Şimdi Ara

Sony'nin yeni oyun konsolu PS Vita'yı inceledik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
55.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Akıllı telefonlar varken sırf oyun için 900 tl verilmez bence..

Halan daha akıllı telefon diyenler var.Şu videoyu izlediğinden bile şüpheliyim.
  • Sony bu donanımı telefonlarina da koysa keşke

Fiyatina göre çok iyi bi ürün bence
  • erdinç abi o omuz ne öyle nasıl bir body yapmışsın o kadar kısa bir sürede steroid filan mı basıyorsun vücuda

bu 3g olayı süper oldu gerçekten...burdan anlayacağımız üzere ipod touch da kesinlikle 3g olacaktır
  • 3g olanı acaba aramada yapabilirmi ki ?(donanımsal olarak) yani olsa süper olur
  • Telefonlar çıktı diyorlarda Sony bunları bildiği için şarjı uzun süreli konsollar yapıyor ama iphone gibi telefonların şarjı oyun oynarsan 4-5 saate biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood.army

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

COk klas duruyor Konsol ama Gercekten Türkiye satis rakami fazla... 900 TL cok yüksek...

3g modeli alma pahalı olmasın 750 lira 3gsiz modeli suan bili normal psp garantili 450 civarındayken bukadar özelik eklenmis camarealı oled ve bir sürü kontrollu olan ps3 tadında bir neredeyse oyun konsolu die biliriz hdmi cıkısıda var cunku kurun bu fiyatlarda etkisi cok buyuk dolar 1.8TL bunun etkisi cok fazla var bence bu alet icin ürün fiyatından çok oyun fiyatları olmalı.yazalım tarafı ps3 den daha fazla iyi olacağı kesin ps3 ü bile kaç senede kırdılar. psp zor görünüyor tabi kırmak yanında değilim asla ama oyun fiyatları bu aletin satısında cok etkisi olacağından eminim..

Tamam 3g olmayan modelini ele alalim.750 Lira az mi ?Suanki konsollardan daha pahali ?
    Kur fiyatlarina girme sakin orda cok yanlissin.Türkiyede o is söyledigin gibi yürümüyor , birileri cok fena para kaldiriyor bu durumdan.

Örnek:
    Dolarin 1.4-1.5 TL civarinda oldugu dönemlerdede oyunlar 130 Tl civarindaydi(Konsollar,Hersey dahil buna)
    45 Dolarlik Ürünler 130 Tl den satiliyordu Hemde Dolarin 1.4 Tl oldugu zamanlar.

Emin ol Dolar simdi 1.4 TL olsaydi bu konsol yine bu fiyat araliklarinda cikacakti..Kur oranlarina kafa yormayin TÜRKIYE'deNedenini acikladim.

• forumda nerdeyse 500 kişi GALAXY SIIye 1700tl verirken
    PS VITAnın 750tlnin lafı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

forumda nerdeyse 500 kişi GALAXY SIIye 1700tl verirken
    PS VITAnın 750tlnin lafı olmaz

Bende bunu anlamıyorum işte.Gider telefona 2000 tl verir pahalı olmaz.Ama kendi 2000 tl'lik telefonundan kat kat güçlü bir cihaza 750 tl pahalı gelir..Ne için sadece bir sim kart yuvası olmadığı için mi pahalı...
  • güzel cihaz..
    özellikle arka panel dokunmatiği oldukça yenilikçi bir tasarım olmuş
  • Ekran boyutu ve çözünürlüğü ney acaba?
  • Amerika'da 249 dolar wifi modeli, keşke Sony tüm dünyada birbirine yakın fiyat politikası izleseydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Amerika'da 249 dolar wifi modeli, keşke Sony tüm dünyada birbirine yakın fiyat politikası izleseydi.

Katılıyorum herkeste olsa fena mı olurdu yâni.
  • Su sıralar videolarinizi kesinlikle androidde izleyemiyorum . Ne EVO 3d nede asus transformer ikisindede tık yok en son flashta yüklü bir cok insanın şikayeti olmasına rağmen duymazdan geliyorsunuz ne bir çözüm arayışı ne bir açıklama. Umarım sorun en kısa sürede halledilir.
  • oww harika görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: blood.army
    quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar COk klas duruyor Konsol ama Gercekten Türkiye satis rakami fazla... 900 TL cok yüksek...
    3g modeli alma pahalı olmasın 750 lira 3gsiz modeli suan bili normal psp garantili 450 civarındayken bukadar özelik eklenmis camarealı oled ve bir sürü kontrollu olan ps3 tadında bir neredeyse oyun konsolu die biliriz hdmi cıkısıda var cunku kurun bu fiyatlarda etkisi cok buyuk dolar 1.8TL bunun etkisi cok fazla var bence bu alet icin ürün fiyatından çok oyun fiyatları olmalı.yazalım tarafı ps3 den daha fazla iyi olacağı kesin ps3 ü bile kaç senede kırdılar. psp zor görünüyor tabi kırmak yanında değilim asla ama oyun fiyatları bu aletin satısında cok etkisi olacağından eminim..
    Tamam 3g olmayan modelini ele alalim.750 Lira az mi ?Suanki konsollardan daha pahali ? Kur fiyatlarina girme sakin orda cok yanlissin.Türkiyede o is söyledigin gibi yürümüyor , birileri cok fena para kaldiriyor bu durumdan. Örnek: Dolarin 1.4-1.5 TL civarinda oldugu dönemlerdede oyunlar 130 Tl civarindaydi(Konsollar,Hersey dahil buna) 45 Dolarlik Ürünler 130 Tl den satiliyordu Hemde Dolarin 1.4 Tl oldugu zamanlar. Emin ol Dolar simdi 1.4 TL olsaydi bu konsol yine bu fiyat araliklarinda cikacakti..Kur oranlarina kafa yormayin TÜRKIYEdeNedenini acikladim.

belki öyle ama sonucta ne olursa olsun illaki fiyatı dusecektir nokia da telefon cıkartıyor 1.5 liraya ne kadar kullanıcısı kaldı bi dusunun telefonla kıyaslıdığım yok sadece ornek manasında söyledim kullanıcının istekleri ve üreticinin bu istekleri karşılaması hersey yazılım ve yenilikci donanımla bitiyor bu 2 sey varmı fazlasıyla var ki zaten bu aletle yarısabilecek nintendomu yada baska tek bi alet soyle sana nintendo 3d cıkardı suan 650 TL civarında ve pazar payını dusunmek lazım çok satan sey her zaman ilk cıktıgında pahalı olur ipod toch 2 ele alaım asla aynı statüde yorumlamıyorum 600 lira ne özlliği var sarkı vs ne icin dimi ama gercek islevi ne musik dinlemek 50 lirayada mp3 ler onlar git dinle aradaki özlliklere para odüyorsun sonucta herseyi geçtim bıraktım senca sadece şu video izle sence o para en az 4 5 saat aralıksız oyun deneyimi icin deymezmi ki lütfen oyun videolarınıda izleyin ps3 tebile ek aparatlarla ancak bu özelliklerin yarısını yapabiliyorsun lütfen ya biraz geniş bakalım olaya ülkemiz böle artık kabullenmeliyiz ötv denen bi nane kdrv denen bi gerçek var fiyat pahalı gelirse lepanto arkadasım paylaşmıs 250$ die oradan alırsın tabi almak istersen..

http://www.youtube.com/watch?v=DmrmDdvaClQ

http://www.youtube.com/watch?v=DmrmDdvaClQ&feature=results_main&playnext=1&list=PL23D5261134CD820B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood.army -- 10 Eylül 2011; 16:10:26 >

• Bu video iyi olmuş, birçok merak ettiğim şey vardı kullanışla ilgili, açıklanmış.

forumda psv konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_49813429/mpage_48//tm.htm#52561365 bekleriz arkadaşlar herkesi, güzel tartışmalar oluyor, farklı bakış açılarını dinlemek keyifli olacaktır.
  • bu makine cok etikleyici ...psp bu kadar etkileyici değildi....

teşekkürler...
  • erdi abiyi ilk defa bu kadar heyecanlı görüyorum:))
  • İphone 3gs de izlenmiyor. Gerci son 5 videonuzda izlenmiyor. Su sorunu halledin artik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.