Şimdi Ara

Toshiba 40LV655 LCD TV 1.499 TL (PF 12 taksit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Carrefour da Toshiba 40 LV655102 Ekran LCD TV 1499 TL

124,92 TL x 12 taksit

1920 x 1080 cozunurluk
    50.000 / 1 kontras
    3 HDMI + USB girisi
    2 scart, 1 PC girisi

Carrefour'un sitesinde gordum, bilginize.

• MM de 1399 TL idi bu tv ama tepki süresi 8ms diye vazgeçmiştik.
  • Dün MM mağazada çalışan arkadaşlar 8ms nin daha altında bir tepkime suresini insan gözünün ayırdedemedigini, Sony nin en kaliteli urunlerinde bile tepkime suresinin 8ms oldugunu soyledi.
  • Adamlar mallarini satmak icin soyluyor diye de dusunebilirsiniz, yorumu size kalmis ama soyledikleri buydu.
  • Sallama gibi geldi bana . Bu arada LCD lerde 2ms ye kadar düştü tepki süreleri.
  • tv izlerken tepkime süresinin çok önmeli olmadığını düşünüyorum. ancak oyun oynarken etkisi belli olabilir
  • tv izlerken tepki süresini anlayacak bi adam getirsenize karşıma yaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tepki suresi yuksek LCD tvler belli bir miktar hareket bulanıklığı yaşayabilirler. Ozellikle spor karşılaşmalarında vs. Tabi 2sene once tepki süreleri 12ms falandı SD yayınları da rezaletti bence.
  • 28 Ekim'de Teknosa acilisinda Toshiba 40LV655 aldim, 1350TL.
    Axess %10 chippara (135TL) + Teknosa kart %5 puan (67,5TL) ; 1150TL'ye gelmis oldu.
    Herhangi bir sorun ile karsilasmadim ve memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

28 Ekim'de Teknosa acilisinda Toshiba 40LV655 aldim, 1350TL.
    Axess %10 chippara (135TL) + Teknosa kart %5 puan (67,5TL) ; 1150TL'ye gelmis oldu.
    Herhangi bir sorun ile karsilasmadim ve memnunum.

tabi biz şimdi bu fiyattan alamayız değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turqie

tabi biz şimdi bu fiyattan alamayız değil mi ?

Sanmiyorum, acilis icin o fiyat yapilmisti.
    Teknosa'nin sitesinde;http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011256&CS_Category=_LCD_TV853&CS_Catalog=_ses_ve_goruntu
    1900TL.
  • Ümraiye Carrefour da hala var. Dün gece arkadaşım aldığında 5 adet daha varmış.
    İlgilenenlere duyurulur...
  • Bazı yanlış anlatımlar olmuş ,

Tepki süresi standart 8'dir ! Sharp avs modüllerde 3ms kadar düşer bu değerler ama o panellerde çok pahalıdır , Sony hangi modelini alırsanız alın değerler 8ms , Bundan çıkacak sonuç aldığınız panel 2-3ms olabilir ama bu testi yapan şirket grı-grı ölçüm yapıyordur netice itibarıyle bu değerler 2-3 ms çıkıyordur , lakin sony/toshıbanın yaptığı ölçüm tekniği doğru olanıdır , whıte-whıte 8ms , 2-3ms olan panellerde w-w ölçümünde 8ms'dir , saygılar...

Edıt : Çok karışık yazmışım toparlayım , 8ms altındaki tepki süreleri yalandır heleki 2-4 milyar seviyelerine kimse size sharp avs modül vermez , genel modül s-pva'dır oda 8ms , tüketiciyi tamda olmasa kandırma durumları vardır firmaların özellikle , samsung/phılıps bu konuda birincidir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Kasım 2009; 14:58:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.