Şimdi Ara

Sony SLT Alpha A55 - Canon 100d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba.
    Fotoğrafçılığa başlamak için merak saldım.
    Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum. Giriş segmenti için neler uygun olur diye. Kıbrıs da şuan öğrenciyim. Burada sony center da a 55 modelini buldum 0 olarak. 1500 lira bütçem var. A 55 2010 da çıkmış bir makine diye biliyorum. Teknik özellileri 100d ye göre üstün olarak düşündüm. Tabiki üstadlar daha iyisini bilir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.http://kiyas.la/tr/fotograf-makinesi/karsilastir/Sony-SLT-A55-vs-Canon-EOS-100D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • A55'den daha güncel olarak düşünebileceğiniz Sony A58 var . Fiyat performans olarak kesinlikle çok iyi bir gövde . A55 almazdım yerinizde olsam .
  • Cevabınız için teşekkür ederim. A58 i ben de çok beğeniyorum. Turkiyeye gelmek için bekleyeceğim o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a58 kullanıcısyım.Tek sorunu plastik lens yatağı. Onun haricinde çok tatlı cihaz. Fakat 100d ile kıyaslamak olmaz çünkü a58 falan birer slt. slt-slr farkını bi okuyun isterseniz.
    Ben her ne kadar a58 den memnun olsam da canon 100d öneriyorum size.a58 den aşağı kalır yanı menüsü sadece.sony de birçok ıvır zıvır var.ama 100d mobilite ve dokunmatik ekranla çok iş görür.Ayrıca sony nin lcd ekranı tam bir facia.sanırım a58 den bir önceki versyon olan a57 var. onun başarımı daha yüksek.daha eski bir model olmasına rağmen herkes onu öneriyor.a58 den zarar gelir mi,gelmez,ayrıca ucuz minolta da kullanırsınız.
  • Cevabınız için teşekkür ederim.
    Şuan için a55 den tamamen vazgeçtim. Burada farklı makine bulamadığım için a55 i değerlendirmenizi istedim. 1 2 ay kadar bekleyip geldiğim de büyük olasılık seçimim 100d yönünde olacak. Sony nin elektirkli vizör olayı beni çelişkiye düşürdü. Ondan dolayı 100d almayı planlıyorum. Tekrardan teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektronik vizör gözünüzü korkutmasın.ben canon da kullandım,eme elektronik vizör daha iyi gibi geldi bana.çektiğiniz şeyi görüyosunuz.mesela shutter priority de çekiyorum,vizöre bakarken ayarla oynayınca görüntü kararıyor ya da açılıyor.yani direk görüyosun ne olduğunu.Bu önemli bişey bence.ben 100d artısı olarak sadece biraz daha küçük ve dokunmatik ekran olmasını görüyorum.yoksa a58 de ne bilim tilt and shift i canlı çekebiliyosunuz :D
    bu arada yorumuma eksi veren arkadaşa selamlar çok biliyosa gelsin kendi yorumlasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.