Şimdi Ara

>> SONY ERICSSON W810i REVIEW by KNIGHT << (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.780
Cevap
5
Favori
152.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun hayırlı olsun ve güzel bir inceleme eline sağlık
  • ya anlamadığım bişey var telefonda
    daha önceden fotoğraflar çok berbat çıkıyodu
    telefon açıldımı ne süper fotolar çekiyom şu günlerde
    her zamanki gibi çekiyorum garip bi durum var ortada
  • w810'nun gelen kutusundaki mesajlar telefon hafızasınamı yoksa hafıza kartınamı kaydediliyo
    bide enfazla kaç tane gelen kutusu mesajı kayıtlı kalıyo
    gelen kutusundaki mesajları bi klasör açıp arşivleyemiyomuyuz
    yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

ya anlamadığım bişey var telefonda
    daha önceden fotoğraflar çok berbat çıkıyodu
    telefon açıldımı ne süper fotolar çekiyom şu günlerde
    her zamanki gibi çekiyorum garip bi durum var ortada

W810i özellikle dış mekanda mükemmel fotoğraf performansı veriyor. Özellikle ışığı iyi yakalamak,beyaz dengesini ayarlamak,otofucus özelliğini iyi kullanmak çok önemli. İç mekanlarda noise oluşumuna rastlanabiliyor. Kameranın sonradan açılmasının sözkonusu olduğunu sanmam.

Bu arada W810i mi yoksa W900i mi kullanıyorsun? W900i için ''Cami avlusuna bırakacağım'' demişsin de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Haziran 2006; 12:18:20 >

• quote:

w810'nun gelen kutusundaki mesajlar telefon hafızasınamı yoksa hafıza kartınamı kaydediliyo
    bide enfazla kaç tane gelen kutusu mesajı kayıtlı kalıyo
    gelen kutusundaki mesajları bi klasör açıp arşivleyemiyomuyuz
    yardımlarınız için teşekkürler

Bu konuda pek yardımcı olamıyorum. Çünkü ben de telefonu daha yeni aldım. Daha bir dünya özelliğini denemedim. Benim bildiğim gelen kutusundaki mesajlar belli bir sayıyla sınırlı olur. Tabi yanılıyor da olabilirim.
  • bende w810i var abimde w900 ara sıra değişmeli kullanıyoz
    büyüklüğünden dolayı hiç sevmiyorum w900 u ondan dedim cami avlusuna bırakıp kaçcam diye
    w810i yi çok beğeniyorum elime aldığımda işte benim telefonum diyorum. Çıkmasını epey beklemiştim
    sen ne zaman aldın bilmiyorum ama ben satışa çıktığı gibi almıştım 850 ytl ye şimdi 1000 ytl nin
    üzerinde olduğu söleniyor. Ayrıca telefon çok sağlam çok seviyorum ya telefonumu
    cvp yazdığpın için tksler knight86

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 28 Haziran 2006; 13:02:21 >
  • Ben malesef euronun yükselmeye başladığı zamanda almıştım. W810i'nin fiyatı 1000 YTL'nin üzerinde şu an.
  • Böyle güzel bi incelemeyi alt sıralarda görmek tatmin etmedi beni
    tekrar tsk çok güzel inceleme olmuş
  • Tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 2 Temmuz 2006; 11:40:37 >
  •  >> SONY ERICSSON W810i REVIEW by KNIGHT <<
  • Telefon KApaliyken Nasil Müzik Dinleriz ?

We İzlenimini COk Begendim Super Bir İzlenim Kaydetmissin ...
    w810i Alan Herkesin Bunun HEr Satirini Okumasini Dogru Buluorm ...
    Her OZelligi Anlatilmis Die Dusunuorm Bu ARrada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzcnylN -- 8 Temmuz 2006; 14:51:05 >
  • yaf knight bi ben kaldım dostum ya
  • Okulların açılmasını bekliyordun değil mi? O zamana kadar fiyatlar daha uygun bir hal alacaktır.

Ben de başlarda K750i düşünüyordum,bu telefona kavuşabilmek için tam 1 yıl sabrettim (düşün halimi) daha sonra W810i çıkınca piyasaya hemen W810i'ye yöneldim.

Buradan çıkarılacak sonuç: Sabrın sonu selamettir...
  • Ben de birkaç fotoğraf ekleyeyim...

>> SONY ERICSSON W810i REVIEW by KNIGHT <<

• arkadaslar w810i ile cekilmis video örnekleri ni koyarsanız cok güzel olur .. veya link verseniz ...
  • www.mobile-review.com adresinde telefonun kamerasıyla çekilmiş 2 tane video örneği var.

Ayrıca W810i ile ilgili detaylı bilgi için:

www.gsmarena.com
    www.cnet.com

adreslerinden de yararlanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Okulların açılmasını bekliyordun değil mi? O zamana kadar fiyatlar daha uygun bir hal alacaktır.

Ben de başlarda K750i düşünüyordum,bu telefona kavuşabilmek için tam 1 yıl sabrettim (düşün halimi) daha sonra W810i çıkınca piyasaya hemen W810i'ye yöneldim.

Buradan çıkarılacak sonuç: Sabrın sonu selamettir...

babam gibi konuştun
  • Arkadaslar W810i'de fotograf ve videolari direk hafiza kartina kaydetme gibi bir secenek var mi yoksa once direk telefon hafizasina mi kayit yapiyor?

Bunun disinda kulaklik girisi nasil? Bildigimiz walkman ve muzik seti standartinda mi yoksa kendine ozel bir girisi mi var?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.