Şimdi Ara

SONY STR-DA2400ES - DENON AVR-1709SPE2 arasında seçim? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
16.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mt070
    GOXIN
    @coyote
    beetle26
    DFX
    dakkush

Kötü haber, DFX nikli arkadaş Morfare ile telefonda görüşüp 5 kişi için fiyat sormuş, indirim yapamayız demişler.

Morfare'den başka da bir çok yetkili Sony bayisi var. İyisimi ben yarın doğrudan Euroasia ile görüşüp 6 adet avr için bir fiyat isteyeyim. Ne de olsa, Donanımhaber forum camiası da bir nevi bayii sayılır.
  • Mor fare internet üzerinden kendi belirlediği iskontolarla satış yapmaya çalışan sözde büyük bir bayiden öteye geçemiyor malesef. hesapta Göztepe taraflarında showroomlarıda var ama pek esnaf gibi davranmıyorlar. Fiyatları sabit. Siz iyisimi bağdat caddesindeki SONY bayisine gidin. Orda emin olunki daha iyi karşılanacaksınız. Kimse hiç bir bayiye mecvur degil

Bahsettiğim Sony Bayiside, bağdat caddesi üzerinde şaşkınbakkal semalarındaydı yanlış anımsamıyorsam yanında Mango vardı. telefon numarası 0216 360 77 77 olabilir. Bir arayıp görüşün lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Mor fare internet üzerinden kendi belirlediği iskontolarla satış yapmaya çalışan sözde büyük bir bayiden öteye geçemiyor malesef. hesapta Göztepe taraflarında showroomlarıda var ama pek esnaf gibi davranmıyorlar. Fiyatları sabit. Siz iyisimi bağdat caddesindeki SONY bayisine gidin. Orda emin olunki daha iyi karşılanacaksınız. Kimse hiç bir bayiye mecvur degil

Bahsettiğim Sony Bayiside, bağdat caddesi üzerinde şaşkınbakkal semalarındaydı yanlış anımsamıyorsam yanında Mango vardı. telefon numarası 0216 360 77 77 olabilir. Bir arayıp görüşün lütfen.

Yarın Sony bayileri kazan, ben kepçe. Telefon ile pazarlık olayına pek sıcak bakmadığım için, perşembe ve cuma günü Anadolu yakasında gidebildiğim kadar bayiye gitmeye çalışacağım. Almayı düşünen arkadaşlardan avrupa yakasındaki bayilere uğrayabilecek olanlar var mı?

• walla ben ne yazıkkı bu kosusturmaya sadece alıcı olarak dahıl oalbılecegım

cok yogun bır hafta gecırıyorum ne yazıkkı ...
    ama ınanıorum bulacahız...
    Deniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: @coyote

quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Mor fare internet üzerinden kendi belirlediği iskontolarla satış yapmaya çalışan sözde büyük bir bayiden öteye geçemiyor malesef. hesapta Göztepe taraflarında showroomlarıda var ama pek esnaf gibi davranmıyorlar. Fiyatları sabit. Siz iyisimi bağdat caddesindeki SONY bayisine gidin. Orda emin olunki daha iyi karşılanacaksınız. Kimse hiç bir bayiye mecvur degil

Yarın Sony bayileri kazan, ben kepçe. Telefon ile pazarlık olayına pek sıcak bakmadığım için, perşembe ve cuma günü Anadolu yakasında gidebildiğim kadar bayiye gitmeye çalışacağım. Almayı düşünen arkadaşlardan avrupa yakasındaki bayilere uğrayabilecek olanlar var mı?

• Arkadaşlar bu Sony e neden bu kadar takıldınız anlamıyorum. Adamlar neredeyse traş makinesi de üreticekler. Tüketici elektroniği diye dibe vurdular iyice.
    Gidin Onkyo alın, Denon alın, Marantz alın, Pioneer alın. Sony de neymiş. (Çok özel ürünleri olduğu doğru ama bu ürün için aynı şeyleri söylemek güç)
  • Ben de aslında bunu soracaktım, yani bu forumdaki üstadlar dahil çoğu kişiye ev sinema amfisi alacağım ne önerirsiniz dersek Sony cevaplar arasında kaçıncı olur acaba?

Bilemiyorum bu 2400 ES o kadar ayrı bir istisna mıdır ya da f/p mıdır bilemiyorum ama Sony ismi nedense çok ağızlarda olan bir isim değil ev sinema sistemlerinde
  • quote:

İyi haber, 6 kişi olduk.

mt070
    GOXIN
    @coyote
    beetle26
    DFX
    dakkush

Kötü haber, DFX nikli arkadaş Morfare ile telefonda görüşüp 5 kişi için fiyat sormuş, indirim yapamayız demişler.

Morfare'den başka da bir çok yetkili Sony bayisi var. İyisimi ben yarın doğrudan Euroasia ile görüşüp 6 adet avr için bir fiyat isteyeyim. Ne de olsa, Donanımhaber forum camiası da bir nevi bayii sayılır.

Bu listeye ben de dahil olabilirim. ama sanırım iyi bir indirim alınamayacak.
    Galiba ben daha fazla beklemeyip alacağım 2400ü...

Bu arada Bağdat caddesindeki diğer sony bayi'nin internet adresi bu:
    gezveal.com (şirket adı cannovate idi galiba)
    fiyatları şu aralar morfare'den biraz daha iyi hemen her üründe...
    yeri de morfare'ye yürüme mesafesinde...

• Valla arkadaşlar Morfare fiyat indirimi yapmıyor. Diğer sony bayilerini aradım onlarda da yok. Sony stoğunda da yok. Sadece birisnde 1 adet var. Oda başkası için ayırtmış ürünü. Fiyatıda 1400TL
    Ama onların sayesinde ONKYO 607 1600TL buldum. İyi olmaz demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 16 Temmuz 2009; 0:55:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DFX

Valla arkadaşlar Morfare fiyat indirimi yapmıyor. Diğer sony bayilerini aradım onlarda da stok yok. Sadece birisnde 1 adet var. Oda başkası için ayırtmış ürünü. Fiyatıda 1400TL

nerde buldun?:)
  • 2400'cülerin şahı da geldi, 7 kişi olduk. (ne de olsa bu konunun sahibi )

mt070
    GOXIN
    @coyote
    beetle26
    DFX
    dakkush
    stanleykubrick
  • quote:

Orjinalden alıntı: feelulive

quote:

Valla arkadaşlar Morfare fiyat indirimi yapmıyor. Diğer sony bayilerini aradım onlarda da stok yok. Sadece birisnde 1 adet var. Oda başkası için ayırtmış ürünü. Fiyatıda 1400TL

nerde buldun?:)

Herşey netleşince haber veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 16 Temmuz 2009; 0:53:48 >
  • Ohoo konunun hızına yetişilmiyor, ben önceki mesajı yazana kadar tekrar 6 kişi olmuşuz

mt070
    GOXIN
    @coyote
    beetle26
    dakkush
    stanleykubrick
  • sayenizde ucuza 607 bulacağım galiba,yok mu daha indiren
  • quote:

sayenizde ucuza 607 bulacağım galiba,yok mu daha indiren

Bu verdiğim fiyat bayi fiyatı. Bana tamam dendi. Ama yarın netleşecek. Tek kötü yanı Peşin fiyat olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 16 Temmuz 2009; 0:57:50 >
  • gelin size de onkyo alalım,sony ye kapak olsun
  • quote:

quote:

Bu verdiğim fiyat bayi fiyatı. Bana tamam dendi. Ama yarın netleşecek. Tek kötü yanı Peşin fiyat olması

bayi fiyatı derken,forumaudio mu?
  • quote:

2400'cülerin şahı da geldi, 7 kişi olduk. (ne de olsa bu konunun sahibi )

mt070
    GOXIN
    @coyote
    beetle26
    DFX
    dakkush
    stanleykubrick

Ben bu arada 2 haftalık bir ABD seyahatine gittim. Orada bir Sony outlet'te 2400ES'i 650 dolara gördüm ama buraya taşımam mümkün değildi. Bir süre baktım. Ağlayacaktım :P
    Epeydir ertelediğim TV + ses sistemi alışverişimi artık tamamlayacağım. Bi kaç yüz lirasına bakmayıp alacağım galiba...
  • quote:

quote:

quote:

bayi fiyatı derken,forumaudio mu?

Orası değil. Dediğim gibi yarın bir terslik olmazsa netleşecek. O zaman bilgi veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 16 Temmuz 2009; 1:01:45 >

• Yamaha RX-V465
    Buda yamahanın yeni amiflerinden. İşin ilginci şu DOLBY DİGİTAL PLUS , DOLBY TRUE HD , DTS HD MASTER AUDIO işliyor olması. Yalnız ürün 5.1

http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5027893

Bunada 1100 TL fiyat biçiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DFX -- 16 Temmuz 2009; 1:10:40 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.