Şimdi Ara

SONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
33
Favori
55.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: General Daimos

Bütçe ne kadar 2. el mi sıfır mı düşünüyorsunuz?

Alıntıları Göster

valla temiz ise 2.elde olabilir bütçe 10 bin lira civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnynr

valla temiz ise 2.elde olabilir bütçe 10 bin lira civarı

Alıntıları Göster
    Subwooferla çok işim yok çok güçlü olmasa da olur vekule vs de istemiyorum diyorsanız focal sib evo set alıp geçin 7500e veriyordu dikmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgil

6 aylık cihaz, ikinci el ve kutudan çıktığı gibi temiz, 4500 e aldım. Sağolsun satan arkadaş okuyorsa çok dua aldın bilesin.

selam Alper Bey

cihazı sana ben satmıştım.sıfır cihazdı,sadece 2 defa kullanmıştım.beğendiğine sevindim.güle güle kullan.bende 7.2 denon aldım.çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail özz -- 2 Şubat 2021; 17:46:30 >
  • ismail özz kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam, sağolasın tekrardan. Sen de güle güle kullan inşallah. Bakarsın ileride onu da alırım sen den :D Ama çook ileride olur herhalde :D :D

• Afd modunda netflix olsun tv kanalları olsun ses kesiliyor 7-8 sn sonra yine geliyor başına gelen varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali vardar -- 3 Şubat 2021; 1:27:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali vardar

Afd modunda netflix olsun tv kanalları olsun ses kesiliyor 7-8 sn sonra yine geliyor başına gelen varmı.
    Kabloda bir sorun var sanırım ben de belirttiğiniz hiç olmadı.
  • Kablo 2.1 paugge marka yeni almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Subwooferla çok işim yok çok güçlü olmasa da olur vekule vs de istemiyorum diyorsanız focal sib evo set alıp geçin 7500e veriyordu dikmen

Alıntıları Göster

valla biraz araştırma yaptım pek anlamam aslında bu işlerden kule tipi hoparlor istemiyorum çok büyük

focal sib evo ya sub da eklersek Q Acoustics diye bir marka var onun da görüntüsü çok estetik sizce bu ikisinden 5.1 set yapsak hangisini tavsiye edersiniz

yoksa magnat veya heco dan bir setmi yapsak bilemedim fikir verirseniz sevinirim

• quote:

valla biraz araştırma yaptım pek anlamam aslında bu işlerden kule tipi hoparlor istemiyorum çok büyük

focal sib evo ya sub da eklersek Q Acoustics diye bir marka var onun da görüntüsü çok estetik sizce bu ikisinden 5.1 set yapsak hangisini tavsiye edersiniz

yoksa magnat veya heco dan bir setmi yapsak bilemedim fikir verirseniz sevinirim

Alıntıları Göster

hocam bir de focal sib evo dolby atmos 5.1 set kablosuz mudur 5 hoparlörü de

• quote:

hocam bir de focal sib evo dolby atmos 5.1 set kablosuz mudur 5 hoparlörü de

Alıntıları Göster
    Focal sib evo da 200 wattlık subwoofer var zaten. Sarı sitede ilanda var sahibini tanımam fiyat makul bence hemen alıp geçin. Kablosuz değil
  • hsnynr kullanıcısına yanıt
    Q acoustic 3010i ve 3090ci var bende. Şu anda 3010i leri ön olarak kullanıyorum ve memnunum ama odam 20 m2. Büyük yerlerde ön için yetersiz kalırlar bence. Tabii beklenti de önemli. Satın aldığım kişi salonunda kullanıyormuş ve arkalar için kullanmamı tavsiye etmişti.
  • 5000 liraya sib evo atmos var kullanılmış sizce nasıl
  • quote:

Q acoustic 3010i ve 3090ci var bende. Şu anda 3010i leri ön olarak kullanıyorum ve memnunum ama odam 20 m2. Büyük yerlerde ön için yetersiz kalırlar bence. Tabii beklenti de önemli. Satın aldığım kişi salonunda kullanıyormuş ve arkalar için kullanmamı tavsiye etmişti.
    Yok hocam inanın öyle değil sinemada q acoustics 3x serisinden iyidir kule olsa öyle demezdim. Center için de aynı şeyleri söylemem ama sib evo gerçekten o boyutta muazzam eisa ödüllüdür fiyatı da sundukları açısından çok çok iyi. Dn1080 öttürür onu 20-30 metrekarede süper olur. Demo yapın dediğimi görürsünüz dikmen de...
  • Doğrudur, marka adı geçtiği için bahsedeyim dedim. Yoksa herhangi bir ürünle kıyaslama yapacak bir tecrübem olmadı henüz.
  • quote:

Doğrudur, marka adı geçtiği için bahsedeyim dedim. Yoksa herhangi bir ürünle kıyaslama yapacak bir tecrübem olmadı henüz.
    Siz 3010i + 3090ci yi subwoofersız mı kullanıyorsunuz? Surround olarak da mı 3010i ler var?
  • quote:

Siz 3010i + 3090ci yi subwoofersız mı kullanıyorsunuz? Surround olarak da mı 3010i ler var?

Alıntıları Göster

Hayır, sub olarak panasonic sb-wa110 var. Surround olarak quadral 500R var. Gelecek aya quadral 500 seri kule alacağım ve ön olarak koyacağım nasipse. 3010i leri de salona zone 2 yapıp 2.0 olarak müzik için kullanacağım nasipse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperÇorapçıgil -- 3 Şubat 2021; 21:24:46 >
  • quote:

Hayır, sub olarak panasonic sb-wa110 var. Surround olarak quadral 500R var. Gelecek aya quadral 500 seri kule alacağım ve ön olarak koyacağım nasipse. 3010i leri de salona zone 2 yapıp 2.0 olarak müzik için kullanacağım nasipse.

Alıntıları Göster
    Müzik için gayet güzel kolonlar 3010i ler hem dn1080i lerin parlaklığını törpülerler subwooferdan memnun musunuz? Çift wooferlı yumuşak baslı diye bilirim
  • quote:

Müzik için gayet güzel kolonlar 3010i ler hem dn1080i lerin parlaklığını törpülerler subwooferdan memnun musunuz? Çift wooferlı yumuşak baslı diye bilirim

Alıntıları Göster

Evet çift woofer var ama yumuşak mı bilmiyorum, çünkü sert nasıl hiç görmedim :D Beni tatmin ediyor neticede. Öyle aman aman ses açacak bir ortamım yok. Olsa da oda küçük olduğu için fazlasıyla gürültülü oluyor.

• Arkadaşlar dn1080 aldıktan sonra bu gün de Focal sib dolb atmos işini hallettim kaliteli kablo tavsiyesi istiyorum
  • quote:

Arkadaşlar dn1080 aldıktan sonra bu gün de Focal sib dolb atmos işini hallettim kaliteli kablo tavsiyesi istiyorum
    Kurdunuz mu ses nasıl? Pariste ikisini birlikte tecrübe ettim bir hifi storeda ondan sonra dn1080i aldım.
    2,5 luk kablo iş görecektir abartmaya gerek yok fazla para vermeye de.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.