Şimdi Ara

Sony Playstation 3'e Özel Oyunlar Listesi!!! (Devamlı Güncell) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
34.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide bu oyunları kalitelerinin önemi yokmu, şahsen ben x360 da bu güne kadar çok az oyun beğendim (hayran kaldığım oyun sayısı 5 geçmedi )
    (nerdeyse 2 yıllık makina hala gear of war,lost planet örnek göstermeyin bence sürekli aynı oyunları söyleyip duruyosunuz)

Orjinalden alıntı: gamerr

quote:

Orjinalden alıntı: DefCon33

quote:

Orjinalden alıntı: DefCon33

Motorstorm'un avrupa versiyonu ne zaman çıkıyor bilen var mı

cevap vericek yok mu yaw

dostum ps3 avrupaya çıktığı anda motorstormda çıkıyor meraklanma az kaldı

gamerr ve pitrat cevaplarınız için teşekkür ederim ben 6 martda çıkıyor diye duymuştum ama emin diildim demekki 23 martda çıkıyormuş

• quote:

Orjinalden alıntı: power512

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: korayg

quote:

koray gerçekten bu başlığında .... ettin yani adamım tebrik ederim seni
    abi sen ve maşaların gidin 360 bölümünde sevin konsolunuzu yav grafik ve işlemci fakiri ps3 e özel çıkacak oyunlarla senin ne işin var be dostum hadi al macroyu bence 360 bölümüne hadi macro tut koray amcanın elinden doğruuuuu 360 bölümüneelalemin konsolu sizi bu kadar neden esnetiyor anlayabilmiş değilim

Listeniz yanlış...
    360 kısmında eglence yok..Oyunlar çıkıyor oynuyoruz, bol oyun, hergün oyun, demo filan bir heyecan, eglence yok, ne varsa PS3 te var

bence 360 bölümünde bol eğlence var.Nedir bu eğlence dersen bol bol 3 kırmızı ışıktan mağdur arkadaşların açtığı makınam gitti geldi aha yine gitti acaba ne zaman gelir gibi birçok başlık varbence sen 360 ın bu problemlerine eğilim göster yabancı siteleri incele deneyimlerini bu mağdur arkadaşlara aktar bak görüyorsun 360 bölümünde sana birçok malzeme çıktımerak etme ps3 bölümünde bir oyun tartışırsak grafik detayı için senden konuya ışık tutmanı isterizsaygılar

eğlencesi bu kadar fazlaysa konsolun niye sürekli internettesin anlamadım ki (mesela ben god of war oynarken yemek yemek bile aklıma gelmezdi)
    yani oynayacak o kadar iyi oyunlarınız var sa niye sürekli burdasınız

power dostum
    sürekli nette değil arkadaş ps3 başlıklarının hepsinde başrolde
    arkadaşlar size bir önerim var!!!!! sanırım koray ps3 e aşık baksanıza attığı mesaj sayısının bence yarısından çoğu ps3 bölümünde kullanılan mesajlar olmalı.bence korayın bu ps3 olayını ölümsüzleştirmenin zamanı geldi ewet ps3 bölümü olarak pamuk eller cebe koraya bir ps3 alalım ortaklaşa ve hediye edelim oda kurtulsun bizdegaribim ps3 ü yok sanırım 360 da oynamıyor sürekli ps3 bölümünde geziyorewet önerimi ps3 bölümündeki arkadaşlara sunuyorum kabul edenler etmeyenler

• neyse lütfen tartışmayalım, exclusive oyunları geçirmeye bakalım

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • yahu ben anlayamadım niye ps3 fanı olur bir insan ben koyu bir ps2 fanıydım. ama sony ukalalık etti ve şimdi ps3 gibi bir hayal kırıklığı yaptılar. size soruyorum xbox ve ps yer değiştirse bu forumda bir kişi ps dermiydi lütfen ya kara kutuyu savunmayın artık.

Orjinalden alıntı: 007ybse04

palavra sıkmışsınız böyle liste mi olur Allah aşkına?

Sözlerine dikkat et bunu gözden kaçırmışım terbiyesizliğin alemi yok, mahalle ağzıyla gelip mesajlar atma buraya.

Defcon33 kardeş Motorstorm oyunu 6 Mart'ta piyasaya çıktı sana daha öncede söyledim, oyun çıktı yani.

quote:

yahu ben anlayamadım niye ps3 fanı olur bir insan ben koyu bir ps2 fanıydım. ama sony ukalalık etti ve şimdi ps3 gibi bir hayal kırıklığı yaptılar. size soruyorum xbox ve ps yer değiştirse bu forumda bir kişi ps dermiydi lütfen ya kara kutuyu savunmayın artık.

Hem ben anlayamadım diyorsun hemde yorum yapıyorsun, önce anla sonra yorum yap dostum yazdıkların da anlamadığını bir kez daha göstermiş.

• Bu forumunda içine Ettiniz, helal olsun size, HELAL

bu belli değilmi, anlamak çokmu zor? Konsol kardeşliği falan yok, rüya görmeyin.. daha 1 sayfada tartışma başladı, nedense kavganın hep çıkış kişileri ve konuları hep aynı yerden başlıyor...

ya Forum adminleri? sadece üyelerin yazabildiği şifreli forum cevaplama yapılmıyormu? rica ediyorum yapabiliyorsanız, sadece izinli insnaların yazabildiği falan bi sistem geliştirilsin, yaygaracıları ve konuyla alakasız insanların yazmasını engellemek için ne yapmak gerekiyorsa lütfen yapın. son 5 gündür sürekli tartışmadanbaşka bişey okumuyoruz : ((((((( DH bu değil, bu hale getirmeyin DH i arkadaşlar... LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 7 Mart 2007; 22:02:08 >

Orjinalden alıntı: Weycell 61
    Defcon33 kardeş Motorstorm oyunu 6 Mart'ta piyasaya çıktı sana daha öncede söyledim, oyun çıktı yani.

tamam teşekkürler haber verdiğin için en kısa zamanda alacağım

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Bu forumunda içine Ettiniz, helal olsun size, HELAL

bu belli değilmi, anlamak çokmu zor? Konsol kardeşliği falan yok, rüya görmeyin.. daha 1 sayfada tartışma başladı, nedense kavganın hep çıkış kişileri ve konuları hep aynı yerden başlıyor...

ya Forum adminleri? sadece üyelerin yazabildiği şifreli forum cevaplama yapılmıyormu? rica ediyorum yapabiliyorsanız, sadece izinli insnaların yazabildiği falan bi sistem geliştirilsin, yaygaracıları ve konuyla alakasız insanların yazmasını engellemek için ne yapmak gerekiyorsa lütfen yapın. son 5 gündür sürekli tartışmadanbaşka bişey okumuyoruz : ((((((( DH bu değil, bu hale getirmeyin DH i arkadaşlar... LÜTFEN

Kardeş ben ps3 exclusive oyun listesi oluşturmuşum bir şekilde adam gelip palavra sıkmayın gibi laflar etmiş sonra da bana konsol kardeşliğinden bilmem dostluklardan bahsediyorsunuz...Herşeyi yutalım mı yani bu mu dostluk...

• Arkadaşlar üzmeyin kendinizi.. Sonynin ukalalık ettiği falan yok.. Sadece bazı eski sony konsolu oynayan birtakım insanlar x360 ın kısa vadeli cazibesine dayanamayıp ileri geri konuşur oldu.. Bu konuyu açan arkadaşlara sesleniyorum. Polemiklere karışmayın, keyfinize bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 8 Mart 2007; 0:32:16 >
  • God of War 3 resmen duyuruldu bu arada arkadaşlar bilginize....
  • Bu listedekilerden bazıları veya birçoğu ilk sayfada olabilir tabi ama ben de ufak çaplı bir araştırma yaptım ve bulduklarımı paylaşayım istedim. Bu oyunlar gerçekten exclusive arkadaşlar. Kimse birşey diyemez bunlara

1) Resistance Fall of Man (Oyun içi görüntü)
     Sony Playstation 3'e Özel Oyunlar Listesi!!! (Devamlı Güncell)

2) Coded Arms (Oyun içi TGS06)

3) Devil May Cry 4 (Oyun içi TGS06)

4) Eight Days (Muhtemelen CGI E306)

5) FFXIII (Oyun içi TGS/E3 06)

6) The Getaway (Oyun içi E305)

7) GTHD/GT Series (Oyun içi)

8) Heavenly Sword (Oyun içi TGS06)

9) Killzone 2 PS3 (CGI E305)

10) Lair (Oyun içi TGS06)

11) Metal Gear Solid 4 Guns Of The Patriots (Oyun içi Cutscene E306)

12) MOTORSTORM (Oyun içi)

13) Naughty Dawg Project (Oyun içi E306)

14) Ratchet and Clank PS3 (CGI GDC 06)

15) Tekken 6 (Oyun içi E306)

16) Warhawk (Oyun içi TGS06)

17) White Knight Story (Oyun içi TGS06)

18) Ninja Gaiden Sigma (Oyun içi TGS06)

19) FFXIII Versus (CGI TGS06)

20) Monster Kingdom (Oyun içi TGS06)

21) Eyedentify (Oyun içi E305)

22) Afrika (In Game TGS06)

23) Formula One Champinship Edition (Oyun içi)

24) Gran Turismo 5 (CGI olabilir)

25) Heavy Rain (Realtime)

26) Ridge Racer 7 (Oyun içi)

27) God Of War 3 (Yeni duyuruldu)
    28) Genji Days Of The Blade (Çıktı)
    29) Full Auto 2 Battlelines (Çıktı)
    30) Mobile Suit Gundam Crossfire (Çıktı)
    31) Nba 07 (Çıktı)
    32) Untold Legends Dark Kingdom (Çıktı)
    33) Angel Rings
    34) DC Universe
    35) Driver 5
    36) Eye Of Judgement
    37) Fifth Phantom Saga
    38) Hot Shots Golf 5
    39) Jak and Daxter - The Lost Frontier
    40) L.A. Noire
    41) Ni-Oh
    42) Singstar
    43) Uncharted: Drake’s Fortune
    44) Wipeout
    MACBOOK PRO RETINA 15" 2018 - Core i7 8850H 2.6-4.3 GHz - 16GB DDR4 - 512 GB SSD - RADEON PRO 560X 4GB - MacOS 10.14 MOJAVE iPhone 7 Plus 128GB - iPad Pro 9.7 128GB Wifi -iOS 12.01 XBox One X - 2 TB Playstation 4 Pro - 2 TB

• Ozan,

O gt5 cgi olabilir dediğin oyun içi pit stop görüntüsü olmakla beraber gthd'den bi görüntüdür... düşün yani gelinen noktayı

Bu arada çok güzel bi derleme valla, eline sağlık.
    PSN: Weycell61(us), Kayhan_61 (tr) Steam ID, Epic ID, Xbox Gamertag: Weycell 61
  • Az önce tekrardan baktım ve Heavy Rain ve Coded Arms dışında hepsinden eminim Veysel. Sadece Coded Arms için iptal oldu haberleri çıktı ign'de. Heavy Rain için de multiplatform (PS3 ve Xbox 360) olacağı söyleniyor.
    MACBOOK PRO RETINA 15" 2018 - Core i7 8850H 2.6-4.3 GHz - 16GB DDR4 - 512 GB SSD - RADEON PRO 560X 4GB - MacOS 10.14 MOJAVE iPhone 7 Plus 128GB - iPad Pro 9.7 128GB Wifi -iOS 12.01 XBox One X - 2 TB Playstation 4 Pro - 2 TB
  • Tamam Ozan kardeş madem eminsin bende dediğin doğrultuda exclusive listemize yeni eklemeleri yaptım , hadi arkadaşlar var mı arttıran....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 15 Mart 2007; 23:22:17 >
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
  • ssler müthiş gözüküyor.Ben getaway in sslerine bittim doğrusu ki 2005 yılı ssleri onlar.Şu na kadar nasıl bir gelişme göstermiştir kimbilir
  • Yıllar once ilk Ps2 konsolunu aldıgımda eve gelip ilk oynadıgım oyun Getaway'di ne oyundu yaws duygulandım.Ps3 icin cıkacak Getaway yine mükemmel olucak diye düsünüyorum ssleri simdiden baya etkileyici dahada gelisirse ne olur bilemem artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGe Djavul -- 16 Mart 2007; 11:11:20 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.