Şimdi Ara

>> SONY ERICSSON W810i REVIEW by KNIGHT << (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.780
Cevap
5
Favori
152.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zoom ben daha adam akıllı fotoğraf çekmediğim için telefondan fotoğraflar ekleyemedim. Güzel manzara fotoğrafları varsa ekleyebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 22 Haziran 2006; 12:41:31 >

• _____________________________

• bende hiç manzara resmi yok dışarıda hiç çekmedim fotoğraf ama bir tane makro çekim var güzel olan

>> SONY ERICSSON W810i REVIEW by KNIGHT <<

Bu arada fotoğraf için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 22 Haziran 2006; 12:46:46 >

Orjinalden alıntı: m-key1

videoda eklerseniz bi zahmet

K750i ve W810i ile ilgili açılmış topikte video örnekleri bulabilirsin. Ayrıca;
    www.mobile-review.com vewww.gsmarena.com adreslerinden de yararlanabilirsin.

>> SONY ERICSSON W810i REVIEW by KNIGHT <<
  • öncelikle knight bence harika bi inceleme olmuş ellerine sağlık bizler için çok yararlı oldu. yanlız bi iki sorum var uzaktan kumanda özelliği demişsin biras açar mısın? bide bi video örneği sen koy bari ya bi link vermişlerdi bulamamıştım nası video çekiyor bi göremedik senn koyarsan çok güzel olur
    .
  • Inceleme cok güzel olmus kardes. Ellerine saglik.
    Telefonun W800i ye göre üstün olan yönleri olsa bile ben sahsi olarak telefonun tus takimi ve arka kapak dizaynini hic begenmedigimi belirtmek istiyorum. Kamera kapaginin olmamasi ve oradaki o ayna denilen parcanin turuncu renkte olmasi telefonun cekiciligini yitirmesine nende oluyor.
    Sadece tus takimlari ve arka kapak dizayni yüzünden gittim W800i aldim.
    Bakin Ben telefonu begenmedigimi falan söylemedim. Hemen aykiri sesler cikmasin rica ediyorum. Sadece dis tasarimi ilgimi cekmedigi icin W800i ye yöneldigimi söyledim.
    Su an Almanya'da genel olarak magzalarda W800i nin fiyati W810i den daha yüksek oldugunu belirtmek istiyorum.
    W800i modeli olan arkadaslar, telefonlarini satip üstüne para katarak bence hic yönelmesinler W810i'ye.
    Arkadaslar yazilanlar tamamen kendi görüslerimdir. Forumda böyle bir hakkim var sanirim. Hemen firca atmayin.

Fujitsu Siemens P4 3.6 GHz || 400 GB || Microsoft Windo s XP Media Center Edition || ATI RADEON X800 || Sony SDM-HS75P 17'' || Epson Photo RX425 3 in 1 || Tevion 5.1 Speaker || Logitech M-BQ85 Laser Cordless Mause || Microsoft Digital Media Pro Keyboard || SE W900i || Nokia N82 || Iaudio Cowon X5L 30 GB || Nikon D100 Professionel ||

• quote:

Inceleme cok güzel olmus kardes. Ellerine saglik.
    Telefonun W800i ye göre üstün olan yönleri olsa bile ben sahsi olarak telefonun tus takimi ve arka kapak dizaynini hic begenmedigimi belirtmek istiyorum. Kamera kapaginin olmamasi ve oradaki o ayna denilen parcanin turuncu renkte olmasi telefonun cekiciligini yitirmesine nende oluyor.
    Sadece tus takimlari ve arka kapak dizayni yüzünden gittim W800i aldim.
    Bakin Ben telefonu begenmedigimi falan söylemedim. Hemen aykiri sesler cikmasin rica ediyorum. Sadece dis tasarimi ilgimi cekmedigi icin W800i ye yöneldigimi söyledim.
    Su an Almanya'da genel olarak magzalarda W800i nin fiyati W810i den daha yüksek oldugunu belirtmek istiyorum.
    W800i modeli olan arkadaslar, telefonlarini satip üstüne para katarak bence hic yönelmesinler W810i'ye.
    Arkadaslar yazilanlar tamamen kendi görüslerimdir. Forumda böyle bir hakkim var sanirim. Hemen firca atmayin.

Ortada kızacak ya da eleştirecek bir durum söz konusu değildir. Herkes düşüncesini söylemekte özgürdür. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Bu arada kamera kapağının olmaması elbette bir dezavantaj. W800i,K750i kullanıcılarının W810i'ye geçmesinin pek bir anlamı da yoktur. Ama yeni telefon almak isteyenlere direkt W810i öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 22 Haziran 2006; 15:06:08 >

• quote:

öncelikle knight bence harika bi inceleme olmuş ellerine sağlık bizler için çok yararlı oldu. yanlız bi iki sorum var uzaktan kumanda özelliği demişsin biras açar mısın? bide bi video örneği sen koy bari ya bi link vermişlerdi bulamamıştım nası video çekiyor bi göremedik senn koyarsan çok güzel olur

1-) Öncelikle uzaktan kumanda özelliği televizyon, DVD player gibi cihazları yönetmek için kullanılmıyor. Bu programla bluetooth üzerinden bilgisayardaki kimi programları yönetebiliyoruz. (Media oynatıcı, powerpoint sunumları, Divx, Winamp vs.) Ama daha hiç denemedim.

2-) Video örneği için www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w810-en.shtml adresine girebilirsin. İnternet sayfasının altında iki tane video örneği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 17 Şubat 2007; 0:56:03 >

• tşk dostum buldum ama açılmıo yabancı ama sanırım hata verio

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

quote:

video dj ile neler yapabiliyor? birisi 6630daki video düzenleme programıyla biraz şey etti beni bu milyarlık telefon en azından onun kadar yapıyodur umarım

W810i'de yer alan Video DJ programıyla video klipler,resimler ve metin kullanarak kendi video kliplerini düzenleyebiliyorsun. Ayrıca bir videonun istenmeyen bölümlerini de kırpabilirsiniz.
    Ama daha bu programı kullanmış sayılmam.

kullandığın zaman ayrıntılarıyla buraya yazabilirsen sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

çok güzel inceleme olmuş..
    hakikaten düzgün tel. yapmış s.e
    bnde inş. bi iş bulursam k700i den kurtulmayı düşünüyorm

ilk kullandığım s.e lerden biriydi yaa bence hala da özellikleri yabana atılabilecek gibi diil ben hatırlıyorum da ne hava atmıştım yaa ama sende yeni nesil sonylere geç dostum

kullandığın zaman ayrıntılarıyla buraya yazabilirsen sevinirim

Kullandığım zaman açıklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 23 Haziran 2006; 20:37:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.