Şimdi Ara

sony mi samsung mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 inç flat olarak ne dersiniz alcam da????

Edited by - voy on 17 January 2002 15:28:07

Edited by - voy on 17 January 2002 15:33:02

• slm.arkadaşım.sony,samsung ve LG flat denince akla gelen markalar.ben sadece fikir olsun diye anlatıyorum. şu anda LG 795 flatron kullanıyorum.ilk olarak E220 flat sony almıştım metrodan.sony marka olarak belli.ama gel gelelim bu monitör ilk açıldığında çok ışıklı olarak açılıyordu ve renklerin tam doygun hale gelmesi yaklaşık 15 dakika sürüyordu.bu beni çok rahatsız etmişti.ilk 15 dakikadan sonra herşey gayet iyi.renkler canlı net.ama neden 15 dakika beklemem gerekiyordu.yani arabamı bu motor ısınsın diye 15 dakika beklenecek.durumu metro yetkililerine ilettim.sağolsunlar.değiştirdiler başka bir sony ile.ama malesef oda aynıydı.ondada aynı hastalık vardı.servisine götürdüm.bunda bir şey yok bunlar böyle olur dediler.ama bu benim çok canımı sıkıyordu.neden onca para veripde aldığım sony monitör böyle olsun?bir türlü bu içime ısınmadı.kafam bozuldu ve sattım monitörümü.ve ardından LG 795 FLATRONU aldım.gayet memnunum(sadece arkası daha büyük)sonydeki o sorunlar bunda yok.çift çizgisi yok.ama çift çizgisi olmadığı için hafif içe gömük gibi duruyor haberin olsun.sony(trinitron) dışındakilerde çift çizgi yok.zaten ben bunu araştırdım.düz ekranlarda görüntü ortada çukurlaşma yapmasın diye sony trinitronunda bir özelliği olarak ekranı 3 parçaya ayırmayı tercih etmiş.yani daha düz gözüksün diye.ama bazılarıda bu çizgilere kafayı takıyor.gerçi beyaz zeminler dışında belli olmuyor pek.samsungun da gayet iyi.ayrıca fiyatıda çok uygun.onun benden sana tavsiye eğer seyredebilme imkanın varsa almak istediğin monitörü muhakkak görerek al.sonra pişman olma.birde şu var.sony nin renkleri daha canlı parlak.bu hoş geliyor insana ama,uzun süreli kullanımlarda ve loş ortamlarda gözleri biraz yoruyor inan.ben LG de daha rahat ettim bu konuda.ayrıca nokta aralıkları kağıt üstünde aynı gözüksede kesinlikle LG daha ince çizgili.sony nin çizgileri daha belirgin(seyrek sanki)
    evet her neyse ben yaşadıklarımı anlattım.yinede sony konusunda yaşadıklarım sadece bana denk gelen bir tesadüfde olabilir inancındayım.tercih senin.deneyerek al derim mümkünse(ama fuarlar dışında monitör denemek biraz zor.heleki pahalı monitörleri.......)

Bilgi paylaştıkça çoğalır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop- Toshiba mı Samsung mu?
    14 yıl önce açıldı
    Sony mi Apple mi
    10 yıl önce açıldı
    VESTEL Mİ? SAMSUNG MU?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.