Şimdi Ara

>> SONY ERICSSON W810i REVIEW by KNIGHT << (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.780
Cevap
5
Favori
152.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

quote:

eline sağlık hocam çok güzel inceleme
    telefon gerçekten çok karizma
    bu arada ayıptır sorması ne kadara aldın?
    telefonda tuşlar kilitliyken yandaki play tuşuna basınca (kulaklık takılı olmadan) müzik çalmaya başlıyo mu?
    bilgisayar direkt usb olarak gördümü cd kurulumu falan yapmadan?
    teşekkürler...
    edit: hayırlı olsun

Telefonu Teknosa'dan 999 YTL'ye aldım. Ayrıca orada elemanın önerisi üzerine 1 yıllık 25 YTL'ye kasko yaptırdım. Telefonda tuşlar kilitliyken play tuşuna basınca direkt kilidi kaldırın diyor. Telefonu bilgisayara bağlamadan önce cd kurulumu yaptığım için bu soruna tam olarak yanıt veremiyorum. Ama başka bir yerde denersem söylerim.

teşekkürler... tekrardan hayırlı olsun

• Teşekkürler...
  • yoo beşiktaşlıyımda sergen oraya gitti diye artık hem beşiktaşkı hemde etimesgut şekersporluyum sen etimesgutta oturuosun heralde??
    quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

abi burası w810la ilgili bi topic özel sorularını pmden atarsan forum kirlenmemiş olur
    gerçi diğer arkadaş doğru cevabı wermiş ama
    quote:

@ maestro_34

etimesgut ??

yaw bırak sosyal msj vermeyi, sen soruma cvp ver etimesgut'ta mı oturuyorsun ?

• İnceleme izlenimlerini aktardığın için teşekkürler..Hayırlı olsun
  • quote:

way knight bi kaç saat foruma uğramadık neler yapmışın ya çok iyi olmuş review eline sağlık.kim tutar seni be

W810i'yi almadan önce incelemesini yapmak farz oldu demiştim.
  • quote:

yoo beşiktaşlıyımda sergen oraya gitti diye artık hem beşiktaşkı hemde etimesgut şekersporluyum sen etimesgutta oturuosun heralde??
    quote:

quote:

abi burası w810la ilgili bi topic özel sorularını pmden atarsan forum kirlenmemiş olur
    gerçi diğer arkadaş doğru cevabı wermiş ama
    quote:

@ maestro_34

etimesgut ??

yaw bırak sosyal msj vermeyi, sen soruma cvp ver etimesgut'ta mı oturuyorsun ?

etimesgutta oturuyorum, bu bi kenara sergen bize mi geldi lan daha bizim takımın sahası yok, nere gelmiş o ?!?

edit: bu arada inceleme gerçekten çok güzel, neyse iş vıcımadan etimesgut konusunu kapatalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 21 Haziran 2006; 0:26:28 >

• kafamdaki soru işaretleri gitmiş oldu bu günde inceledim süper bi alett bende alıorum bu hafta içindee.p850den vaz geçtim sırf foto yüzünden alıodum p850yi ama bu teli bu gün inceledim ve I Love w810i.ekranına hasta oldum birazcık küçük ama boyuna göre normal ve aşırı nettartı olarak radyosu var boyu küçük fiyatı ucuz vs..uçak modu yok ama uçağa bindiğimde yok zaten binersemde kapatırım teliayrıca çekilmiş bi kaç foto koysanız çoook iyi olurrr
  • ayrıca incelemeyi yapan arkadaş çok saol iyi incelemee
  • inceleme gerçektn güzel
    bide foto ekliceksen ekran ışıgını yakıp çekermisin abi
  • emeğine sağlık knight, güzel bi inceleme olmuş
  • video dj ile neler yapabiliyor? birisi 6630daki video düzenleme programıyla biraz şey etti beni bu milyarlık telefon en azından onun kadar yapıyodur umarım
  • Telefonunu güle güle kullan dostum. İnceleme için de sağol.
  • w810i benim se nin tek beğendiğim telefonu gerçekten çok karizmatik ve kaliteli telefonu bu bana göre.

aslında bendemi w810i düşünsem diyorum
  • quote:

video dj ile neler yapabiliyor? birisi 6630daki video düzenleme programıyla biraz şey etti beni bu milyarlık telefon en azından onun kadar yapıyodur umarım

W810i'de yer alan Video DJ programıyla video klipler,resimler ve metin kullanarak kendi video kliplerini düzenleyebiliyorsun. Ayrıca bir videonun istenmeyen bölümlerini de kırpabilirsiniz.
    Ama daha bu programı kullanmış sayılmam.
  • bendede kartın mavi rengi gözüküyordu bende ms kapağında sorun mu var diyodum yokmuş

• Kapakta sorun yok. Tam olarak kapanıyor.
  • "Knight" seni tebrik ediyorum, harika bir inceleme olmuş.
    Ancak modlardan bir ricam olacak, araya başka mesajlar girdiği için bütünlük bozulmuş, modlar edit edip hepsini ardışık olarak sıralarlarsa çok daha iyi olacak.
  • bende bir kaçtane resim koyayım kendi çektiklerimden
  • videoda eklerseniz bi zahmet

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.