Şimdi Ara

Sony Smartband Talk (swr30) Kullanıcılar Kulübü ** ANA KONU ** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
14
Favori
36.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emin değilim fakat kit kat altı android sürümlerinde çalışmıyor diye biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4 ve üstü olacak kardeş.
  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    Peki hocam huawei talkband b1 de arama gelince titreşim var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, Smartband talk alarak ben de aranıza katıldım. Note 4 ile kullanıyorum, şimdilik Voice Control dışında herşey tamam gibi.

Voice Control uygulamasını seçince, telefonda English (US) olarak accept diyorum, Download Voice Data hata kutusu çıkıyor, Type:9999 No: 1 diyor ve gerekli dosyaları indirmiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
  • hasanbahri H kullanıcısına yanıt
    Abi bence hiç uğraşmana deymez :)
  • SWR 30'un telefon dışında fit özelliklerinin performansını değerlendirebilecek bir arkadaş var mı?
  • arkadaşlar bende aldım..ama şu an band yanımda değil......acaba başka telefon ile eşleştirmek için ...içindeki bilgileri nasıl resetleriz....?
    teşekkürler
  • hallettim aerkadaşlar....resetleme diye bir şey yok..yeni telefonla eşleştiriyoruz sadece....yetiyor...
    band kullanışlı ve şık.....tavsiye ederim..özellikle spor yapanlar ve hareketli insanlar için de ideal gözüküyor...telefon harici kullanmakta ...günlük kullanım da çok rahat...
  • Benim gözlemlediğim kadarıyla uyumayı tahmin etmesi mükkemmel ya. sensör olmamasına rağmen nasıl anlıyor ne kadar uyuduğumu çözemedim. Yatakta gözüm açık yatıyorum saymıyor uykuya daldığım andan itibaren saymaya başllıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEARTR -- 7 Şubat 2015; 21:30:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FEARTR

Benim gözlemlediğim kadarıyla uyumayı tahmin etmesi mükkemmel ya. sensör olmamasına rağmen nasıl anlıyor ne kadar uyuduğumu çözemedim. Yatakta gözüm açık yatıyorum saymıyor uykuya daldığım andan itibaren saymaya başllıyor.

Eee.. Koca sony o kadar yapsın artık... Bende 2 tanede Çin bandı var.. Onlar bile yok yakın biliyor. Yarın lifelog ile bakacaktım.. Ama hanıma kaptırdım gibi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun o zaman :) Kafaya koyduysa alır. Bence sen ver daha iyisini al
  • quote:

Hocam geçmiş olsun o zaman :) Kafaya koyduysa alır. Bence sen ver daha iyisini al

Gitti alet zaten.. Hem band olup hemde telefon konuşması gerçekleştirecek bir cihazda yok zaten... Yani şu an daha iyisi yok band olarak... Üstelik çağrıda ses bayağı güzel geliyor ve gidiyordu..
    Neyse... önümüzdeki maçlara bakacağız..

• evet çağrı cevaplaması baya bi başarılı cihazın. Sağlık olsun hocam :)
  • Dostum... Bir türlü lifelog da oturum açamıyorum.. Ne google hesabımla nede sony hesabımla...
    Sen böyle bir problemle karşılaştınmı? Nasıl çözdün?
    Teşekkürler

• yok hocam ya öyle bi problem olmadı. gmail hesabımı sony life log a kayıt ettirdikten sonra herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
  • quote:

yok hocam ya öyle bi problem olmadı. gmail hesabımı sony life log a kayıt ettirdikten sonra herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.

Gmail hesabımı sony lifeloga kaydettirdikten sonra derken..?
    Ben lifeloga açıyorum.. İlk ekranda oturum açın sayfasına gmail hesabımı giriyorum.. Ama sürekli hata veriyor..
    Bu lifeloga hesabı tanımlamak farklı bir işlemmi?
    Bu arada ilgine teşekkürler hocam.

• Hocam üyelik gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Direk mail ile giriş yapamıyordunuz. ben mevcut gmail im ile sony e üye oldum sonra giriş yaptım.
  • Evet aynısını yaptım... Bekleyelim bakalım... Sunucu problemi olabilir...
    Teşekkürler

• life log giriş ve kayıt sorunu için çözüm önerim:
    Wi-fi yi kapatıp direk mobil veri üzerinden baglanın.. sorun yaşanmıyor.. en azından login ve kayıt olma esnasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0mic

life log giriş ve kayıt sorunu için çözüm önerim:
    Wi-fi yi kapatıp direk mobil veri üzerinden baglanın.. sorun yaşanmıyor.. en azından login ve kayıt olma esnasında.

Maalesef onuda denedim.. Dün pazarımı onunla geçirdim... Koca sony.. Ayıp etti..
    Herhalde 5-10 yeni hesap açıp.. Lifeloga tanımlamışımdır...sony hesabımla da denedim... Iıhhhh diyor.. Bir keresinde ilk account ekranını geçtim... Yaş.. Boy.. Kilo falan girebildim. Ama ileri gidemedim. İşin enteresan tarafı aynı hesapla tekrar girmeye çalıştığımda lifeloga tanımlı böyle bir hesap yok diyor..
    Bekleyelim.. Sunucu kaynaklı problem olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 9 Şubat 2015; 11:53:37 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.