Şimdi Ara

Sony Playstation 3'e Özel Oyunlar Listesi!!! (Devamlı Güncell) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
34.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada aklıma gelmişken weysel saol ps3 e exl.oyunları yazdın düşünüyorumda japonyada ps3 e çıkan o kadar oyun olacakki kafadan hiç abartmadan 100 adet rahat çıkar diyebilirim adını ne sen ne ben nede başkası biliyor bu oyunların yani bizler bu oyunlarıda oynayacağız

Orjinalden alıntı: gamerr

bu arada aklıma gelmişken weysel saol ps3 e exl.oyunları yazdın düşünüyorumda japonyada ps3 e çıkan o kadar oyun olacakki kafadan hiç abartmadan 100 adet rahat çıkar diyebilirim adını ne sen ne ben nede başkası biliyor bu oyunların yani bizler bu oyunlarıda oynayacağız

ben sayayım kesin "konişitata, berigilverisinoko" gibi şeyler çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 1 Mart 2007; 23:58:43 >

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Sen 3 kırmızıda takılmış kalmışsın hoca..Aylardır aynı şey.Artık degiştir plağı...
    O konu kapanalı uzun zaman oldu.50 kerede yazıldı çözümü.Artık başka birşey bul diycem, ama bulamayacaksın.Zaten o nedenle habire "3 kırmızı"

PS3 grafik detayı için genel bir yorum yeterlidir.Düşük kalite kaplama.HDr yada AA eksikliği.Bu degişmiyor hiçbir oyunda.

O yazılan çözümü merak ediyorum.. Tasarım dizayn malzeme aynı ama son üretimlerde bir gelişme varmış. Nedir bu gelişme?

Açıkçası Türkiye'ye geldiğinde xbox360ı almayı uygun buluyorum.

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.

• quote:

Orjinalden alıntı: soulfly1

quote:

Sen 3 kırmızıda takılmış kalmışsın hoca..Aylardır aynı şey.Artık degiştir plağı...
    O konu kapanalı uzun zaman oldu.50 kerede yazıldı çözümü.Artık başka birşey bul diycem, ama bulamayacaksın.Zaten o nedenle habire "3 kırmızı"

PS3 grafik detayı için genel bir yorum yeterlidir.Düşük kalite kaplama.HDr yada AA eksikliği.Bu degişmiyor hiçbir oyunda.

O yazılan çözümü merak ediyorum.. Tasarım dizayn malzeme aynı ama son üretimlerde bir gelişme varmış. Nedir bu gelişme?

Açıkçası Türkiye'ye geldiğinde xbox360ı almayı uygun buluyorum.

o kesin değil hala gelmeme ihtimali var. Ve gelince çok az kişi alır bence. Çünkü alan aldı

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

メタルギアソリッド4

• quote:

Orjinalden alıntı: homeedition88

assasin creed x360 ps2 ps3 pc olarak geçiyor ubisoft sitesinde. çıkış tarihi ertelenmiş 2007-2008 demişler ki bu sanırım bayağı bir gecikeçeğini gösteriyor.

edit: şimdi kontrol ettim ps2 ps3 x360 olarak gözüküyor pc yok...

onu ubisoft açıklamştı ps2 nin logosu sony'i temsl ettiği için koymuşlar

Spider-Man 3 : Collectors Edition

buda PS3 exclusive versiyonu Spider man 3ün daha fazla eklenti olacak x360 ve Wii versiyonuna göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 2 Mart 2007; 16:01:03 >

メタルギアソリッド4
  • Ekledim kardeş, var mı arttıran...
    Hayat bir oyun değilmi SİZCE?
  • gamerr hocam biliyorsun sonra ağız dalaşına girmek zorunda kalıyoruz, hele bi kesin olarak açıklasın öyle ekleyelim.
    Xbox Live® Gamertag: OTACON TR | Xbox 360 NTSC-U | LG L194WT-SF 19"

メタルギアソリッド4
  • Şahsen Spider Man oyunlarını fazla sevmememe rağmen ps3 açısından yine de iyi bir haber, teşekkürler verdiğin bilgiler için çağrı.

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Şahsen Spider Man oyunlarını fazla sevmememe rağmen ps3 açısından yine de iyi bir haber, teşekkürler verdiğin bilgiler için çağrı.

yahu şehirde Spidey olarak (ve ayrıca Goblin olarak) dolaşmayı kim istemez başıboş olarak. Bu oyunu PS3 te oynamanızı tavsiye ederiz

メタルギアソリッド4
  • Motorstorm'un avrupa versiyonu ne zaman çıkıyor bilen var mı
  • Çok uzun vadede çıkacak olan oyunları yazmak ve bunlarla sevinmek pek akıl karı değil gibi.Tabiiki Ps 3 e de özel ve gayet iyi oyunlar olacaktır.fakat bu demek değildirki 360 dan daha çok oyun olacak ve işte Ps 3 bu nidalarına gerek yok.Çünkü bu arada 360 da boş durmayacaktır.

God Of War çok iyi bir oyun ona kimsenin lafı olacağını sanmıyorum.God of War 3 çok çok daha iyi bir oyun olacaktır fakat şuanki (anlatılanlara göre yazıyorum) live sistemiyle bu oyununda liveının nasıl olacağı belli değilken bu oyunu single bitirdikten sonra olayı bitecektir.Herşeyden önce 360 şu an itibarı ile Ps 3 e fark atmış durumdadır.(Öyle hemen celallenmeyin) bunu kabul etmek lazım.

Ps 3 ten önce çıkmış ve ilk atağını yapmıştır.Piyasada Ps 3 e göre oldukça fazla ve grafik performans olarak daha iyi oyunlar vardır ki multi platformda bile 360 daha iyi grafik vermektedir.Buda bir gerçek.Aslında teknolojik olarak 2 makineninde çok öyle üstün bir yanı yok birbirlerine rağmen fakat 360 ın LİVE olayı oyun oynamayı harbiden seven insanlar için inanılmaz bir tecrübe sunuyor.Sony malesef LİVE olayının yanına bile zor yaklaşır gerçekten çok iyi.

Ayrıca şunuda belirtmeliyim ki burada yazan ve üye olan hemen hemen herkes Ps 2 leriyle güzel vakitler geçirdi.Uykusuz gecelerde we serisinde kapışıldı falan.Fakat şimdi Mgs serisini oynamış olan arkadaşlara sormak istiyorum.Rumble desteğinin olmaması veya bunun telifinin ödenmemesi nasıl bir rezilliktir.Mgs 4 oynarken Snake in kalp atışlarını hissedememek nasıl olacak.Bunun büyük bir eksi olduğunu kabul edin.

• Eksiydi desek daha doğru olur sanırım, gelişmelerden haberdar değilsin dostum belli ki

Orjinalden alıntı: DefCon33

Motorstorm'un avrupa versiyonu ne zaman çıkıyor bilen var mı

cevap vericek yok mu yaw

quote:

cevap vericek yok mu yaw

PS3 ÇIKINCA

quote:

cevap vericek yok mu yaw

dostum ps3 avrupaya çıktığı anda motorstormda çıkıyor meraklanma az kaldı
  • bu başlık farklımı banamı öyle geliyor ps3 e çıkacak özel oyunlar başlığı altında sohbetimizi ederken birileri çıkıyor uzun vadeli olanları yazmayın 360 da boş durmaz gibi söylemlerde bulunuyor çok ilginç bana göre başlıkta kimseye çamurda atılmamış karalamada yapılmamış ama birileri gelip başlığa birşeyler sallıyor yazık çok yazık sükunet sükunet sükunet ve sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorum sadece alp dostum bazı şeyleri gör bence

quote:

quote:

koray gerçekten bu başlığında .... ettin yani adamım tebrik ederim seni
    abi sen ve maşaların gidin 360 bölümünde sevin konsolunuzu yav grafik ve işlemci fakiri ps3 e özel çıkacak oyunlarla senin ne işin var be dostum hadi al macroyu bence 360 bölümüne hadi macro tut koray amcanın elinden doğruuuuu 360 bölümüneelalemin konsolu sizi bu kadar neden esnetiyor anlayabilmiş değilim

Listeniz yanlış...
    360 kısmında eglence yok..Oyunlar çıkıyor oynuyoruz, bol oyun, hergün oyun, demo filan bir heyecan, eglence yok, ne varsa PS3 te var

bence 360 bölümünde bol eğlence var.Nedir bu eğlence dersen bol bol 3 kırmızı ışıktan mağdur arkadaşların açtığı makınam gitti geldi aha yine gitti acaba ne zaman gelir gibi birçok başlık varbence sen 360 ın bu problemlerine eğilim göster yabancı siteleri incele deneyimlerini bu mağdur arkadaşlara aktar bak görüyorsun 360 bölümünde sana birçok malzeme çıktımerak etme ps3 bölümünde bir oyun tartışırsak grafik detayı için senden konuya ışık tutmanı isterizsaygılar

eğlencesi bu kadar fazlaysa konsolun niye sürekli internettesin anlamadım ki (mesela ben god of war oynarken yemek yemek bile aklıma gelmezdi)
    yani oynayacak o kadar iyi oyunlarınız var sa niye sürekli burdasınız

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.