Şimdi Ara

sony KDL40U4000 lcd darty de 1799 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü kullanan yada ürün hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi verebilirmi.Tşklr
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/ximg/yeniyil/1kasim/1kasim_urunler.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunrise45 -- 1 Kasım 2008; 12:16:18 >

• Yardımcı olcak kimse yokmu??
  • Hocam mecidiyeköy darty ye gittim girişte 4 lcd tv koymuşlar vermişler HD yayın gel vatandaş gel.Şuan belki kalmadı ürün ellerinde.Ama ben bu cihazla aşağıdaki cihazı karşılaştır derim.40U4000 kasa anlamında da bende düşük not aldı.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_LE40A558-LCD-TV,5253.html
  • hocam ben bugün gittim aldım, aslında v4000 almayı planlıyordum, ancak darty'de kampanyayı görünce bir araştırma yaptım ve temel özellikleri aynı olduğu için bu tv'yi aldım. 5 yıl sony eurasia garantisi ile geliyor
  • Hayırlı olsun hocam.Bende özelliklerini inceledikten sonra net. ten sipariş verdim.Zaten en uygun gelen yanlarından bir taneside 5 yıl garantili olması tv yi kurunca izlenimlerinizi aktarırsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar Sony ler zaten 5 yıl garanti model ayırmıyor ki!
  • vay anam vay.....hd ready fiyatına full hd ve 5 yıl garanti . sunny ler kaç para ki.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla arkadslar inatım inat ne zaman 40s400 modeli veya türevi full hd tv 1500 ytl ye iner ozaman alacam hadi hayırlısı 1700 leri de gördük daha bir ay olmadı soru sormustum 1500 ytl ye ne zaman iner diye kimse yanasmamaıstı dediklerime yok dolar pahalı falan dediğim dedik dolar 5 ytl 10 ytl de olsa bu tvler 1500 ytlcivarlarına kadar inecek bu ekonomik durum karsısında
  • Evt hocam teknoloji çok hızlı aldığınımız her ürün hemen eski konumuna düşüyor çok hızlı tüketmede boşuna bir numara değiliz:))Farklı bir milettiz malasef:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.