Şimdi Ara

CANON EOS 1100D sizce nasıl bir makina ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
23.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DSLR bir makina almak istiyorum. Günlük çekimler ve müşterilerimin dış çekimlerini yapabilmek için. İşte mağazanın, plazanın dıştan resmi falan.

Sizce benim isteklerime yanıt verebilecek bir makina mı EOS 1100D ? 1095 TL'ye full kit şeklinde izmirde buldum. Fiyat ve performans olarak sizce nasıl bir makina ?

Hiç anlamıyorum ve ilk defa alıp kullanacağım.

Burda anlayan arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Canon EOS 1100D: Başlangıç Seviyesi DSLR Kamerası

Canon EOS 1100D, fotoğrafçılık meraklıları ve yeni başlayanlar için uygun fiyatlı ve kullanıcı dostu bir başlangıç seviyesi DSLR kameradır.

Özellikler ve Avantajlar:

• 12.2 megapiksel CMOS sensör: Yüksek kaliteli görüntü yakalama
    • ISO 100-6400 aralığı: Düşük ışık koşullarında bile net fotoğraflar
    • 3 inç LCD ekran: Canlı görüntü önizleme ve kolay menü gezintisi
    • Otomatik ve manuel modlar: Esneklik ve yaratıcı kontrol
    • Yüz tanıma teknolojisi: Keskin ve iyi pozlanmış portreler
    • 9 noktalı otomatik odaklama sistemi: Hızlı ve doğru odaklama
    • Film Modu: Video kaydı imkanı
    • Hafif ve kompakt tasarım: Kolay taşınabilirlik

Hedef Kitle:

Canon EOS 1100D, aşağıdakiler için ideal bir seçimdir:

• Fotoğrafçılığa yeni başlayanlar
    • Yüksek kaliteli görüntüler yakalamak isteyen meraklılar
    • Uygun fiyatlı ve kullanımı kolay bir DSLR kamera arayanlar

Sonuç:

Canon EOS 1100D, başlangıç seviyesi fotoğrafçılar için harika bir seçenektir. Kullanıcı dostu özellikleri, yüksek görüntü kalitesi ve uygun fiyatı ile fotoğrafçılık yolculuğuna başlamak için mükemmel bir kameradır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güzel makinedir pişman etmez.
  • Giriş seviyesi için oldukça yeterli bir makina, gönül rahatlığı ile alın kullanın, keyfinize bakın :)
  • Çok güzel makinadır fiyatta çok iyi yurt dışı mı faturalı mı garanti durumuna göre alınabilir
  • Canon Powershot A2200 14.1Mp 2.7" ve Sony Cyber-shot DSC-J10 bu cihazlarla ilgili bilgis olan yada kullanan varsa yorumlarını paylaşabilir mi forumda yeniyim buraya yazdım
  • Fiyat yurt içi faturalı ve garantili. Ayın 5'inden sonra almayı düşünüyorum. 12 taksit yapıyor firma bu fiyata.
  • Üzerindeki lens iyi midir birde arkadaşlar ? Body olarak mı almalıyım ? Sonradan lens alsam daha mı iyi olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üzerinde 18-55 IS vardır çok yüksek ihtimal. Bununla birlikte alın bence. Biraz kullandıktan sonra bellirli bir kategoriye yönelirsiniz zaten ona göre de lensinizi alırsınız.
  • Evet başlangıç olarak 18-55 gayet iyidir
  • izmirde hangi firma aklımda olsun
    fiyat iyimiş
  • 550D var bende. yeni aldım sizce nasıl?
  • Firma Teknomy
  • canon 1100 bu fiyata bu lens ile birlikte iyi fiyat.
    alabilirsiniz.
    1000 lira altı 1100 gayet iyi. ama 1000 lira üstü bir fiyata alınmaz bence.
    işinizi uzun süre görür.
  • hocam sitesinde 1398 diyor.siz nasıl o fiyatı nerden öğrendiniz.benimde acil almam lazım.irtibat kuralım.

http://www.teknomy.com/6788__eos1100d-ef-w18-55-kit-122mp-9af/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 7 Mart 2012; 10:34:49 >
  • ben biraz daha özel bir fiyattan alabiliyorum
  • hocam benimde almam lazım.yardım edermisin.
    bide kaç taksit oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow777

Üzerindeki lens iyi midir birde arkadaşlar ? Body olarak mı almalıyım ? Sonradan lens alsam daha mı iyi olur ?

Merhaba,
    Sizin almayı düşündüğünüz sitenin ilanındaki temsili fotoğrafta lensin 18-55 IS II olduğu görülüyor ama bilgi kısmında sadece 18-55 olduğu belirtilmiş.Eğer 1100d almaya karar verirseniz üzerindeki kit lensin 18-55 IS veya IS II olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederim.
    İyi günler hoşçakalın..
  • arkadaşlar 899,01 tlye de ben sipariş verdim dün gece henüz gelmedi lensdekı bu dc ne anlama geliyor ?

Canon EOS 1100D 12.1 Megapixel 2.7inc Dijital SLR Fotoğraf Makinesi - 18-55 mm DC Lens

http://www.gold.com.tr/U154631/Canon-EOS-1100D-12-1-Megapixel-2-7inc-Dijital-SLR-Fotograf-Makinesi
  • hizlial sitesinde 2 adet lens ile 1199 tl diyor. garanti olayları nasıldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

arkadaşlar 899,01 tlye de ben sipariş verdim dün gece henüz gelmedi lensdekı bu dc ne anlama geliyor ?

Canon EOS 1100D 12.1 Megapixel 2.7inc Dijital SLR Fotoğraf Makinesi - 18-55 mm DC Lens

http://www.gold.com.tr/U154631/Canon-EOS-1100D-12-1-Megapixel-2-7inc-Dijital-SLR-Fotograf-Makinesi

Keşke sipariş vermeden sorsaydın

IS lensler ellerden dolayı titreyip bulanık çıkan fotoğrafları engellemek için yapılmış lensler. DC lens pek önerilmez, fiyat farkı 100 lira civarı DC ile IS II'nin. Umarım pişman olmazsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.