Şimdi Ara

Sony NWZ-A845 için kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Sony NWZ-A845 için kulaklık tavsiye edebilirmisiniz. Kulak içi kulaklık olması ve sesi dışarı vermemesi tercihimdir. Ayrıca Dijital Gürültü Engelleme özeliğinden de faydalanmak istiyorum. Piyasada ürünle beraberinde verilen MDR-NC033 özelliklerine sahip kulaklık var mı bilmiyorum. Son olarak 100tl bunun için yeterlimidir. Yardım ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

• merhaba ben ex300 kullanıyorum , eastwood1981 den aldım sizede tavsiye ederim , dilerseniz aşağıdaki linke bir göz atabilirsiniz ,

http://forum.donanimhaber.com/m_42838139/tm.htm
  • eastwood1981 şimdide başkalarına mı reklam yaptırıyor oha
  • dilerseniz şikayet butonuna tıklayabilirsiniz,,,

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

eastwood1981 şimdide başkalarına mı reklam yaptırıyor oha
  •  Sony NWZ-A845 için kulaklık tavsiyesi

Sony NWZ-A845 inceleme: http://www.makhonkit.com/3/post/2010/04/review-sony-walkman-nwz-a845-a846.html

Fotoğrafta ki cx300 değil ama; cx280 olabilir.. bimeks web fiyatı 73 lira..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 8 Eylül 2010; 22:23:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Sony NWZ-A845 inceleme: http://www.makhonkit.com/3/post/2010/04/review-sony-walkman-nwz-a845-a846.html

Fotoğrafta ki cx300 değil ama; cx280 olabilir.. bimeks web fiyatı 73 lira..

A845in yanında verilen ex300, cx300den çok daha iyi. Niye cx300le test yapmışlar ki?

• Yahu adama CX serisi mi önerilir. 100 TL ye vardır iyi kulaklık. Biraz daha bütçeyi zorlarsa CKS90 bile alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --SONY NWZ-A845 ANA KONU--
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Azizim merhaba sen ne düşünüyorsun yüksek ses almak istiyorum kendi kulaklıkları iyi ama bir şeyler eksik sanki tam tat alamıyorum dinlerken. Genelde pop ağırlıklı dinlyorum. Ayrıca bir şey sormak istiyorum biraz komik olacak belki ama sol kulaklık sürekli kulağımdan çıkıyor. Artık ileri doğru zorlamaktan kulağım yara oldu. Sanırım benim sol kulağımda sorun var :) gerçekten sizden tavsiyeler bekliyorum kulaklıktan anlamıyorum bir kere alıcam alabileceğim en iyi kulaklık yukarıda yazılan sony kulaklıkmıdır.
  • 100 tlye mp3 playerın yanında gelen kulaklıktan çok daha iyisini bulamazsın. Biraz daha zorlarsan vsonic r04 pro var forumda. F/P oranı iyi bir kulaklık. Bas ağırlıklı olarak cks70/90 da güzel seçim olur
  • Sony NWZ A845'in yanında verilen kulaklık MDR EX300'e çok benzese de; MDR-NC033 modeli.. (gürültü önleyici özelliği var sanıyorum)
    Edit: Ebay da; MDR-NC033 model kulaklığı satan iki satıcı var.. Umarım orjinaldirler..?!
    http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Sony+MDR-NC033&_armrs=1&_from=&_ipg=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 9 Eylül 2010; 1:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc305

Azizim merhaba sen ne düşünüyorsun yüksek ses almak istiyorum kendi kulaklıkları iyi ama bir şeyler eksik sanki tam tat alamıyorum dinlerken. Genelde pop ağırlıklı dinlyorum. Ayrıca bir şey sormak istiyorum biraz komik olacak belki ama sol kulaklık sürekli kulağımdan çıkıyor. Artık ileri doğru zorlamaktan kulağım yara oldu. Sanırım benim sol kulağımda sorun var :) gerçekten sizden tavsiyeler bekliyorum kulaklıktan anlamıyorum bir kere alıcam alabileceğim en iyi kulaklık yukarıda yazılan sony kulaklıkmıdır.

İyi bir player almışsın bundan verim almak için kulaklığa biraz para harcaman gerekir. CKS serisine bak bence. Pop ağırlıklı dinlediğine göre bassları güzel olan bir kulaklık al. CKS90 güzel olur tabi parayı gözden çıkarman gerekir.
  • Arkadaşlar biraz geç oldu ama bir şey soracağım bu dijital gürültü engelleme özelliği olan kulaklıklar her mp3te kullanılıyor mu ki ? Benim incelemelerde okuduğum kadarıyla sesi mikrofon vasıtasıyla tekrar mp3e yollayıp orda ters frekanslarla dışardan gelin sesin nötrleşmesi sağlanıyormuş deniliyordu .. Bunu her mp3 destekler mi ki ? Benim bildiğim a845 NC ayarı olduğundan destekliyor ..
  • Kulaklığa bağlı kibrit kutusu kadar bir aparat oluyor bazı kulaklıklarda. Onlar her mp3 ile destekler istisnai bir durum olmazsa. A845 gibi bir player için mdr nc033 olması yeterli. Nc33 de olur tabi.
  • O mp4 icn bnce en az 200 gozdn ckarmalisnz yksa yazk edersnz mp4e
  • merhaba arkadaşlar. birkaç hafta önce sony a845 aldım ve headphone kullandığım için içinden çıkan mdr-nc033 noise cancelling kulaklığı satıyorum. ses kalitesi & noise cancelling'i denemek amacıyla sadece bir defa alete bağlanmıştır. ses kalitesi olarak sennheiser cx300 ile cx400 arasındadır ama sesi sennheiser'ın nötr ve hafif mat karakteristiğine nazaran biraz daha sıcaktır. fiyatı pazarlıksız 120 TL'dir.
  • quote:

Sony NWZ A845'in yanında verilen kulaklık MDR EX300'e çok benzese de; MDR-NC033 modeli.. (gürültü önleyici özelliği var sanıyorum)
    Edit: Ebay da; MDR-NC033 model kulaklığı satan iki satıcı var.. Umarım orjinaldirler..?!

Ses olarak ex300 ve nc33 alakası yok. nc33 çok daha üstün bi kulaklık. ex300 iğrenç sibilance ve kalitesiz tiz ve midlere sahip, arada ki fark bariz belli yani. ex300= cx300 ün aynısı bence.

• Şu yukarıda gördüğüm inceleme hayatım boyunca gördüğüm en zavallı,en gereksiz inceleme.Yapan mahlukatlar "Sırf reklam olsun!" diye yapmışlar.CX serisinden bir kulaklık ne be?MDR-NC033 CX500'den bile iyi bir kulaklık bence.Her neyse;daha iyi kulaklıklarla resim çektirip,koysalardı;daha güzel olurdu ama herkesin deli gibi aldığı ve sevdiği CX serisiyle beraber koymalarının da bir amacı vardır herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 4 Ocak 2011; 14:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STT-CL

Şu yukarıda gördüğüm inceleme hayatım boyunca gördüğüm en zavallı,en gereksiz inceleme.Yapan mahlukatlar "Sırf reklam olsun!" diye yapmışlar.CX serisinden bir kulaklık ne be?MDR-NC033 CX500'den bile iyi bir kulaklık bence.İncelemeyi o resimdeki kulaklıkla yapacaklarına,A845'in kendi kulaklıklarıyla yapsalarmış;daha iyi olurmuş.

n33, sennheiser cx serisinden bi modelle karşılaştırılmaz zaten. Hani sennheiser'in kulakiçi kulaklıklarıyla karşılaştırılsa rakibi ie8 olur yani ie8 haliyle üstün ama arada da 300 lira gibi bi fark var inanın değmez, kesinlikle değmez hatta. Hani muazzam bi fark olur 300 lira verirsin ama yok.

nc33 kesinlikle cx serisi ile karşılaştırılamaz. Hani sony için kulaklık konusunda pek ümitli değildim ex300 örneğinde olduğu gibi. ex300 de sibilance olmasa, izolasyonda rezalet olmasa, dinlemesi yine keyif aldırabilirdi ama nc22 yi sandisk view le oldukça iyi bi performans aldıktan sonra nc33 herhalde daha iyidir dedim ve sony için önyargılarım az da olsa değişti. nc33 50$'a alınsa totalde, piyasanın f/p kralıydı.

Hani atrio m8 ve triple 10 kullanmama rağmen nc33 ün performansı kesinlikle m8 den daha iyi tabi bu benim görüşüm. Birde v-moda faze almıştım 2-3 ay önce, vallaha 9$ a ne diyim vibelerden çok daha dengeli bi kulaklık hatta bi 30-40$ a kadar olan bi çok kulaklığı bıraktırır tabi dengeli seven kişiler için. Çok zevkle dinliyorum. Aslında çok paralarak dökmeyerek de mutlu olabiliyosunuz. Bende uzun zamandır ekipman değiştirmiyorum oldukça mutlu mesudum

• quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal.Activity

quote:

Sony NWZ A845'in yanında verilen kulaklık MDR EX300'e çok benzese de; MDR-NC033 modeli.. (gürültü önleyici özelliği var sanıyorum)

Ses olarak ex300 ve nc33 alakası yok. nc33 çok daha üstün bi kulaklık. ex300 iğrenç sibilance ve kalitesiz tiz ve midlere sahip, arada ki fark bariz belli yani. ex300= cx300 ün aynısı bence.

orjinal mdr-ex300 bu kulaklıktan iyidir arkadaşım.bilmiyorum orjinalinimi yoksa sahtesinimi dinledin.

• @electrostatic ex300 ile nc033'ün ses kalitesi olarak ne farkı var? İkisini de kullanmışsın galiba o yüzden soruyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.