Şimdi Ara

SONY PS 4 - SIFIR - HEMEN TESLİM-HURAFE YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ürünü kendim yurtdışından aldım sıfırdır ve 1.bölge dir.Herkesin aldıgı gibi amerika dan almadım çünkü yoktu.Karaborsa olmuş bildiğiniz gibi.
    [simage] SONY PS 4 -  SIFIR - HEMEN TESLİM-HURAFE YOK
    Birtane kendimle getiricem beyler isteyen varsa prensipte anlaşırsak verebilirim[/simage]
    Fiyat 2000 TL dir sadece konsol için

DS4 - 160 TL
    Killzone Shadow Fall - 170 TL dir.

Merak edenler için söyliyeyim endonezya dan aldım.Faturasını teslim edeceğim alıcısına.Zaten aşırı bi kar yok buraya da amerika san alınanlar geldiği için.
    Şimdi yok o fiyat bu fiyat diye yorum yapmayın lütfen öyle 400 dolara 1399 tl ye ne fiyat mümkün ne de ürün.hemde 13 ünü beklemenize gerek yok.
    Şimdiden alıcısına hayırlı olsun.

Cumartesi sabah 7 de havaalanından alabilirsiniz veya cumartesi kargolarım gelince.birkaç saat sora uçağım var pm lere cevap veremeyebilirim
    İletişim için :

0537 799 13 79
    Fatih

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadas 2000tl fiyat bugun 1000 dolar yapiyor farkindasin degilmi 2 hafta sonra sony getiriyor o kadar vergiye ragmen 1400 tl fiyatta revizeye gitmeni tavsiye ederim.
  • İlanı okumamışsınız galiba hocam , özellikle fiyattan sonrasını. Yorum ile ilgili olan bölümü mesela :)
    Şimdi güzel diyorsunuz hoş diyorsunuz fakat şuanda çin de 3500 yuan, hongkong da3000 yuan.singapur da yok.amerika desen hiç yok.avrupa da ayrı bi dava.türkiye dsn bahsetmiyorum ki ben de karaborsa dan aldıgımı belirttim ilanda, cüzi bi kar ile satıyorum
    Kadıköy den tanıyanlar bilir beni fiyatta birşeyler yapılabilicek olsa ona göre yazarım paraya aç insan değilim şükür :) ama gelirken birtane de olsa arkadaşlar faydalansın dedim.
    1400 e bekleyelim bakalım gelirse alırım 200-300 tane ben de .malum lazım olucak ps4 hepimize
    O değilde n11 1299 a koymuş çok güldüm.ebay de 1000$ isteyen var

• Arkadaşın dediği gibi 1400 TL resmi fiyatı ama fatih bey sizde haklısınız. Ürün karaborsadan baya pahalı satılıyor en ucuz 600-700 dolar. Piyasası şuan karışık. Gold denen saçma bir mağaza 1800 den satıyor paralel ürün hemde. Normalde resmi fiyat 1400 tl . :) hayırlı satışlar
  • Gold 1800 e mi satıyor ?
    Güzel satıyormuş inanın.maliyetine göre fiyat verebiliyorum malum ben de .gönül ister 350 dolara alayım 400 e vereyim bi de fatura keseyim ama olmuyor bazı şeyler teoriden pratiğe geçmiyor :)

Edit : evet gold da önsipariş topluyor :) ama başlığa dahi yazdım be arkadaşlar Hurafe değil canlı ürün ayni fiyat olmaz zaten bilirsiniz bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fateeh33 -- 28 Kasım 2013; 18:15:55 >
  • abi gold sanırsam paralel getiriyor ve 1800 istiyor bu nedir ya. SONY bile 1400 e resmi fiyatta sanıyor. Herhalde karaborsada olduğu için karaborsadan alıp satacak 5 aralıkda satışda diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne bu playstation 4 fiyatları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hadi bakalım kısmet .inşallah ucuza satar da vatandaş ps4 süz kalmaz.

• SouthPark_Konsol delisi kullanıcısına yanıt
    Gold zamanında iphone 5 leri 3300 den giydirmedi mi millete sonra 2100 den çıktı resmi olarak. Şimdide ps4 için aynı şeyi yapıyor. Adamlar nerden para kazanacağını biliyor. Millette akıl yokki. bekle 2 hafta resmi garantilisini al sony de yeteri kadar stok dağıtacaktır. Amerikada 1 günde 1 milyon sattıktan sonra ona göre piyasaya dağıtır ürünleri.

Hemen almak isteyenler için arkadaş normal fiyat vermiş.
  • zaten goldan ürün almadım ve iyiki nasip olmamış. adamlar şerefsizlin danizkasını yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33

Merhaba arkadaşlar ;
    Ürünü kendim yurtdışından aldım sıfırdır ve 1.bölge dir.Herkesin aldıgı gibi amerika dan almadım çünkü yoktu.Karaborsa olmuş bildiğiniz gibi.
    Birtane kendimle getiricem beyler isteyen varsa prensipte anlaşırsak verebilirim[/simage]

DS4 - 160 TL

Merak edenler için söyliyeyim endonezya dan aldım.Faturasını teslim edeceğim alıcısına.Zaten aşırı bi kar yok buraya da amerika san alınanlar geldiği için.
    Şimdi yok o fiyat bu fiyat diye yorum yapmayın lütfen öyle 400 dolara 1399 tl ye ne fiyat mümkün ne de ürün.hemde 13 ünü beklemenize gerek yok.

Cumartesi sabah 7 de havaalanından alabilirsiniz veya cumartesi kargolarım gelince.birkaç saat sora uçağım var pm lere cevap veremeyebilirim
    İletişim için :

0537 799 13 79
    Fatih

n11.com da 1299 TL

http://www.n11.com/sony-ps4-playstation-4-oyun-konsolu-P16669471

• quote:

Orijinalden alıntı: gibbon4071

quote:

Merhaba arkadaşlar ;

DS4 - 160 TL

İletişim için :

0537 799 13 79
    Fatih

n11.com da 1299 TL

http://www.n11.com/sony-ps4-playstation-4-oyun-konsolu-P16669471

1300 liradan alırsın tabi.ama 13ünde değil.ne gerek var 2-3 hafta sonra alırım diyenlerin biraz daha beklemesi lazım.hemen almak isteyenler için 2000tl normal bir fiyat.

• Bilet para derdim yok çok şükür her 2 haftada bir amerikaya uğrayan biriyle getirttiğimden istersem 3-5 tane daha getirtebilirim sende millete geçirmeye çalış playstation bölümünde 1800 fiyat veren golda sövüyorlar seni görseler ne derler çok merak ediyorum.
  • Ne mutlu sana.gel seninle çalışalım getir bana 820 den sana tanesine 500 lira kâr veriyim .tüm forum şahit olsun
    Saçma sapan konuşup adamın canını sıkma
    Şuanda türkiye de satan var mı elinde olan ? Yok
    Konuşmanın anlamı da yok o zaman
    Zaten satıldı gibi bişey

• 1500 tl ankara titangames elinde stok sikintisi yok ara sor
  • En fazla satılması için 10-15 gün var bu fiyata. Spotculara düşmeye başladı. 2 hafta sonra 2000 tl ilanı gören sayfayı anında kapatır.
  • Satıldı teşekkürler

• quote:

İlanı okumamışsınız galiba hocam , özellikle fiyattan sonrasını. Yorum ile ilgili olan bölümü mesela :)
    Şimdi güzel diyorsunuz hoş diyorsunuz fakat şuanda çin de 3500 yuan, hongkong da3000 yuan.singapur da yok.amerika desen hiç yok.avrupa da ayrı bi dava.türkiye dsn bahsetmiyorum ki ben de karaborsa dan aldıgımı belirttim ilanda, cüzi bi kar ile satıyorum
    Kadıköy den tanıyanlar bilir beni fiyatta birşeyler yapılabilicek olsa ona göre yazarım paraya aç insan değilim şükür :) ama gelirken birtane de olsa arkadaşlar faydalansın dedim.
    1400 e bekleyelim bakalım gelirse alırım 200-300 tane ben de .malum lazım olucak ps4 hepimize
    O değilde n11 1299 a koymuş çok güldüm.ebay de 1000$ isteyen var

kadıköydeki kahraman elektronik ise paraya aç değilim diyorsa inanmam

• Dükkandan bağımsızım ben zaten.ayrıca fiyatlar geliş fiyatına göre belirlenir.
    Ucuz ps3 alırken herşey iyi yeni gelince kötü
    Bu millet hep böyle fişler işte :)
    Fiyattan daha önemli şeyler vardır.mesela olmayan birşeyi getirmenin zorlugunu ve maliyetini hesaplayamayan arkadaşları kınıyorum.
    Bakın sattım ben , canım çekti oynayacagım ama yok makine.bulamıyorum da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.