Şimdi Ara

Sony ses sistemleri nasıl???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sony nin bu ses sistemlerini yeni gördüm.Bende bir merak uyandırdı.Sony kalitesiz yapmaz herhalde.Bu sistemlerden herhangi birini kullanan arkadaslar var mı?Bende su anda logitech x530 var.Sesini bu sistem ile karşılaştırırsak ne dersiniz?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=99960&productid=bd49613#tablnk
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=99960&productid=bd49337#tablnk
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=99960&productid=bd49336#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle58 -- 17 Temmuz 2007; 1:57:56 >

• Sony'den ses sistemi alınmaz.Müzik için alacaksanız Altec lasing'ler çok övülüyor onlara bakın derim.
  • dinlemedim ama sony gibi markalar 5+1 tarzı setler üretmekte geri kaldılar çoğu markanın gerisindeler.Sony şu an sadece ev amfisinde alınacak bir marka.
  • hocam eğer sony muzik setlerınde kullandığı sistemi kullunıyorsa kesinlnkle sony derım
  • Yukarıda resmini verdiğin sony'nin bası hiç fena görünmüyor. Birileri dinlesede yorum yapsa.Sıkıldık artık aynı markaları konuşmaktan.Renk gelsin foruma yahu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Yukarıda resmini verdiğin sony'nin bası hiç fena görünmüyor. Birileri dinlesede yorum yapsa.Sıkıldık artık aynı markaları konuşmaktan.Renk gelsin foruma yahu.

hocam sana katılıyorum. gerçektende bıktık. bu setler gerçekten çok iyi duruyor ama ses kalitesi nasıldır tatmin eder mi onu bilemem?
  • Resimlerin ortasındaki 2.1 i dinlemiştim ve bassını beğenmemiştim uydularun ses kalitesi güzel basslar çok açınca pörtlüyor zaten güçlüde değildi bass sesleri.Geniş alanda dinlemiştim.Ankara'da oturan varsa ankamall da ki teknosada var dinleyebilirler orda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oto ses sistemi soru
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Yukarıda resmini verdiğin sony'nin bası hiç fena görünmüyor. Birileri dinlesede yorum yapsa.Sıkıldık artık aynı markaları konuşmaktan.Renk gelsin foruma yahu.

hocam sana katılıyorum. gerçektende bıktık. bu setler gerçekten çok iyi duruyor ama ses kalitesi nasıldır tatmin eder mi onu bilemem?

Zaten birileri test edip bilgilendirsin istemiştim ki John PHILIPS dinlemiş.

quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

Resimlerin ortasındaki 2.1 i dinlemiştim ve bassını beğenmemiştim uydularun ses kalitesi güzel basslar çok açınca pörtlüyor zaten güçlüde değildi bass sesleri.Geniş alanda dinlemiştim.Ankara'da oturan varsa ankamall da ki teknosada var dinleyebilirler orda.

En azından bir fikir edinmiş olduk, sağol

• Ben soniye ses konusunda hayranım
  • ben verdiğin linkteki 2. ve 3. setleri dinledim gerçekten çok kötü sony e hiç yakışmamış.Sesi sanki sahte sony gibi hiç bakma bunlara.Sen x530 unun kıymetini bil boşver takma kafana bunları

• quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

ben verdiğin linkteki 2. ve 3. setleri dinledim gerçekten çok kötü sony e hiç yakışmamış.Sesi sanki sahte sony gibi hiç bakma bunlara.Sen x530 unun kıymetini bil boşver takma kafana bunları
  • bence sony kötü hoparlör yapmaz kesinlikle ben güveniyorum
  • arkadaşlar uzatmayın işte ikiniz arsında bi yanlış anlama oluşmuş işte kişiselleştirmeyin.boşu boşuna ceza alacaksınız sonra değmez.
  • beyler bu performansı ses kartıda etkiliyo hatırlatırım,şahsen sony nin evimdeki sinema sistemi 900 küsür watt rms e sahip logitech z5500 bile bu kdr güçlü deil unutmayın sony nin kalitesi tartışılmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musty_77_07

beyler bu performansı ses kartıda etkiliyo hatırlatırım,şahsen sony nin evimdeki sinema sistemi 900 küsür watt rms e sahip logitech z5500 bile bu kdr güçlü deil unutmayın sony nin kalitesi tartışılmaz...

900watt rms nin ne olduğunu biliyormusunuzEvi başınıza yıkar...
  • Güçlü ses=kaliteli ses değildir.
    Kaliteli ses=Doğru tonlar ve detaylardır
  • sony bu işi yapamıyor.Müziksetleri iyi olabilir fakat bu ev sinema da başarılı değiller.
  • Her zaman söyledim yine söylüyorum:Sony'den ses sistemi alınmaz,almayınız.Eğer alırsanız çok büyük hayalkırıklığına uğrarsınız.Benden söylemesi.
    Not:Müzik setlerine lafım yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

bence sony kötü hoparlör yapmaz kesinlikle ben güveniyorum

biz sony e sonuna kadar güvenioruz...ama paran bunlara yetiosa daha yüksek veemiosan düşünemden alabilirsin bu setleri...ama daha yüksek fiyatlara creative logitech falan var tabi......
  • quote:

Orjinalden alıntı: musty_77_07

beyler bu performansı ses kartıda etkiliyo hatırlatırım,şahsen sony nin evimdeki sinema sistemi 900 küsür watt rms e sahip logitech z5500 bile bu kdr güçlü deil unutmayın sony nin kalitesi tartışılmaz...

merak ettim modelini???benim sonylerin 150 w rms lik iki hoparlörü var.yarı seste evi yerinden zıplatıyor900w rms demek evin başınıza çökmesi demektir herhalde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.