Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.411
Cevap
48
Favori
140.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok basit home kanal ayarı na girer seniz çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • home tuşuna basın / ayarlar /kanal ayarı /digital kurulum /uydu ayarı /uydu program listesi düzenleme daha sonrasında istediğiniz kanalı örn : show tv diyelim 0449 dan çıkıyor,0449 a gelip show tv kanalını sağ ok ile önce sağa alıyorsunuz.sonra istediğiniz rakamı giriyorsunuz 1. sırada olması için 0001 yazmalısınız..böyle yaparsanız kanallar yüzden falan başlamıyor..0001 yazdıktan sonra o sıra karşınıza geliyor ve sol ok ile kanalı yerleştiriyorsunuz..
  • alpsoylu81 A kullanıcısına yanıt
    sanırım bir karışıklık oldu ...
  • yoo 8 şubatta siz bana cevaben "siz anlatın yararlanan yararlanır demişsiniz ben de anlattım"
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpsoylu81

yoo 8 şubatta siz bana cevaben "siz anlatın yararlanan yararlanır demişsiniz ben de anlattım"

aradan zaman geçince unuttuk tabii, mesaj alıntılamak bu durumlarda iyi oluyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpsoylu81

home tuşuna basın / ayarlar /kanal ayarı /digital kurulum /uydu ayarı /uydu program listesi düzenleme daha sonrasında istediğiniz kanalı örn : show tv diyelim 0449 dan çıkıyor,0449 a gelip show tv kanalını sağ ok ile önce sağa alıyorsunuz.sonra istediğiniz rakamı giriyorsunuz 1. sırada olması için 0001 yazmalısınız..böyle yaparsanız kanallar yüzden falan başlamıyor..0001 yazdıktan sonra o sıra karşınıza geliyor ve sol ok ile kanalı yerleştiriyorsunuz..

Teşekkür ederim. Hiçbir yerde bulamadım şu anlattığınızı. Çok iyi oldu bu.
  • 444 76 69 û arayın

• Merhaba sony 50w805c aldım.uydu ile ilgili ayarlarda kumanda geç algılıyor.menüler kendiliğinden geçiş yapıyor.güncellemeden sonra oldu sanırım.siz de de böylemi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aergun

Merhaba sony 50w805c aldım.uydu ile ilgili ayarlarda kumanda geç algılıyor.menüler kendiliğinden geçiş yapıyor.güncellemeden sonra oldu sanırım.siz de de böylemi?

Büyük ihtimalle güncelleme kaynaklı. Güncelleme yapmadan önce kullanmadım ama güncellemeden sonra kullandım hiç hoşuma gitmedi bu kadar yavaşlık. Bende yeni uydu alıcısı aldım. Gelince kuracağım. Gigablue X3 aldım acaba ben bunu kurunca kumandadaki Discover tuşunu yine kullanabilir miyim ?
  • Otadan gelen son yazılımı netten indirip usb ile atmak istediğimizde yazılım güncel diyor ve yazılım yüklenimyor son yazılımı usb ile tekrar nasıl atarız bilen var mı?

• Yeni yazılım olmadığı sürece atamıyorsunuz usb den.ayrıca eski yazılım atmak ta mümkün değil.
    Edit: Yazılım sürümünüzü kontrol ediniz.1379 ise güncellenmiş demektir otadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aergun -- 14 Şubat 2016; 18:19:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aergun A kullanıcısına yanıt
    Şubat güncellemesi yüklü yani son sürümdeyim. Aynı sürümü atamıyorsak zaten eski sürümü yüklemek mümkün değildir. Mutlaka bir force update şekli olmalı biz bilmiyoruz diye düşünüyorum. xperia serilerine yazılım atar gibi rom atabilsek iyi olurduda .pkg uzantılı romları hangi flas aracıyla yükleriz onu bilmiyorum. Birde cihazda geliştirici modunu açtım ama geliştirici seçenekleri görünmüyor enteresan bi durum
  • Uydu alıcısı gelince nasıl bağlarım? Dijital giriş 1'i mi seçeceğim? Birde makinayı bağlandıktan sonra dahili uydu alıcısını ayarlamaya devam edebilir miyim?

• Servis kuruyor harici uydu da takılabilir

• BurakTirpanli kullanıcısına yanıt
    Uydu alıcısı çok kullanışsız ve yavaş ben de x3 düşünüyorum kullanmaya başlayınca izlenimlerini paylaşırsınız, hayırlı olsun bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

Uydu alıcısı çok kullanışsız ve yavaş ben de x3 düşünüyorum kullanmaya başlayınca izlenimlerini paylaşırsınız, hayırlı olsun bu arada

Teşekkür ederim hocam. Bu arada kanalları 50'ye kadar sıralayabildim. Şimdi bende takıntı olduğu için ben uydu alıcıyı taktıktan sonra aklım yine bu dahili uyduya gidecek. TV'nin kumandasından TV tuşuna basınca dahili uyduya geçebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakTirpanli

quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

Teşekkür ederim hocam. Bu arada kanalları 50'ye kadar sıralayabildim. Şimdi bende takıntı olduğu için ben uydu alıcıyı taktıktan sonra aklım yine bu dahili uyduya gidecek. TV'nin kumandasından TV tuşuna basınca dahili uyduya geçebilir miyim ?

Geçmesi gerekir, sonuç olarak başka bir HDMI sourcedan TV ye basında dahiliye geçiyor.
    Ancak receiver aldıktan sonra şahsen o TV tuşunla bir işim olmayacak

• Arkadaşlar televizyonumuz için bildiğiniz uygun fiyatlı (yurt dışı sitelerinde) akıllı kumanda var mı? Türkiye pazarında ortalama fiyatı 200 TL gibi. Ayrıca içinde 3D gözlük de çıkmadı, en uygun kumanda ve 3D gözlüğü nerede bulabiliriz?
  • Arkadaşlar tvyi kullananlar memnun mu? Özellikle kendi uydusunun hd ve sd kanallardaki görüntüsü nasıl? Bir de tam karşıdan değil de yanlardan izlendiğinde görüntüde soluklaşma oluyor mu? Son olarak da 3d film izlediniz mi hiç 3d performansı tatmin edici mi?
  • Ryuuk kullanıcısına yanıt
    öyle parıl parıl görüntü alamazsın biraz mat görüntüsü var.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.