Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.411
Cevap
48
Favori
140.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En uygun görüntü ayarlarını nasıl yaparım arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renk 53 keskinlik 65 parlaklık 25 siyah 45 kontrast 80

• Bende tvyi aldım aldığımdan beri yazamıyordum. televizyonun görüntü kalitesi iyi kanal geçişleri 3-4 saniye bazende 5saniyeye çıkabiliyor.ölü piksel çıkmadı bende ışık sızması testi yaptim fakat anlamadım kanal ayarlama vs yapamadim kumandayı cok geç algılamakta televizyon.genel olarak kullanıcısını memnun edicek bir televizyon

• quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

quote:

Orijinalden alıntı: bahadir06ank

quote:

Bugün pazar günü olduğu için servis kurmaya gelmedi henüz. Kurulduktan sonra resim çekip sizinle paylaşacağım. Umarım doğru bir karar vermişimdir :)

Ne yalan söyliyim görüntü kalitesi enfes. The last of us oynarken oyun modunda güzel pes de canlı modda çok güzel :D. Cidden gerçek yayınlanan maç gibi neredeyse. Sesi de acayip güçlü çıkıyor bence. Tek üzüldüğüm yer playstore da tv yayını yapan uygulama olmaması odama kablo çekemiyorum çünkü.

Ben digiturk dilediğin yerde, turkcell tv uygulamalarını kurdum. Sorun yok

Çok ilginç store dan mı indirdiniz bende neden yokki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TV SideView kullanan var mı kanal sıralamaları için? Nasıl yaparız en kolay yolu nedir bunun? Kumandayı acayip geç algılıyor. Birde kanallar hep 100'den sonra başlıyor sebebi nedir?

• bahadir06ank B kullanıcısına yanıt
    Apk uzantılı app leri internetten bulabilirsiniz. Usb ye atıp Es file manager ile yüklenebiliyor. Store da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakTirpanli

TV SideView kullanan var mı kanal sıralamaları için? Nasıl yaparız en kolay yolu nedir bunun? Kumandayı acayip geç algılıyor. Birde kanallar hep 100'den sonra başlıyor sebebi nedir?
    tvmi 4 ay önce servis kurmuştu flash bellek varı gelen arkadaşla onunla kurmuştu herşey iyi güzeldi ama 3 d gözlük sorun çıkartınca geçen gün fabrika ayarlarına döndürdüm tv yi 3d gözlük düzeldi lakin kanallar bozuldu show tv mesela 449 dan çıkıyor.servisi aradım böyle böyle dedim anlattılar nasıl yapılacağını merak eden olursa anlatırım.
  • Home ayarlar kanal ayarı uydu ayarı uydu program listesi düzenlemeden sıralama yapabilirsiniz.

• tarihcix T kullanıcısına yanıt
    Abi bu çok yavaş olur ya. Birde bu 100'den sonra başlıyor kanallar neden böyle oluyor?

• Tv yi ben yapmadım bilemem yavaşlığı isteği sıraya koy kanalları.

• Vestel alsa idiniz dermişim servis kuruyor kanalları ama ses veya görüntü dandik.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpsoylu81

tvmi 4 ay önce servis kurmuştu flash bellek varı gelen arkadaşla onunla kurmuştu herşey iyi güzeldi ama 3 d gözlük sorun çıkartınca geçen gün fabrika ayarlarına döndürdüm tv yi 3d gözlük düzeldi lakin kanallar bozuldu show tv mesela 449 dan çıkıyor.servisi aradım böyle böyle dedim anlattılar nasıl yapılacağını merak eden olursa anlatırım.

siz anlatın alan alsın yararlansın forum bunun için değil mi, öğrendiğimizi paylaşıyoruz ...
    gerektiğinde yine paylaşıyoruz, bıkmak usanmak yok ...

• Chillout C kullanıcısına yanıt
    Bunu öğrendiğim iyi oldu sağolasın.

• Kanallari sıralayan varsa hayrına paylaşsın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

Apk uzantılı app leri internetten bulabilirsiniz. Usb ye atıp Es file manager ile yüklenebiliyor. Store da yok

Es file maneger es task manager e yönlendiriyor o da cihaz için uyumlu değil nasıl yapıcam bi anlatırsanı sevinirim

• gmpmurat kullanıcısına yanıt
    Sony editor yazılımı ile kolayca sıralama yapılıyor tavsiye ederim.

• bahadir06ank B kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz en popülerlerin arasında es file explorer var onu indirebilmeniz lazım. Ordan flash disk içine girip kurulabiliyor. Sonra kurulan digiturk application vs ana sayfada gözükmez. Ayarlar uygulamalardan görebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

Ücretsiz en popülerlerin arasında es file explorer var onu indirebilmeniz lazım. Ordan flash disk içine girip kurulabiliyor. Sonra kurulan digiturk application vs ana sayfada gözükmez. Ayarlar uygulamalardan görebilirsiniz
    sony KDL-43W805C...Rica etsem bir kardeşimiz yeni bir kanalı nasıl ekleyebileceğimizi adım adım anlatabilir mi acaba? Bir türlü tek bir kanalı yükleyemedik :(.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bugün pazar günü olduğu için servis kurmaya gelmedi henüz. Kurulduktan sonra resim çekip sizinle paylaşacağım. Umarım doğru bir karar vermişimdir :)

Ne yalan söyliyim görüntü kalitesi enfes. The last of us oynarken oyun modunda güzel pes de canlı modda çok güzel :D. Cidden gerçek yayınlanan maç gibi neredeyse. Sesi de acayip güçlü çıkıyor bence. Tek üzüldüğüm yer playstore da tv yayını yapan uygulama olmaması odama kablo çekemiyorum çünkü.

Ben digiturk dilediğin yerde, turkcell tv uygulamalarını kurdum. Sorun yok

Çok ilginç store dan mı indirdiniz bende neden yokki

Storedan Es Dosya yöneticisini indirdim, daha sonra kendim apklarını dilediğin yerde ve turkcell tv nin

• quote:

Orijinalden alıntı: YSFHOCA

sony KDL-43W805C...Rica etsem bir kardeşimiz yeni bir kanalı nasıl ekleyebileceğimizi adım adım anlatabilir mi acaba? Bir türlü tek bir kanalı yükleyemedik :(.

Hocam kanal listesi üzerinden düzenleme editörü arıyorum, bulunca sizinle de paylaşırım. Kanal listesini indirmek isterseniz bir arkadaşımız paylaşmış.
    https://yadi.sk/d/_sd_URB6m6rSg
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.