Şimdi Ara

Sony NWZ-E453 Bakmadan Alma :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
14.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ozimozi_

    Bu ürünü almayı düşünüyorum. Şuan fiyatı çok iyi bir konuma geldi. Açıkçası çok iyi bir ses kalitesi beklentim yok ki doğru düzgün kaliteli bir mp3 çalar sesi dinlemedim :(
    Çin malı cihazlardan daha kaliteli ses vermesi benim için yeterli. Bununda üstünde olacağına eminim. Ben çabuk sıkılan biri olarak ve gündemi takip etmek açısından da radyo dinlemeyi severim. Fakat radyo açısından vasat yorumu yapılmış. Bu cihazda radyo dinlerken rahatsız olurmuyuz yada kullanan arkadaşlar memnun değilmi ?
    Bu arada kutudan çıkan kulaklık çokmu kötü yoksa abartılıyormu
    Saygılar :)

    Bunların cevabını verecek bi kul yok mu




  • @eulogy
    "Ses konusunda bence baba cihaz vibez ve h320 dir. Kişisel görüşüm : aksini iddia edeni sevmem."

    Bu ne şimdi kardesim? "Aksini iddia edeni sevmem" vs?
    Senin sevgi ve şefkatine insanlarin ihtiyaci varda bizimmi haberimiz yok!
    Aksini iddia ediyorum ses konusunda vibez ve h bilmem kaç en baba cihazlar değil. Ne oldu şimdi sen beni sevmedin mi?

    Kimi yumatu'yu kral yapar, kimi cowon'u yere göğe sigdiramaz, digeri sony der başka bisey demez, bir başkası samsung'u sever vs vs. İnsanların kulak hassasiyetleri, zevkleri, tarzlari vs farklidir. Yani senin kral sandığın ve iddia ettiğin cihazlari bir başkasi adam yerine dahi koymaz. Bu dogal bir şeydir. Sen sevsendee, sevmesende birileri mutlaka çikip aksini iddia edecektir ve etmelidir de zaten.

    Bu basit ve net gerçeği kabullenenemek (yok asarim keserim, sevmem, kil olurum vs bilmem neler) o kişinin ilkel ve sadece kendini kandıran biri olduguna işaret eder.
    Neyse, komiksiniz yani bazen ne diyim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 28 Mayıs 2011; 1:07:41 >




  • arkadaşlar cihazı biçimlendirdim şimdi içine bi şey atamıyorum klavuzunda back up falan diyor da bi yardımcı olurmusunuz
  • Arkadaşlar bende alacağım fakat bir sorum var creative ep-630 kulaklık ile kalitesi nasıl olur acil cevap lazım :/
  • Hiç ep-630 kulaklıkla müzik dinlemedim ama ,kendi kulaklıgı vasat demelerine ramen herkez sesi çok beğendi tabi herkez 5-10 tl lik kulaklıklarla dinleyince hayran kaldılar 3 geliştirme özelliği + ep630 süper olur [ep630 duyduğum yorumlardan bu sonuca ulaştım]


    Bu ep-360'ı İzmir'de nerden bulabilirim
  • up
  • ben creative zen x-fi2 alacağım yanında ep-630 veriyor. 300 lira dvix falan oynatıyor
  • cowon
    iriver (vibez efsane tabi)
    şimdi adını anımsayamadığım 2-3 marka daha var.


    Bunların dışında gerisi yalan arkadaşlar bu bu kadar basit kişiye zevke göre kıyas değil bu GERÇEK

    cowonumun ekranını kırdım, yaptım bi hayvanlık... bu zihazı kullanıyorum şimdi ben aldım.... Bass yoğunluktan tize geçiş sony bile olsa cowon un d2si olamaz olmuyor da zira bende onu aramıyorum kıyas bile hakaret.

    son söz: hiçbirşey bilmiyorsanız piyasadaki pirana mirana yerine tercih edilir ama garantiyi önemsemezseniz yurtdışından saydığım markalardan alın kaliteyi tadın...

    saygılar.
  • Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorum olacak. Mp3 player almak istiyorum ancak bütçem cowon iriver gibi ürünlere yetişemediği için sony almanın mantıklı olacağını düşündüm. sorun ise şu benim için geçici olacak bu mp3 player da ses kalitesi ön planda. acaba NWZ-B163 ile NWZ-E453 arasında ki fiyat farkı ses kalitesinde de gösterir mi kendini? şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • Herkese iyi akşamlar
    Geçen hafta Vatan bilgisayardan aldığım NWZ E453 mp3'de çok ilginç bir sorun meydan geldi. FM radyosunu açtığımda normal olarak 88-108 Mhz bandındaki radyo istasyonlarını gösteriyordu. Cihaz'ın jarzı bittikten sonra tekrar açtığımda FM radyo frekansı 76-90 Mhz japanya bandında çalışmaya başladı.Hiçbir şekilde FM bandını değiştiremiyorum.
    Yardımlarınızı bekliyorum. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan veya bu değişikliği nasıl yapacağımı bilen birisi var mı?Cihazın bakmadığım özelliği kalmadı. Hatta bazı forum sitelerinden gördüğüm test menüsüne bile girdim fayda etmedi. Nasıl çözebilirim bu sorunu lütfen yardım edin.
  • kardeşler bu ürünü biraz önce aldım. ürün 4 gb fakat 3,35 görünüyo:) zaten 3.05 i boş falan geliyo. içinde böyle dünya kupası vidyosu keni ingilizce müzikleri falan varmış. onları sildim. ve ayrıca içinde yazılım kuurlumu varmış. yazılımı kurdum sonrada içindeki install+setup klasörü vardı onu silidm 150 mb ta ordan geldi 200 mb yer açtım kendime anlıycanız. ama bunlaır ypamadan önce ilk halini pc ye kopyaladım. sizce bi sorun oluştururmu?
  • Ben sony e453 ümü satıyorum fiyat 170 tl. Almak isteyen pm atsın.
  • Bende yeni aldım bundan bir tane fakat şöyle bir sorunum var.. oynatıcıyı kendi kutusundan çıkan USB ile bilgisayarın usb sine bağlıyorum. Fakat ne Bilgisayarım kısmında bir şey göremiyorum ..Yani anlayacağınız mp3 oynatıcısına şarkı yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum. Bu sorunu nasıl çözerim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ice Cube

    Bende yeni aldım bundan bir tane fakat şöyle bir sorunum var.. oynatıcıyı kendi kutusundan çıkan USB ile bilgisayarın usb sine bağlıyorum. Fakat ne Bilgisayarım kısmında bir şey göremiyorum ..Yani anlayacağınız mp3 oynatıcısına şarkı yüklemek istiyorum ama yükleyemiyorum. Bu sorunu nasıl çözerim..

    windows media player 11'i kurarsanız düzelir.
  • makina bende bazı konularda hayal kırıklığı yarattı :(
  • Sony NWZ E454 model mp3 çalar aldım. Yalnız dikkat ettim,şarjı çok az gidiyor. Normalde 50 saat(mp3 bitrate değerine göre değişiyor biliyorum) gitmesi gereken,duruma göre 30-40 saat gitmesi gereken pil süresi bende 10 saat kadar. Sabah işe giderken otobüste dinliyorum ki bu da günde 1 saat ediyor. Akşam çıkışta da 40dk falan dinliyorum 1 diş eksildikten sonra diğer 2 diş 1 saat geçmeden düşüyor. Son 2 diş kaldığında da eğer batarya tükenmişse hemen kapanıyor.
    Çok hevesle aldım ancak şimdi bu sorun ile uğraşmak durumundayım.
  • bende bu cihazı aldım ama müzik atamıyorum iki saatir kafayı yicem sürekli usb çalışmıyor diyo yukarıdaki gibi ne yapmalıyım
  • Arkadaşlar bence de abartmayın ürün piyasadaki diğer ürünlere göre oldukça iyi gerrekli(ekran ışığı vs) ayarları yaptıktan sonra ses 24 seviyesinde şarjı baya gidiyo.Ayrıca ben de satıyorum çünkü telefon alacağım için isteyen bana da pm atabilir.
    -Ayrıca ben almanyadan makinam çizilmesin diye bir silikon(siyah) birde şeffaf sert bir kapak getirttim.(sadece bunlar ban 40tl aştı) ona göre makul fiyat tekliflere açığım.
    Ürünüm temiz ve çiziği yoktur. Saygılar
    Ayrıca bu x6 nasıl ya kullanan var mı mp4 satıp bunu almayı düşünüom
  • arkadaşlar ben data kablosunu kaybettim :( orjinalini nerden bulabilirim acaba? yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legolas4121

    arkadaşlar ben bu cihazı aldım gayet güzel fakat bilgisayara takınca usb sağ alt köşede güvenli kaldırma yeri kayboldu herşeyi yapıyorum video müzik yüklüyorum ama güvenli kaldırarak çıkmak istiyorum sağ alt köşede yok olunca dolayısıyla güvenli kaldıramıyorum fişi çekiyorum ne yapmam lazım yardımcı olun daha yeni aldık yakacaz cihazı 1.sorunum bu

    2.sorunum video yüklemek mp4 yüklüyo bu ama en fazla 20 MB olan dosyaları yüklüyo ne anladım ben ya ben 135 mb olanları indirmek istiyorum video desteklenmiyor diyo boyutu küçük olanlarımı indirecez yoksa varmı bi bildiğiniz yöntem yardımcı olursanız çok makbule geçer

    ve 3.sorunum bunun kulaklıgı ne biçim ya cihazda iş var ama kulaklıkta bişey yok hiç bi sesi duyamıyorum bunun sorunu kulaklıgı değiştirmek bildiginiz kulaklık varmı en fazla 40 tl olsun dicem ama çok sağlam olsun güzel ses çıkarsın önerdiğiniz bi kulaklık varmı yada satan ?

    son olarak bu cihaza program yükleniyorumu özelliğini gelşitirmek için

    herkese teşekkürler konuyu açan arkadaşımız cihaz hakkında gereken herşeyi söylemiş cihazı alacaklara bende tavsiye ediyorum


    2. Sorunun cevabı: Alternatif bir program önereceğim Format factory .free bir programdır bu program ile converter yaparsan daha iyi olur uzun bir film se biraz kaliteden ödün vererek(video kliplerde boyuta dokunmadan ses kalitesini ve kare hızını değiştirebilirsin):
    Fps 20(max 30)
    320*240
    Ses olarak 128 kpbs yap sonra çıkan dosyayı videos klasöre at.
    3. Sorunun cevabı: Ben sonye443 kullanıyorum yanına mx271 kullanıyorum fiyatı 35 tl basslarından çok memnunum.. 2. Öneri mx470 var bunu da dinledim çok güzeldir fiyatı 50tl diye hatırlıyorum . ;)




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.