Şimdi Ara

SONY PS3 KILICINI ÇIKARDI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerek pahalı olması gerekse diğer lcd lere göre artısı olmayıp aksine bazı serilerinde problemleri olan,forum ahalimiz tarafından da fazla tutulmayan Sony Lcd lerde kampanyaya gidilmiş.Kampanyada 800-900 ytl fark vererek lcd nin yanında ps3+oyun+blu ray film alabiliyorsunuz.İlgilenenlere duyurulur

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=KDL-40D3000-paket

• quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

Gerek pahalı olması gerekse diğer lcd lere göre artısı olmayıp aksine bazı serilerinde problemleri olan,forum ahalimiz tarafından da fazla tutulmayan Sony Lcd lerde kampanyaya gidilmiş.Kampanyada 800-900 ytl fark vererek lcd nin yanında ps3+oyun+blu ray film alabiliyorsunuz.İlgilenenlere duyurulur

Sayın raifkokten ; Sony Kılıcını zaten kullanıyordu...Samurayın savaştaki yenilgisinin gözyaşları içimi sızlattı....
  • Bu haberle birlikte kedi ciğer ilişkisi de bir kez daha gündeme gelmiş oldu.

sevgili raifkokten, birçok marka ve mağazanın satıcısnın kol gezdiği forumda , tutulmaması gayet normal değil mi ?

sevgili mngb , Tv sektörünün emektar üreticisi Philips PS3 + OYUN + BLU-RAY film hediyesine benzer bir kampanyayı önümüzdeki 40 yıl içinde yapar da gözümüz açık gitmeyiz inşallah .

şaka şaka arkadaşlar...

quote:

Orjinalden alıntı: mngb

quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

Gerek pahalı olması gerekse diğer lcd lere göre artısı olmayıp aksine bazı serilerinde problemleri olan,forum ahalimiz tarafından da fazla tutulmayan Sony Lcd lerde kampanyaya gidilmiş.Kampanyada 800-900 ytl fark vererek lcd nin yanında ps3+oyun+blu ray film alabiliyorsunuz.İlgilenenlere duyurulur

Sayın raifkokten ; Sony Kılıcını zaten kullanıyordu...Samurayın savaştaki yenilgisinin gözyaşları içimi sızlattı....

• Sayın bigmaster077 ; Forumda yapılan bilgi paylaşımına benzetmeniz çok yakışıksız...Ne demek kedi çiğer ilişkisi....

İleri derecede SONY hakkında bilgi sahibi olan sizin (Benden Fazladır) TR de satış ve pazarlama stratejileri hakkında ve yeni geliştirdiği 10 BİT PANEL ve Bunun sonucu olan RENK SCALASI (Bravia Reklamındaki Aşağıdan Yukarıya Sağa Sola Fışkıran Renkler Gibi) ne işe yarar onun hakkında bilgi paylaşımı yaparsan SONY forumda daha iyi anlaşılır...

Paylaşımda diğer markaların ürünlerini satın alan arkadaşlara da samuray kılıcı elinizdeyken el kol hareketleri yapmayın ;bedelini ödemiş almış adam yok şu seri yok mu imalat demek olmuyor...Markanıza zarar veriyorsunuz...

Konuyu açan arkadaşı tanımam...Phılıps TR de bana çalışmıyor...Bende ona...Sadece geçen yıl bir LCD TV sini aldım kullanıyorum...Phılıps küçük firma küçük ev aletleriyle pazarda olur sanırım 40 yıl daha...Dünyada Uzakdoğulular varken...

İnsanoğlu 40 yaşına kadar hata yapar derler...Ben 41 yaşımda Phılıps markasıyla tanıştım TV de ....Önceki yaşlarımda tek markam SONY'di...Sizin bir sloganınız var...GÖRÜNTÜNÜN LİDERİ SONY ......Ben buna canı gönülden sadece KAMERA görüntüsüden katılabilirim...Sağlıcakla kalın...

• sevgili mngb,

dilin kemiği yok derler, siz böyle aşağıdaki gibi yazarsanız...

ben de öteki türlü yazarım elbette.
    Çünkü bu forumda Sony hakkında inanaılmaz yanlış bilgiler verildiğini hayretle izliyorum. Bir nebze de olsa bildiğim ve gördüğüm kadarıyla düzeltmeye çalışıyorum.
    Görüntünün lideri Sony; başlığı aslında sadece TV olarak düşündüğüm bir başlık değil elbette. Siz bana, hem teknoloji geliştiren (blu-ray) gibi hem profesyonel görüntü cihazları üreticisi (kamera ve yayın cihazları) , hem 3 film stüdyosu sahibi olarak film sektöründe bulunan, hem TV üreticisi, hem kamera üreticisi, dünyada ilk digital fotoğraf makinasını geliştiren ve en büyük CCD üreticisi olan. ayrıca Bilgisayar ve telekominikasyon da da hatırı sayılır bir yeri bulunan başka bir marka sayabilirsiniz.

Tüm bu sektörlerde iddialı bir şekilde faaliyet göstermenin getireceği AR-GE tecrübenin diğer firmalarla kıyaslanmasına doğrusu şaşırıyorum. Evet bu diğerleri için samuray kılıcı kadar tehlikeli gerçekten.

Yoksa Philips'in de ne kadar büyük bir firma olduğunu bilmeyecek kadar cahil değilim evelallah. Ancak sizin şu cümlelerinizle tesadüf mü ediyor bilemem Phılıps küçük firma küçük ev aletleriyle pazarda olur sanırım 40 yıl daha.. gerçekten de bu ay başında Philips consumer electronic bölümünün karsızlığından dolayı organizasyon değişikliğine gitme kararını açıkladı ve Küçük ev aletleri ile elektroniği aynı çatı altında toplama kararı aldı. Bu bilgiyi yurtdışı haber sitelerinden almıştım. Çok ilginç bir tesadüf gerçekten.

Sony TR de bana da çalışmıyor sonuçta. Burada en fazla teknik bilgi ve global bilgi veren kişilerden biri olarak görüyorum kendimi. Birçok firmanın yanlış yada yanıltıcı anonslarını duyurmaya çalışıyorum. renk scalaları ve bit değerlerini açıklamalarıma gönderilen ''bitli bitsiz'' tabirleri size ait biliyorsunuz. Yani teknik açıklamalarımdan da pek hoşnut kaldığınızı sanmıyorum. Ama benim için önemli değil. Ben doğrusunu yazayım da kim ne düşünürse düşünsün.

Bir atasözüyle başladım, bir başka atasözüyle bitireyim. ''Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.'' . Ben yanlışları düzelttikçe birileri kızacak, bunu tuhaf karşılamıyorum.

• Sayın bigmaster077 ; Kimsenin kimseyi kovma niyeti yok olamazda...Forum özgür bir platform ben öyle biliyorum...Daha öncede belirttiğim gibi sizin bilginiz en azından benden fazla marka hakkında...Eyvallah dedik...

Marka samuray kılıcını yapmış ama kullanamıyor , kendisine zarar veriyor...Ben öyle görüyorum , siz farklı görebilirsiniz...Markalar teknoloji üretir pazara sunar , sonra makyajlar şunuda yaptım der...Bunun sonuda olmaz ....Hayat devam edecek ...Markaların hepsi aynı hedef biz tüketicilere o olmazsa , bu olur diyerek ürünleri satmak değilmi...Forumdaki paylaşımlarla da kimse şu şöyle bu böyleşmiş diyede saf saf alışveriş yapmıyordur sanırım...Global Ticaret kazanırken...Üzmeyelim birbirimizi bilgi paylaşımı devam etsin sağlıcakla kalın...
  • Bencede sony ps3 le kendini zor bir pozisyona soktu... Halbuki w ve x serisi lcd lerle düzeltmeye başlamıştı durumu. PS3 te söz verdiği şeyleri yapamazsa kendi kılıcıyla kellesini kaybedecek. Babamın aldığı siyahbeyaz philipsle, philips plazma arasında fanatiklik derecesinde sony müşterisi olarak üzülerek söylüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.