Şimdi Ara

Sony'nin yeni oyun konsolu PS Vita'yı inceledik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
55.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel cihaz ama 750tl vereceğimi sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocacola10

Sf x Tekken'inde vitaya ne zaman çıkacağını bi bilsem Ps3 ümü satıp üstüne para koyup alıcağım bunu

Çıktı zaten. Amazonda satılıyor hatta. İşte linki:
    http://www.amazon.com/Street-Fighter-X-Tekken-PlayStation-Vita/dp/B0050SW23A/ref=pd_sim_vg_3

İstersen sen şimdiden ps3ü satmaya başla

• quote:

Orijinalden alıntı: Aeris

Ekran boyutu ve çözünürlüğü ney acaba?

5" 960x544

PSV konusuna bekliyorum, meğer ne inceleyen varmış da hiç bilmiyormuşuz
  • kendi düşüncemi söylemem gerekirse 700 tl civarı fiyat çok çok pahalı ne kadar kaliteli grafik sunarsa sunsun ya da ne kadar donanımı yüksek olursa olsun bir el konsoluna bu kadar para vermem bu benim düşüncem zaten oyunları da 50 dolar civarı olacakmış diye duymuştum yani sonuçta bence bu cihazı almak mantıklı değil en azından oyunları ucuz olsaydı ve fiyatı da biraz daha makul olsaydı alınabilirdi belki ama bu şartlarda asla almam bu cihazı ...
  • grafik kalitesi gerçekten çok iyi bu videodaki oyunu ben sevdim

http://www.youtube.com/watch?v=3UmFtVppKDA&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 10 Eylül 2011; 17:30:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamy12

kendi düşüncemi söylemem gerekirse 700 tl civarı fiyat çok çok pahalı ne kadar kaliteli grafik sunarsa sunsun ya da ne kadar donanımı yüksek olursa olsun bir el konsoluna bu kadar para vermem bu benim düşüncem zaten oyunları da 50 dolar civarı olacakmış diye duymuştum yani sonuçta bence bu cihazı almak mantıklı değil en azından oyunları ucuz olsaydı ve fiyatı da biraz daha makul olsaydı alınabilirdi belki ama bu şartlarda asla almam bu cihazı ...

Pspler 450-500 tl arası satılıyor.Kaça satılacaktı psp ile aynı fiyata mı?Çok çok pahalıymış..Peh..
  • erdi hocada onay verdiğine göre eh alacaz artık başka çare kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: byatunga

quote:

Sf x Tekken'inde vitaya ne zaman çıkacağını bi bilsem Ps3 ümü satıp üstüne para koyup alıcağım bunu

http://www.amazon.com/Street-Fighter-X-Tekken-PlayStation-Vita/dp/B0050SW23A/ref=pd_sim_vg_3

Şakamı yapıyorsun ? Daha Ps3 e çıkmadı
    eğer gerçekse ps3 ü satıyorum 600 tl +3 orjinal dövüş oyunu
    Ne ara çıktı bu ya

• ultra gereksiz bir alet.. zaten smartphone camiası çok yakında bu aleti teknik açıdan geçeçek.. ki rekabette adamlar ne yaptığının farkında değil şuan gittikçe uçuyor aletler... (gerek grafik işlem gücü, gerek ekran kalitesi, gerek boyut olarak) ve bir müthiş oyun desteğide yavaş yavaş oluşmaya başladı özellikle son çıkan telefonlara yapılan oyunlar ile gittikçe artıyor.. kısaca borusu ötse ötse tegra 3 çıkıpta oyunları gelene kadar ötecek... sonradan o havasını yitirtecek alet..

cebinde öyle telefonlar varken çoğu insan birde bunu yanında taşımak istemeyecektir... zaten videodada söylenmiş birde telefon özelliği olsa mükemmel olurdu diye.. işte o olmayınca millet başka süper güçlü bir cihazı cebinde taşımak zorunda kalıyor ve buda senin önemini yitiriyor be psp...

ancak su piyasada pspnin fiyatına göre çok iyi fiyatı acıkcası.. ama bunlar sonynin son cırpınısları bu sektorde.. bu aletten sonrası çıkarmı bilinmez işte..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byatunga

quote:

Şakamı yapıyorsun ? Daha Ps3 e çıkmadı
    eğer gerçekse ps3 ü satıyorum 600 tl +3 orjinal dövüş oyunu
    Ne ara çıktı bu ya [sm.=s20.gif]

Şaka şaka İşin doğrusu şu anda ön sipariş alınıyor diye biliyorum. Ancak olsun bu da birşeydir. Yıl sonunda ürün satışta olacak. Ama sen şimdiden satmaya çalış elinde hazır para olsun.

• Ben 3g li modelini istiyorum tablet pc gibi kullanmak için hattımı takıp internete girmek için.3g yi o yüzden istiyoruz.Ben mesela Hep iş gereği geziyorum telefondan internete giriyordum yavaş oluyordu böyle daha hızlı olacak.Yol nasıl bitiyor anlamıyorum 8saat internette oluyorum bir bakıyorum gelmişiz.Şimdi şirkette yeni arkadaşlar var aracı onlara sürdürüp saatlerce internetin keyfini çıkarmak süper oluyor.:)
  • o degıl ama dokunmatıgı cok hosuma gıtıı gercekten guzel bıseye benzıyor tabı fıyatlarıda gorecez ıleleyen zamanda
  • abi nebu heyacan!!!! nekadar hızlı ve güzel konuşuyorsun!!!

Güzel tanıtım Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

ultra gereksiz bir alet.. zaten smartphone camiası çok yakında bu aleti teknik açıdan geçeçek.. ki rekabette adamlar ne yaptığının farkında değil şuan gittikçe uçuyor aletler... (gerek grafik işlem gücü, gerek ekran kalitesi, gerek boyut olarak) ve bir müthiş oyun desteğide yavaş yavaş oluşmaya başladı özellikle son çıkan telefonlara yapılan oyunlar ile gittikçe artıyor.. kısaca borusu ötse ötse tegra 3 çıkıpta oyunları gelene kadar ötecek... sonradan o havasını yitirtecek alet..

cebinde öyle telefonlar varken çoğu insan birde bunu yanında taşımak istemeyecektir... zaten videodada söylenmiş birde telefon özelliği olsa mükemmel olurdu diye.. işte o olmayınca millet başka süper güçlü bir cihazı cebinde taşımak zorunda kalıyor ve buda senin önemini yitiriyor be psp...

ancak su piyasada pspnin fiyatına göre çok iyi fiyatı acıkcası.. ama bunlar sonynin son cırpınısları bu sektorde.. bu aletten sonrası çıkarmı bilinmez işte..

Sizin gibilere denecek tek şey: troll

Ağır konuştum ama nedenini söyleyince siz de bunu fark edeceksiniz. iOS'a gelen oyunların grafiği psp'deki oyunların grafiğini geçmiş olabilir ama asla aynı zevki vermiyor. PSP'de Monster Hunter, God of war oynadıysanız anlarsınız bunu. Gameloft'un yaptığı kalitesiz oyunlara devam siz. El konsollarının önü çok daha açık.

Süleyman abi, flash ve html5 desteği gelirse dediğin gibi yapman çok mantıklı bir hareket. ayrıca biliyorum sen bu alette sadece internete girmeyeceksin, sistemiyle baya ilgini çektiğine eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

ultra gereksiz bir alet.. zaten smartphone camiası çok yakında bu aleti teknik açıdan geçeçek.. ki rekabette adamlar ne yaptığının farkında değil şuan gittikçe uçuyor aletler... (gerek grafik işlem gücü, gerek ekran kalitesi, gerek boyut olarak) ve bir müthiş oyun desteğide yavaş yavaş oluşmaya başladı özellikle son çıkan telefonlara yapılan oyunlar ile gittikçe artıyor.. kısaca borusu ötse ötse tegra 3 çıkıpta oyunları gelene kadar ötecek... sonradan o havasını yitirtecek alet..

Sizin gibilere denecek tek şey: troll

Yani bunun gibi mi?
    Sony'nin yeni oyun konsolu PS Vita'yı inceledik

• Erdinç abi çok keyifli girmiş videoya. Bir de şu var son videolara bakıyorum da birbirinden farklı ürünler var ve hepsinde Erdi abi inanılmaz bilgiler veriyor gerçekten işini çok iyi yapan bir editör.
  • bırakın vitayı vita çıksın 3004 100 dolar 200 lira civarı olucak ben 3000 almayı düşünüyorum tabii fiyatı düşerse :D
  • Beyler abartılacak birşey yok.Bakmayın bole balandıra ballandıra anlattıklarına.Ps3 için neler demişlerdi ama gördük filmdeki montajı hesabı uncharted dışında şöle anlı şanlı bir oyun görmedik.Kimse bana killzone gt5 demesin zaten tam bir facia o oyunlar.

Psvita önce fiyat kırsın ondan sonra gelsin.Hemde fulll tr destekli (oyunların sesleri+altyazı dahil) Tabii böyle gelemeyecegi için aldığım son ve berbat oyun konsolu olan ps3'den sonra oyun konsolu falan yok.

Bu forumda bu cihazı alacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diler.Vita'ları ile iyi cebelleşmeler dilerim.Micro akar $ony bakar.Tüm foruma svgiler.
  • telefonlalrın grafiği el konsolunu 100 kat geçse bile el konsolunun 100 de 1 i kadar zevk veremez. Sensörlü basit yarış oyunları ve Angry Birds tarzı oyunlar dokunmatik telefonun gelebileceği son nokta oyun kalitesi açısından.Bunun üzerine 100 kat grafik koysalarda çok birşey değişmez.Psp deki gow ghost of sparta,chains og olympus fifa mk unchained burn out monster hunter gibi oyunlarla cep telefonunun kıyaslanması bile hata.El konsolunun en büyük artısı tuşlu olması oyundaki zevk için tuş şart.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.