|
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Epic Store'un bedava verdiği oyunları bile o client'ta indirip açasım gelmiyor. Windows/Xbox client da öyle ama son dönemde biraz toparladılar ve Gamepass etkisiyle de mecburen alıştım. O yüzden Epic'te iyi bir indirim gördüğümde önce Windows mağazasında var mı diye bakıyorum. Steam zaten bir numara ama malum :) |
|
Heroic Launcher kullanmanızı öneririm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
god of war 2018 çıkalı kaç yıl oldu bi de onun fiyatına bak hocam! taleple alakalı tabiki, talep olmasa fiyatı düşerdi neden düşmüyor? demek ki hala birileri oyunu alıyor |
Katılmıyorum. İyi olanlar böyle indirim görmüyor. Heat çok kötüydü. Satmadı, desteklemediler. Hatta stüdyo dağıtıldı. Çoğu işten çıkarıldı. EA haksız sayılmazdı ama geliştiricilere de biraz daha zaman verebilirlerdi. Sonra %90lara varan indirimler gözüktü ilk yıl. Ellerinde kalmasındansa ucuza sattılar. Hem reklam oldu iyi kötü. Heat 4 milyona yakın satmış 2024 itibariyle. Nfs öyle bir marka ki en kötü oyunu 3 milyon satmış zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |