Bildirim
Toshiba 40LV655 LCD TV 1.499 TL (PF 12 taksit)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
MM de 1399 TL idi bu tv ama tepki süresi 8ms diye vazgeçmiştik. -
Dün MM mağazada çalışan arkadaşlar 8ms nin daha altında bir tepkime suresini insan gözünün ayırdedemedigini, Sony nin en kaliteli urunlerinde bile tepkime suresinin 8ms oldugunu soyledi. -
Adamlar mallarini satmak icin soyluyor diye de dusunebilirsiniz, yorumu size kalmis ama soyledikleri buydu. -
Sallama gibi geldi bana . Bu arada LCD lerde 2ms ye kadar düştü tepki süreleri. -
tv izlerken tepkime süresinin çok önmeli olmadığını düşünüyorum. ancak oyun oynarken etkisi belli olabilir -
tv izlerken tepki süresini anlayacak bi adam getirsenize karşıma yaaa -
Tepki suresi yuksek LCD tvler belli bir miktar hareket bulanıklığı yaşayabilirler. Ozellikle spor karşılaşmalarında vs. Tabi 2sene once tepki süreleri 12ms falandı SD yayınları da rezaletti bence. -
28 Ekim'de Teknosa acilisinda Toshiba 40LV655 aldim, 1350TL.
Axess %10 chippara (135TL) + Teknosa kart %5 puan (67,5TL) ; 1150TL'ye gelmis oldu.
Herhangi bir sorun ile karsilasmadim ve memnunum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guzelyali
28 Ekim'de Teknosa acilisinda Toshiba 40LV655 aldim, 1350TL.
Axess %10 chippara (135TL) + Teknosa kart %5 puan (67,5TL) ; 1150TL'ye gelmis oldu.
Herhangi bir sorun ile karsilasmadim ve memnunum.
tabi biz şimdi bu fiyattan alamayız değil mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Turqie
tabi biz şimdi bu fiyattan alamayız değil mi ?
Sanmiyorum, acilis icin o fiyat yapilmisti.
Teknosa'nin sitesinde;http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011256&CS_Category=_LCD_TV853&CS_Catalog=_ses_ve_goruntu
1900TL. -
Ümraiye Carrefour da hala var. Dün gece arkadaşım aldığında 5 adet daha varmış.
İlgilenenlere duyurulur... -
Bazı yanlış anlatımlar olmuş ,
Tepki süresi standart 8'dir ! Sharp avs modüllerde 3ms kadar düşer bu değerler ama o panellerde çok pahalıdır , Sony hangi modelini alırsanız alın değerler 8ms , Bundan çıkacak sonuç aldığınız panel 2-3ms olabilir ama bu testi yapan şirket grı-grı ölçüm yapıyordur netice itibarıyle bu değerler 2-3 ms çıkıyordur , lakin sony/toshıbanın yaptığı ölçüm tekniği doğru olanıdır , whıte-whıte 8ms , 2-3ms olan panellerde w-w ölçümünde 8ms'dir , saygılar...
Edıt : Çok karışık yazmışım toparlayım , 8ms altındaki tepki süreleri yalandır heleki 2-4 milyar seviyelerine kimse size sharp avs modül vermez , genel modül s-pva'dır oda 8ms , tüketiciyi tamda olmasa kandırma durumları vardır firmaların özellikle , samsung/phılıps bu konuda birincidir....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 17 Kasım 2009; 14:58:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X