Şimdi Ara

SONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞI (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
899
Cevap
33
Favori
55.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dubaj seslerde dd+ oluyor orjinal dil seçersenzi atmos yazması lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

dubaj seslerde dd+ oluyor orjinal dil seçersenzi atmos yazması lazim

denicem akşam

• dn1080 e soundbar bağlasam öldürmüş olur muyum 1080i?

• S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt

Oyle bir baglanti olmaz. Olsaydi da sounbar fazla dayanamazdi cikis gucune.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Bu Avr da side surround kullanmak icin Definitive Technology BP2X Bipolar Surround Speaker kullanmayi dusunuyorum.

Uygunlugu konusunda dusunceleriniz nelerdir?

Tesekkurler

• Istanbul içi dn1080 satan varsa bir pm kadar uzağınızdayım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede var 4300 lira çok iyi fiyat. Link ekleyemedim
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta görüştüm o zaat ile. Elden veremem ayağına binbir şekle giriyor illa kargo ile yollamak istiyor. Güvenemedim açıkçası. Teşekkürler yine de..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    O zaman üç kagitcidir o. Avr görülmeden alınmaz. Iyi yapmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 22 Şubat 2021; 16:30:4 >
  • Selamlar

Eskiden arasıra olurdu artık 3 - 5 sn de bir resimdeki hdmi bilgisini gösteren banner ekranda beliriyor.

Sony yi aradım Cihaz arızalıdır servise götürün dediler. Yurt dışı forumlarda da bu sorunu yaşayanlar var. Çözümünü bilen var mı ?

SONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPacaman

Selamlar

Eskiden arasıra olurdu artık 3 - 5 sn de bir resimdeki hdmi bilgisini gösteren banner ekranda beliriyor.

Sony yi aradım Cihaz arızalıdır servise götürün dediler. Yurt dışı forumlarda da bu sorunu yaşayanlar var. Çözümünü bilen var mı ?

Firmware update yapmayı denediniz mi? Onunla çözülür muhtemelen

• SPacaman S kullanıcısına yanıt
    Avr nin 4k upscale özelliğini kapatın. Yani avr görüntüye hıc karışmasın.
    Farklı bir Hdmi kablo ile denediniz mi? Eğer kabloda bir sorun varsa o da yapabilir.

Bir de evde merkezi uydu alıcılı Digitürk, teledünya vs gibi uydu sistemi varsa o da arada kaçak yapıp Avr’nin yada tv’nin bozulmasına yol açabiliyor. Ondan kaynaklı da bir sorun olabilir. Öyle bir cihaz bağlıysa ve Hdmi kabloyu da değiştikten sonra o uydu cihazını çıkarıp bir süre kontrol edin derim.
    Televizyondan ayarlar-tv izleme-Bilgi başlığını kapatınız.
    Sorun ortadan kalkıyor.
    İyi akşamlar dilerim.
  • selam hafta sonu str dh790 aldım. önceden vsx921 kullanıyorum bunun ayarlarında zorlaıyorum yardımcı olabilirmisiniz.şunu sormak istiyorum.pc bağlı şekilde kullanıyorum. sn8 y soundbar kullanırken netflix 5.1 de d.audio, atmos yayında d.atmos yazıyordu ve mod değiştiremiyordum. bunda 5.1 dede dd+ yazıyor atmos film dede dd+ yazıyor. ve mod değişebiliyor. 5.1 yayında mod değiştirdiğim zaman üst kanallardan ses geliyor. atmosda ise modlara göre üst kanallardan ses gelmediği oluyor. nasıl ayarlamam gerktiğini çözemedim ben dahaçok atmos kanallarının orjinal haliyle gerektiği zaman kullanılmasını seviyorum. atmosu içieriğin ham haliyle kullanılması için hangi ayarlarda kullanmam gerekli. (şöyleki netfilxde sn8 ve sn11 izlediğim bi dizide üst sağdan çaprazdan bariz belli şekide gelen kuş sesleri bunda sağ arka kanaldan geliyor. hsngisi doğru bilemiyorum). puredireck bastığımda avrnin ekranı tamam kapanıyor hiç bidirim çıkmıyor normal midir?

• srknzr S kullanıcısına yanıt
    Hoparlor olark 5.1.2 kurulumunuz varmı?
    evet üstad var. (gerçi hop. atmos uyumlu değil)
    üstad hop. kurulumu 5.1.2 hdmi 2.0b kablo ile pcye bağlı netflixde atmos yayınlar için orjinal dil seçili.
    yani doğru ayarları yaptığında avr ekranında netfix atmos için hangi bidirim olması gerekli?
    ve atmos ses aldığında kumandadan mod değişmesi yapılması normalmi yoksa saundbardaki gibi atmos ses alınca mod değişmiyormu olması gerekli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknzr

selam hafta sonu str dh790 aldım. önceden vsx921 kullanıyorum bunun ayarlarında zorlaıyorum yardımcı olabilirmisiniz.şunu sormak istiyorum.pc bağlı şekilde kullanıyorum. sn8 y soundbar kullanırken netflix 5.1 de d.audio, atmos yayında d.atmos yazıyordu ve mod değiştiremiyordum. bunda 5.1 dede dd+ yazıyor atmos film dede dd+ yazıyor. ve mod değişebiliyor. 5.1 yayında mod değiştirdiğim zaman üst kanallardan ses geliyor. atmosda ise modlara göre üst kanallardan ses gelmediği oluyor. nasıl ayarlamam gerktiğini çözemedim ben dahaçok atmos kanallarının orjinal haliyle gerektiği zaman kullanılmasını seviyorum. atmosu içieriğin ham haliyle kullanılması için hangi ayarlarda kullanmam gerekli. (şöyleki netfilxde sn8 ve sn11 izlediğim bi dizide üst sağdan çaprazdan bariz belli şekide gelen kuş sesleri bunda sağ arka kanaldan geliyor. hsngisi doğru bilemiyorum). puredireck bastığımda avrnin ekranı tamam kapanıyor hiç bidirim çıkmıyor normal midir?

Pure diect'te ekran kararması normal. Hatta sadece mor bir ışık yanar genelde. Karanlık bir ortamda avr göz almayacak. Bazı avr'ler sesleri her modda değiştirmeye izin verir. Doğal ses için de bir modu olur. Yamaha'da bu mod straight. Sony hafızam eskilerde kaldı ama zamanında dolby digital sesi yakaldığında ışık yakan avr'leri vardı. Şimdi kullanım klavuzuna baktım direct diye modu(pure direct değil) varmış. Bu modda müdahalesiz seyredebilirsiniz gibi gözüküyor.

Saygılarımla.

• ok vallah saolasın üstan hemen yetişiyon yardımımıza akşam gidince tekrar bi deneyim. ayarları kurulumu iyice çözeyim bakalım sn11 ile nekadar fark var bide onu kıyaslıcam
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.