|
Bildirim
|
Türkçe olmayacaksa oyunlar PS Türkiye kapatılsın.bize ne yararı var da duruyor.defolsun gitsinler umrumuzda değil.biz tr psn den aldıkça Türkçe oyunlar artar sıra Rockstar,Ubisofta gelir diye alıyoruz.Kendi oyununa Türkçe çıkartmıyorsun.Marvel kim niye ondan izin alıyorsun.Uncharted God of War için kimle iletişim kuruyorsan o konuşşun Marvel le referans olsun Spiderman için.
Daha 5 ay var oyunun çıkmasını şimdiden Türkçe yok diyip uğraşmıyorlar Kısaca PS Türkiye nin bir yararı yok artık bize.sorun olunca bile bekle İngiltere yi arayalım diyor.daha ne diyelim.. |
Komik.
Exc. oyunların en azindan tr arayüz ve tr alt yazı ile gelmesinin, sony’e maliyeti ne kadar olabilir ? Sanırsın her ay bir exc. oyun geliyor ?! Tr dil desegi ile yapılmak istenen oyun satışının artmasından ziyade; konsol satışlarının arttırılması, pazarda daha fazla söz sahibi olunması. Ne kadar konsol, o kadar oyun ve satis demek. Asıl olay sony’nin bu hizmeti sonlandırması ile degil; Microsoft’un kendi exc oyunlarına Türkçe dil desteği sunmaması ile çözüme ulaştırır. Baktığınız zaman bir asgari ücretin 1/5’ine 1 oyun alınabiliyor bu ülkede. Eyvallah kur mur ile hemen hemen her yerde ekonomik yükler fazla. Ancak en azından “ülkelere göre ufak düzenlemeler” yapılması çok da zor değil. Vakti zamanında kim Endonezya veya Rusya hesapları açıp oyun almadı ? O zaman da mı kur bahanesi vardı ? He eğer “biz İngiltere psn’ine bağlıyız” diyecekseniz ben de derim ki “neden İngiltere ?” Hayat şartlarımız bu ülke ile ayni seviyede mi ? Yoksa ben dışarı çıktığım zaman yanlis ve farklı seyler mi görüyorum ? Artik yeni akım “Sony avukatlığı” :) Ama bu son akımınız baya bir baydı. Sony gibi bir firmanın sizin avukatlığınız da ihtiyacı olmadığını düşünürsek, basit düşünceler ile kendinizi komik duruma düşürmeyin. |
319 tl istiyorsan tr altyazi da koyacaksın.soyle patronlarina bu iş böyle yürür.yoksa yakinda kepenklere kilit takarsiniz.
|
Milletin isyanı Türkçe olmamasına değil. Sen 300 lira gibi ütopik fiyat isteyeceksin, bende vereceğim anlamadan oynayacağım. Herkes İngilizce'yi ana dili gibi bilmek zorunda değil. Konu tamamen fiyat. Konu oyun ithalatı. Konu yalnızca Sony değil. Aynı zamanda Aral. Aynı zamanda Microsoft. Bu adamlar fiyatlandırmayı şuna göre yapıyor "hmm bu ülkede ya zorla babasına 300 kağıt verdirecek veletler, ya da teknosa sakallı abiler oyun alıyor, öyleyse 74 dolardan satsak kimse ses etmez". Kur yalan kardeşim. Tamamen yalan. Psn bu ülkede hizmet vermiyor utanmadan vergiden bahsediliyor.
Alın size en basit örnek; blu-ray filmler. Kur'a vurunca 80 lira tutan film 50 liradan satılıyor bu ülkede. E oyunlar yazılıma giriyor. Al; Adobe Acrobat Pro $ 657.25. Peki ülkemizde ne kadar? 1.104,75 ₺. Hmmm. Yazılımdan oyundan daha çok vergi alındığını biliyorum. 5 oyun satıp 1000 lira kar peşinde herifler. Mantığa bak. Spotçularla gidin görüşün abi. En fazla 100 liraya alıyor adam oyunu 250 ye satıyor. Bandrollü satıyor ayrıca. Tabi Sony oyunları için gördüğüm bu. Kârâ baksana hacı! Umuyorum ki PS4 en yakın zamanda tamamen kırılır. Kırılırda yapımcılar bu ülkeden harbiden oyunlara para verildiğini görür. Ondan sonra hata yaptık kur sabitledik vs. |
Dostum para ödüyorsun hizmet bekliyorsun, babasının hayrına yapmıyor yani tüm bunları , eleştirmek en doğal hakkın , daha fazlasını istemekte en doğal hakkın ,bunu niye garipsiyorsunuz anlamıyorum. Türkçe mevzusuna gelince adamlar senin kara kaşın kara gözün icin oyunu Türkçe yapmıyorlar, adamların burada belirli bir pazar payı var ve daha da ilerletip daha çok kullananıcıya ulaşıp daha çok kar yapmak istiyorlar , Aşırıya kaçmadan eleştirmekten zarar gelmez
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 3 Mayıs 2018; 13:26:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aichera -- 3 Mayıs 2018; 14:36:14 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 3 Mayıs 2018; 14:52:11 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 4 Mayıs 2018; 21:30:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |