|
Sony, Microsoft’un anlaşmasını imzaladı: Call of Duty oyunları Playstation’da var olmaya devam edecek

-
-
biz buna R diyoruz. SonyR kaybetti gamepass kazandı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eee ne oldu şimdi. Alım kararı cuma günü temyize gitmişti hemen temyiz sonuclandimiki Sony anlaşma yaptı? Bunca gürültü bunun için miydi şimdi??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstediği kadar Playstation'a çıksın hiçbir şey farketmez. Çünkü sadece Call of Duty oynayan insanlar Call of Duty+Playstation Abonelik ücreti ödemek zorundalar. Çünkü online oynamak için illaki plus üyelik almanız lazım. Yıllık plus 120 dolar. 70+120 eşittir 190 dolar ediyor. Bunun karşısında Game Pass Ultimate yıllık 204 dolar ediyor.
Playstation Plus'ın verdiği oyunlardan daha fazlasını Game Pass veriyor zaten. Bir sürü live service oyunu olacak Game Pass'in bu antlaşma sayesinde.
Yani Game Pass kendini her türlü daha cazip hale getirdi rakibi karşısında. O yüzden Sony'nin patronu ağlamakta çok haklı.
Zaten bu yüzden bir sürü live service oyunu için büyük miktarda kaynak ayırmış Sony.
Yani Phill Spencer oyunun bütün kurallarını değiştirdi.
-
ciyak ciyak ağlamana değdi mi? hayır tabiki... hem ağlaklık yaptın hemde karizmanı çizdirdin. adam sana efendi gibi getiricez diyor işte
-
Bükemediğin eli öpüceksin Sony afferin.
Fanboyları ağlamaya devamkee.
-
ben olsam microsoft'un başında apple'ın android tarafına uygulama çıkaranlara yaptığı gibi baskı uygulayıp karşı sisteme uygulamayı veya oyunu çıkaracaksın ama o sistemde kasacak veya özellikleri kırpılmış olacak derdim. bkz: instagramın yıllardır androidde kalitesiz fotoğraflara sebep olması.
-
Dünya para verip şirketi alan onlar bi zahmet avantajı olsun o kadar.
-
Sonuc olarak tum dunya genelinde game pass ne kadar ps plus ne kadar satti? Tamam bu durumda sony mizmiz cocuk ama sizde yorum yapacagim diye koskoca konsol dunyasini domine eden bir gucu görmezden geliyorsunuz ve bu cok komik. Biz kendi ulkemizin ekonomik kosullarindan dolayi tercihlerimizi daha ekonomik yönde kullanamk zorundayiz ama elin adami parasi cebinde ekonomik özgurlugu var . Game pass vs ile ugrasmiyor ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam o olaylar model çokluğu yüzünden olmuyor muydu?
Bahsettiğiniz olay Camera X API'si yüzünden gerçekleşiyor yani sanal makineli işletim sistemi yüzünden.
Android; Firefox, Tizen, WebOS ve Meego gibi Linux tabanlı değil. ART sanal makinesi aracılığıyla hizmet veren bir işletim sistemi.
Bu bahsettiğiniz olay ancak Apple da Sony gibi exclusive sunduğu uygulamaları (Final Cut Pro, Logic Pro) ya da Android içinde stabil çalışamayan TV+, Music uygulamaları örnek olarak gösterilebilir.
Apple başlı başına bir ekosistemdir, Android ise günü kurtarmakla kalır.
Eğer Fuchsia Nest ile sınırlı kalmadan tam anlamıyla gelir ve sadece Pixel cihazlara özel sunulursa işte o zaman Apple'ın yegane rakibi Google olur. Ne de olsa Samsung desteğiyle de olsa her türlü ürünü tasarlayabiliyor artık Google ve Pixel cihazlarda kullanılan Android genel olarak normal Android'in üstü bir deneyim sağlıyor. Pixel Tablet, Fold ve Watch ile üretimi sonlandırılmış Book ürünü harici Pixel ürün gamı tam oturmuş hâlde. Eminim ki Google bile HTC mühendisleri ile çalışmaya başladığında bu kadar ilerleme kaydedebileceğini düşünmemiştir.
Umarım Fuchsia beklediğim gibi bir şey olur. Böylece Google üzerinden büyük bir yük atmış olur sırf Fuchsia ile cihazlar tanıtırsa.
Bir HUAWEI Harmony/LiteOS kerneli ile Fuchsia ile Apple ekosistemine rakip olmaya çalışıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sadece 2021 yılında Microsoft Xbox Game Pass in konsol versiyonundan 2.9 milyar dolar para kazanmış. Bunun içinde PC Game Pass gelirleri yer almıyor. Olay konsolda değil kardeşim. Olay Microsoft'un yeni iş modeli olan abonelik sisteminde. Adamlar Activision Blizzard'ı satın alarak kütüphanesini güçlendirdi. Ayrıca bu abonelik sistemi sayesinde Playstation'dan müşteri çalacak. O meşhur konsol dünyasını domine eden ve Game Pass in başarısız bir girişim olduğunu iddia eden Sony, gitti Game Pass benzeri abonelik servislerine girişti. Asıl sizin bu haberleri takip etmeden, çok bilmiş bir havada cevap yazmanız çok komik. Cahil özgüveni bu olsa gerek.
haberler
Xbox Game Pass geliri 2021 yılında 2.9 milyar doları geçtihttps://www.haberler.com/gamegar/xbox-game-pass-geliri-2021-yilinda-2-9-milyar-15350135-haberi/
-
Aslında exclusive yapabilirdi xboxa özel, bu şekilde belki sony tlou gibi oyunları xbox içinde yapıp anlaşma sağlayabilirdi, tabi bu bizin isteğimiz adamların ne planları vardır
Merhaba,
204$ gamepass Ultimate fiyatı
132$ gamepass Console fiyatı
plus ın muadili sadece konsol için olan üyelik, Ultimate değil
Off tarihi geri vites. İyi ki PS tam zamanında satmışım. Bu utançla açamazdım herhalde. Sen o kadar yırtın, sonra otur anlaş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamepass bence MS'nin konsol satışlarını arttırdı. Çevremde böyle oyun müptelası olmayan arada fifa oynarız çevrimiçi kafasında olan adam çok var hepsinin tercihi Series S olmuş. Bende de var çok memnunum. tek sıkıntı Far Cry 5 gibi bir oyunu klavye ve mouse lie oynayamamak
-
Cod serisinden keyif alanlari görünce sasiriyorum
Codfather diye bi kanal var tam o adam gibi düşünüyorum
Ps4 neslinde 2 3 cod haric kalan hepsi rezalet oyunlar bu sene de mw1in aynisi olan mw2ye ek paket yaparlar gibi mw3 cikaracaklar
Vallahi o begenilmeyen bf2042 bile bana bazen daha güzel geliyor yeni codlardan
Ps3 nesli codlarinin o muhteşem dopamin patlamasi yasatan zevkinin 1000de 1i yok yeni codlarda bu yuzden hic oynamasam da umrumda olmaz
BFnin olayı farklı, CODun olayı farklı hocam.
Olmaz olmaz ama yenilikle bir oyun yaparlar insan oynamak ister PS sahipleri oynamasın mı?
Dün gece kafayi yedim tüm codları sildim ps4 promdan daha da isim olmaz bu seriyle kalanlar naparsa yapsin
Mw19dan beri oyun tamamen ayni cold war vanguard mw2 bildiğin çöp mw19un skin giydirilmis hali mapler rezalet spawn algoritmasi rezalet
Ben saldim kalanlara Allah sabır versin psye çıksın çıkmasın artik hic umrumda değil
Bu nesilde çıkan codlardan sadece ghosts bo3 mwr ve bo4ü sevebildim ama onlar bile önceki nesil codların 40ta 1i kadar zevk vermiyor harbiden haram olsun bu yapimcilara yedirdigim bir sürü para
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
biz buna R diyoruz. SonyR kaybetti gamepass kazandı.
![]() |
İstediği kadar Playstation'a çıksın hiçbir şey farketmez. Çünkü sadece Call of Duty oynayan insanlar Call of Duty+Playstation Abonelik ücreti ödemek zorundalar. Çünkü online oynamak için illaki plus üyelik almanız lazım. Yıllık plus 120 dolar. 70+120 eşittir 190 dolar ediyor. Bunun karşısında Game Pass Ultimate yıllık 204 dolar ediyor.
Playstation Plus'ın verdiği oyunlardan daha fazlasını Game Pass veriyor zaten. Bir sürü live service oyunu olacak Game Pass'in bu antlaşma sayesinde. Yani Game Pass kendini her türlü daha cazip hale getirdi rakibi karşısında. O yüzden Sony'nin patronu ağlamakta çok haklı. Zaten bu yüzden bir sürü live service oyunu için büyük miktarda kaynak ayırmış Sony. Yani Phill Spencer oyunun bütün kurallarını değiştirdi. |
ciyak ciyak ağlamana değdi mi? hayır tabiki... hem ağlaklık yaptın hemde karizmanı çizdirdin. adam sana efendi gibi getiricez diyor işte
|
Sadece 2021 yılında Microsoft Xbox Game Pass in konsol versiyonundan 2.9 milyar dolar para kazanmış. Bunun içinde PC Game Pass gelirleri yer almıyor. Olay konsolda değil kardeşim. Olay Microsoft'un yeni iş modeli olan abonelik sisteminde. Adamlar Activision Blizzard'ı satın alarak kütüphanesini güçlendirdi. Ayrıca bu abonelik sistemi sayesinde Playstation'dan müşteri çalacak. O meşhur konsol dünyasını domine eden ve Game Pass in başarısız bir girişim olduğunu iddia eden Sony, gitti Game Pass benzeri abonelik servislerine girişti. Asıl sizin bu haberleri takip etmeden, çok bilmiş bir havada cevap yazmanız çok komik. Cahil özgüveni bu olsa gerek. Xbox Game Pass geliri 2021 yılında 2.9 milyar doları geçti https://www.haberler.com/gamegar/xbox-game-pass-geliri-2021-yilinda-2-9-milyar-15350135-haberi/ |
Bükemediğin eli öpüceksin Sony afferin.
Fanboyları ağlamaya devamkee. |
Benzer içerikler
- instagram reels indirme
- instagram taslak indirme
- deprem hasar sorgulama
- mount and blade mobil
- facebook arkadaşları gizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X