Şimdi Ara

Sony Playstation 3'e Özel Oyunlar Listesi!!! (Devamlı Güncell) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
34.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Listeyi bi güncelleyelim arkadaşlar,haftaya PS3'üm geliyor...
    bende şu anda xbox360 var yakında ps3 te alıcam ama xbox360 ımı satmıycam.alma sebebim tabiikide özel oyunlardır.her iki konsolada çok kaliteli özel oyunlar çıkarıyor.bizim amacımızda kaliteli oyunlar oynamak değilmi,maddi durumunuz varsa bence ikiside alınmalı.gears of war oynamışım ama metal gear solid oynamamışım neye yarar.ben ne xbox360 a nede ps3 e söz ettirmem.
    nintendo wii konsolu bana çocuksu geliyor ama inanın bana şu anda shenmue 3 oyunu sadece nintendo wii ye çıksa onuda alırım...
    (bayılıyorum shenmue oyununa)....
    SONY 55XD8505-AMD RYZEN 7 3800X,MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI RGB,EVGA FTW3 GTX 1080 TI OC,DDR4 GSKİLL 16 GB RGB 3600mhz,EVEREST 850 W BRONZE,THERMALTAKE ELEMENT V FULL-TOWER,DARK CORE RGB KABLOSUZ MOUSE,PANASONİC 512 GB SSD,SANDISK 240 GB SSD,LOGITECH G933 ARTEMIS RGB 7.1 KABLOSUZ GAMING HEADSET,Everest Rampage Hydra R7 RGB Mekanik Klavye,ASUS MS238H (23 INC)-SAMSUNG NP700G7C-S02TR GAMER 7-PS4 500 GB,PS2 SLİM,PS 3 SLIM 320 GB,NİNTENDO Wİİ-ID:eflatun-3451
  • Oha hort sebebine bak Veysel kardeş listeyi güncelleyelim madem gelmişken

• 2014 listesi lazım. Hort bu arada
  • beyler evde xbox'um var bide ps almak istiyorum sizce 4 mü alayım yoksa 3 alıp biraz oyun mu alayım ?
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.