Şimdi Ara

Sony MDR-DS7500 DTS-HD TrueHD Wireless 3D 7.1ch Kulaklık İnanılmaz Ses (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
28
Favori
41.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: borsa53

Biz ses sistemini devre dişi birakmak istemiyoruz,zaten dahada yeni almişiz.

Ürünü ebay'an aldik arkadaşim ile beraber 2 adet, tek fiyatı 399 $ free kargo ama gümrüğe takılırsa o ayri para 150 tl gümrüğe verdiğimizi var sayalım 900 tl bize mal oluyor.

Neyse parası bir tarafa biz kullandiğimiz sistemi kenara atmadan kulaklığa sesi verdiğimiz zaman 7+1 höparlöerden sesi nasıl kesip kulaklığa vermesini düşünüyoruz,Her iki taraftan ses olursa bunun mantiği yok eğer fiş optik değilde jak olsaydı zaten recivere taktığımız anda sesi kesip kulaklığa veriyordu.
    Elimizdeki cihazların çokluğu ayri bir dert 5 hdmi yerleri dolu durumda zaten sadece anfinin önüne bir giriş daha var kulaklık gelirse daha boş yer olmayacak.

Biz beş ayri cihazdan sesi kulaklığa götürmenin hesabi içindeyiz,Sadece blueray oynatıcı olarak düşünmüyoruz.
    İnşallah bu işi de çözüp icabına bakacağiz zaten ürünün gelmeside 1 ayı bulur.

Daha iyi bir önerin var ise, daha iyi fikirlerin olabilir diye, sizden de yardim aldik. Teşekkür ederim.

KULLANDİĞİMİZ CİHAZLAR:
    YAMAHA RX 773
    VU + ULTİMO
    APPLE TV 3
    PS 3
    DİGİTÜRK
    TİVİBU

Bu 5 cihazdan anfiden sesi kesip kulaklığa sesi vermesi için önerileriniz desteklerinizi bekliyorum.

İnşl.bu konuda bilgisi olan burayı okuyup bize yardim elini uzatan kişilerin olmasını temenni ederim.

saygilarimla...

Hemen yazayım kaçırmışım cvp vermeden. Ses sistemine başlayınca sesi kulaklığa hdmi ile aktarinca ikisinden de ses gelmez ses susteminin kumandadan hdmi nerden ses vermek istiyorsan secersin hdmi 1-2-3 gibi. Cihaz gelsin deneme yanılma ile bile çözersiniz. Bu arada yamaha rx 627 olması gerek kullanmıştım ilk göz ağrım :) Sony MDR 5000es vardı en son sattığım :) hey gidi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgilerin için teşekkürler.

Biraz karişik gelsede cihaz yanımız da olmadiktan sonra zor gelebiliyor.

Dediğin gibi deneme yanılma olarak bu işin de üstesinden gelmeğe bakacağız.

Tekrar bilgilerin için saol yeni birşeyler bulursan yine yaz biz burdayiz.
  • kara şahin düştü filmini izledim bluray pcm ses vardı aklıma geldi pcm felaket ses veriyor kulaklıkta filmi %60 ses ile izledim son seste izlenmiyor aşırı ses ve kalitesi true hd yi yiyor fenaydı. true hd filmler 5-7bin khz iken pcm 10bin khz ses kalitesi var ama artık pcm ses film çıkmıyor fazla 10-15gb yer kaplıyor sade 1 dil ses dosyası

bu arada ürünü alan 3-4 arkadaş var özelden görüştüğüm vs.. bakalım yorumlarını bekliyoruz onlar neler yazıcak heycanla bekliyorum bende umarım beklentinizi karşılar benim beklentimin üstünde olmuştu...
  • Ürün gitti de satılmakta

Teslimat 12-14 gün arası

• quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Ürün gitti de satılmakta

Teslimat 12-14 gün arası

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/sony-mdr-ds7500-7-1ch-3d-compatible-wireless-dig-80744368

Gittigidiyor bonus ne oluyor? Hediye çeki gibi birşeyse 1000 liraya gelir alınabilir bir fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Ürün gitti de satılmakta

Teslimat 12-14 gün arası

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/sony-mdr-ds7500-7-1ch-3d-compatible-wireless-dig-80744368

Gittigidiyor bonus ne oluyor? Hediye çeki gibi birşeyse 1000 liraya gelir alınabilir bir fiyat.

Açıklamalarda ''Kazanılan Bonus; Bonus ile alışveriş yapılan heryerde kullanılabilir'' diye belirtilmiş.
    Kazanılan %10 bonus tekno marketlerde kullanılır.

• quote:

Ürün gitti de satılmakta

Teslimat 12-14 gün arası

Adam yurt disindan getirtiyor sen alınca. 10-12 günde teslim ediyor sana ama meçhul 900 tlye gümrük dahil de alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metall82

quote:

Ürün gitti de satılmakta

Teslimat 12-14 gün arası

Adam yurt disindan getirtiyor sen alınca. 10-12 günde teslim ediyor sana ama meçhul 900 tlye gümrük dahil de alınabilir

Gümrük prosedürü yaşamak istemeyenler için alternatif olabilir

• quote:

quote:

quote:

Ürün gitti de satılmakta

Teslimat 12-14 gün arası

Gümrük prosedürü yaşamak istemeyenler için alternatif olabilir

ama sen alınca adam getirtecek parasını ödeyip bekleyeceksin. o adamda gümrük sıkıntısı vs.. sen bekleyeceksin boş boş 10-12 güne zor zaten alır ben 2 defa aldığım için biliyorum. sen ebayden alıp takip numarasıyla görerek almak daha mantıklı . gerci 3 günde gelio japonyodan ems ile alırsan senin alman 1 hafta . gümrüğe takıldımıda gidip payğal makbuzun la rahat rahat alıp çıkıcan 900tl ye.. en mantıklısı bu. paypalı olmayan vs için riskli bir alternatif olabilir.

• Doğrudur
  • ürünü alan arkadaşlar ne yaptınız gelmedimi daha ? yorumları bekliyoruz...
  • torbaya eklendi 20.03.2013.ist.uluslararasi pim/ trabzon gümrüge sevk edilmesını beklıyoruz
  • borsa53 B kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: borsa53

torbaya eklendi 20.03.2013.ist.uluslararasi pim/ trabzon gümrüge sevk edilmesını beklıyoruz
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5843F451 -- 4 Temmuz 2023; 22:1:56 >
  • haydin hayırlısı bakalım. umarım takılmaz. gümrüğe direkt kapınıza gelir. ne ile yollattınız. EMS ilemi standart filan mı ? birde benim verdiğim linktenmi aldınız rastgelemi ? merak ettim adam demiştir bu türkiyede amma alan var
  • metall82 kullanıcısına yanıt
    quote:

haydin hayırlısı bakalım. umarım takılmaz. gümrüğe direkt kapınıza gelir. ne ile yollattınız. EMS ilemi standart filan mı ? birde benim verdiğim linktenmi aldınız rastgelemi ? merak ettim adam demiştir bu türkiyede amma alan var
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5843F451 -- 4 Temmuz 2023; 22:2:26 >
  • quote:

Ürün gitti de satılmakta

Teslimat 12-14 gün arası

fiyat çok fazla

bendeki sharkoon u elden çıkarıp almayı düşünüyordum ama fiyat uçuk gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Ürün gitti de satılmakta

Teslimat 12-14 gün arası

fiyat çok fazla

bendeki sharkoon u elden çıkarıp almayı düşünüyordum ama fiyat uçuk gerçekten.

Konuya yazan arkadaşlar 'dan gelen feedbackler olumlu yönde. Bu kulaklık alınır ama ürünün fiyatına takılmadan almak için fiyat-fayda analizini iyi yapmak gerek tabiki de

• GILMOUR kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5843F451 -- 4 Temmuz 2023; 22:2:53 >
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Bir süredir şunu mu alsam, bunu mu alsam diye araştırıyordum. En sonunda "Sennheiser RS 220" almaya karar vermiştim. Ancak, piyasada olmadığından bulamadım. Sitede 2.el satılanı almaya niyetlendim ancak vazgeçtim. İyi ki de bugüne kadar beklemişim. Sununda google'da tekrar tekrar ararken "Sony MDR-DS7500" e rastladım. Bu kulaklık gerçekten mükemmel bir şeye benziyor. Hemen bugün eBay'dan siparis verdim. Fiyat ve güvenilirlik açısından "japan-best-shop" isimli kullanıcıya siparis verdim. 10 $ EMS kargo ile birlikte toplam 398.99 $. Bekliyorum bakalım. Gelince düşüncelerimi yazarım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Kararsız olanlar da hemen alsın derim.
    Saygılarımla...
  • ad2222 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5843F451 -- 4 Temmuz 2023; 22:3:23 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.