Şimdi Ara

Oto Ses Sistemi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba f20 1.16 aracım için ses sistemi yaptırmaya karar vermiştim orta halli bir şey olsun istedim Reiss Audio ürünleri kullandım bana maaliyeti 6 ay önce 30 bin civarına denk geldi sistemimden memnun değilim. Keşke Audison veya Focal’in bmw için tak çalıştır ürünleri var onları alsaymışım.
    Sizlerin de değerlendirmelerini merak ediyorum iyileştirme yapabileceğim noktalar varsa benimle paylaşırsanız memnun olurum.
    Amfi: Reiss Audio T5100 5 kanal
    Component: Reiss Audio 10 cmM2 Mercedes 80 rms
    Subwoofer: Reiss Audio Ys-8 20 cm 300 rms
    Koltuk altı Subwoofer : Reiss Audio B1 20 cm 100rms



  • İyi cesaret edip de takmışsın o markayı birde ciddi bir meblağ ödemişsin yapılacak hiç bir şey yok hepsini sök sat gitsin ne demiş eskiler zararın neresinden dönersen kârdır..


    Bizzat tak çalıştır falan yapmayacaksanız bile Bose, Harman Kardon gibi pahalı markalar olmuyor ise en azından Alpine, JBL gibi dünya çapında kendini kanıtlamış ürünleri tercih edin başınız ağrımaz.

  • Haklısınız markayı kötülemek istemiyorum sonuçta her malın alıcısı vardır. Zararın neresinden dönülse kardır diyip tesisatı hazır sisteme bi 30 cm kicker bass ve arka kapılara kaliteli 10 cm hoparlör ekletmek nasıl fikir hocam
  • drkutay10 D kullanıcısına yanıt
    sorun direk marka ile alakalı olmayabilir. doğru ayar ve doğru montaj ile ne ürünler çaldırılıyor. ana ünite nedir? kaç çift rca çıkışı mevcut. dönüştürücü kullanılmış mı? kaç çift rca kablosu çekilmiş. doğru montaj yapılmış mı? ses kalitesi için önce kaliteli ses çıkışına ihtiyaç vardır. gerekirse ses işlemcisi koyarak ana üniteyi de değiştirmeden kaliteyi arttırmak mümkün. soruları cevaplayın ona göre devam edelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 6 Mart 2024; 10:41:24 >
  • Aracın orijinal ekranı var üzerinde nbt değil rca montaj kısmına çok hakim değilim hocam
  • drkutay10 D kullanıcısına yanıt
    dönüştürücü kullanmışlardır muhtemelen. dönüştürücüyü söküp ses işlemcisi koyun. doğru kablolama ve ayar yaptırabilirseniz kalite fark edecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.