nerdeyse hepsi u işlemcili ve 2 çekirdekli. Artık daha fazla sony nin i7 4 çekirdekli notebook getirmesini bekleyemeyeceğim yavaş yavaş Toshiba ya doğru yönelme vakti geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 11 Kasım 2013; 16:54:27 >
  • Ürün gerçekten harika... Aralık ayında Teknosa mağazalarında ürünle birebir temas halinde olabilirsiniz... Eğitimine gittim ve cihazın sadece 15" modelinde ekran kartı olması beni gerçekten üzdü ama ultrabook olarak 13" modeli büyük oranda tercih edileceğine eminim...

    U serisi işlemciler bilindiği üzere daha uzun pil ömürü nedeniyle tercih ediliyor. Şuan ki tüm seriler U serisi ama önümüzdeki modellerde U serisi mi gelecek şimdilik bir bilgi yok...

    Gerçekten DUO 13 modellerinden sonra bir harika bu model...
  • Bunun 15'' modelini beklemedeyim.


    http://www.youtube.com/watch?v=yGCA5iX_U5c



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 23 Kasım 2013; 13:03:43 >




  • MaCk kullanıcısına yanıt
    fiyatlar ne seviyede olacak bir bilgi verildi mi acaba?

    yurt disinda 13" modellerde fan sesi probleminden yakiniyor herkes. benim de gozum 15" te.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurdan -- 24 Kasım 2013; 11:11:39 >
  • Performance. kullanıcısına yanıt
    ben de aynısını bekliyorum. gri daha hoş bence
  • Evet bence de gri daha hoş duruyor. İnşallah fiyatını da çok abartmazlar.
  • Ne zaman satışa sunulacak?
  • Aralık deniyor bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihayet siteye modeller eklenmiş;
    http://www.sony.com.tr/product/vn-fit-a
  • Neden bu işlemci tercih edilmiş anlamadım, cihaz Windows platformunda liderliğe oynayabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlarin 3000-4000 arasinda olacağı bilgisini aldım.
    O da i5 3000 i7 4000 olur demek sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davydenko D kullanıcısına yanıt
    çok fazla. umarım 2000-2500 bandında olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metekarahan

    çok fazla. umarım 2000-2500 bandında olur.

    +1
    Sony uçmuş 3000-4000 TL ye 4 çekirdekli canavar gibi bir notebook alınır.
    Bu özelliklerdeki bir ultrabook için fiyatlar gerçekten olması gerekenden çok yüksek.
    Sony, fiyatlara yeniden bir ayar çekse hiç fena olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 2 Aralık 2013; 12:01:29 >
  • 15" i7 de gumus renk gorunmuyor sitede, getirmeyecekler mi acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurdan -- 2 Aralık 2013; 14:00:03 >
  • TR fiyatları belli oldu mu ? Olduysa nedir arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.