valla temiz ise 2.elde olabilir bütçe 10 bin lira civarı |
SONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞI (25. sayfa)

-
-
Subwooferla çok işim yok çok güçlü olmasa da olur vekule vs de istemiyorum diyorsanız focal sib evo set alıp geçin 7500e veriyordu dikmenquote:
Orijinalden alıntı: hsnynrvalla temiz ise 2.elde olabilir bütçe 10 bin lira civarı
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgil
6 aylık cihaz, ikinci el ve kutudan çıktığı gibi temiz, 4500 e aldım. Sağolsun satan arkadaş okuyorsa çok dua aldın bilesin.selam Alper Bey
cihazı sana ben satmıştım.sıfır cihazdı,sadece 2 defa kullanmıştım.beğendiğine sevindim.güle güle kullan.bende 7.2 denon aldım.çok memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail özz -- 2 Şubat 2021; 17:46:30 > -
Eyvallah hocam, sağolasın tekrardan. Sen de güle güle kullan inşallah. Bakarsın ileride onu da alırım sen den :D Ama çook ileride olur herhalde :D :D
-
Afd modunda netflix olsun tv kanalları olsun ses kesiliyor 7-8 sn sonra yine geliyor başına gelen varmı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali vardar -- 3 Şubat 2021; 1:27:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kabloda bir sorun var sanırım ben de belirttiğiniz hiç olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: ali vardar
Afd modunda netflix olsun tv kanalları olsun ses kesiliyor 7-8 sn sonra yine geliyor başına gelen varmı. -
Kablo 2.1 paugge marka yeni almıştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: General Daimos
Subwooferla çok işim yok çok güçlü olmasa da olur vekule vs de istemiyorum diyorsanız focal sib evo set alıp geçin 7500e veriyordu dikmen
Alıntıları Göstervalla biraz araştırma yaptım pek anlamam aslında bu işlerden kule tipi hoparlor istemiyorum çok büyük
focal sib evo ya sub da eklersek Q Acoustics diye bir marka var onun da görüntüsü çok estetik sizce bu ikisinden 5.1 set yapsak hangisini tavsiye edersiniz
yoksa magnat veya heco dan bir setmi yapsak bilemedim fikir verirseniz sevinirim
-
quote:
Orijinalden alıntı: hsnynrvalla biraz araştırma yaptım pek anlamam aslında bu işlerden kule tipi hoparlor istemiyorum çok büyük
focal sib evo ya sub da eklersek Q Acoustics diye bir marka var onun da görüntüsü çok estetik sizce bu ikisinden 5.1 set yapsak hangisini tavsiye edersiniz
yoksa magnat veya heco dan bir setmi yapsak bilemedim fikir verirseniz sevinirim
Alıntıları Gösterhocam bir de focal sib evo dolby atmos 5.1 set kablosuz mudur 5 hoparlörü de
-
Focal sib evo da 200 wattlık subwoofer var zaten. Sarı sitede ilanda var sahibini tanımam fiyat makul bence hemen alıp geçin. Kablosuz değilquote:
Orijinalden alıntı: hsnynrhocam bir de focal sib evo dolby atmos 5.1 set kablosuz mudur 5 hoparlörü de
Alıntıları Göster -
Q acoustic 3010i ve 3090ci var bende. Şu anda 3010i leri ön olarak kullanıyorum ve memnunum ama odam 20 m2. Büyük yerlerde ön için yetersiz kalırlar bence. Tabii beklenti de önemli. Satın aldığım kişi salonunda kullanıyormuş ve arkalar için kullanmamı tavsiye etmişti. -
5000 liraya sib evo atmos var kullanılmış sizce nasıl -
Yok hocam inanın öyle değil sinemada q acoustics 3x serisinden iyidir kule olsa öyle demezdim. Center için de aynı şeyleri söylemem ama sib evo gerçekten o boyutta muazzam eisa ödüllüdür fiyatı da sundukları açısından çok çok iyi. Dn1080 öttürür onu 20-30 metrekarede süper olur. Demo yapın dediğimi görürsünüz dikmen de...quote:
Q acoustic 3010i ve 3090ci var bende. Şu anda 3010i leri ön olarak kullanıyorum ve memnunum ama odam 20 m2. Büyük yerlerde ön için yetersiz kalırlar bence. Tabii beklenti de önemli. Satın aldığım kişi salonunda kullanıyormuş ve arkalar için kullanmamı tavsiye etmişti. -
Doğrudur, marka adı geçtiği için bahsedeyim dedim. Yoksa herhangi bir ürünle kıyaslama yapacak bir tecrübem olmadı henüz. -
Siz 3010i + 3090ci yi subwoofersız mı kullanıyorsunuz? Surround olarak da mı 3010i ler var?quote:
Doğrudur, marka adı geçtiği için bahsedeyim dedim. Yoksa herhangi bir ürünle kıyaslama yapacak bir tecrübem olmadı henüz. -
quote:
Siz 3010i + 3090ci yi subwoofersız mı kullanıyorsunuz? Surround olarak da mı 3010i ler var?
Alıntıları GösterHayır, sub olarak panasonic sb-wa110 var. Surround olarak quadral 500R var. Gelecek aya quadral 500 seri kule alacağım ve ön olarak koyacağım nasipse. 3010i leri de salona zone 2 yapıp 2.0 olarak müzik için kullanacağım nasipse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 3 Şubat 2021; 21:24:46 > -
Müzik için gayet güzel kolonlar 3010i ler hem dn1080i lerin parlaklığını törpülerler subwooferdan memnun musunuz? Çift wooferlı yumuşak baslı diye bilirimquote:
Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgilHayır, sub olarak panasonic sb-wa110 var. Surround olarak quadral 500R var. Gelecek aya quadral 500 seri kule alacağım ve ön olarak koyacağım nasipse. 3010i leri de salona zone 2 yapıp 2.0 olarak müzik için kullanacağım nasipse.
Alıntıları Göster -
quote:
Müzik için gayet güzel kolonlar 3010i ler hem dn1080i lerin parlaklığını törpülerler subwooferdan memnun musunuz? Çift wooferlı yumuşak baslı diye bilirim
Alıntıları GösterEvet çift woofer var ama yumuşak mı bilmiyorum, çünkü sert nasıl hiç görmedim :D Beni tatmin ediyor neticede. Öyle aman aman ses açacak bir ortamım yok. Olsa da oda küçük olduğu için fazlasıyla gürültülü oluyor.
-
Arkadaşlar dn1080 aldıktan sonra bu gün de Focal sib dolb atmos işini hallettim kaliteli kablo tavsiyesi istiyorum -
Kurdunuz mu ses nasıl? Pariste ikisini birlikte tecrübe ettim bir hifi storeda ondan sonra dn1080i aldım.quote:
Orijinalden alıntı: hsnynr
Arkadaşlar dn1080 aldıktan sonra bu gün de Focal sib dolb atmos işini hallettim kaliteli kablo tavsiyesi istiyorum
2,5 luk kablo iş görecektir abartmaya gerek yok fazla para vermeye de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X