Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i ::::: (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.735
Cevap
13
Favori
632.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Arkadaşlar Genpa garantili telefonumun çizilen ekranı[ufak bir çizik] garantide değişir mi?
    Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak.
  • Arkadaşlar W810i telefonuma 05 li sürüm yükledim. Daha sonra walkman skin yükleyecekken baktım ki mp klasörünün içinde gomusic.bin dosyası yok. Yazılımı tekrar tekrar yüklememe rağmen gelmedi. Bu dosya nedir ne işe yarar. Eğer sizde yedeği varsa ekleyebilir misiniz...

Orjinalden alıntı:

Arkadaşlar Genpa garantili telefonumun çizilen ekranı[ufak bir çizik] garantide değişir mi?

Arkadaşım değiştirirler ama ben servislere pek güvenmiyorum ekran için veriyosun onu yapıyolar ama başka bişey çıkıyo illaki seni çok rahatsız etmiyosa idare et benim telefonun ekranında derin bi çizik var ama servisten çekindiğim için götürmedim bakınca çok net olarak belli oluyo yinede sen bilirsin ben fikrimi sölemek istedim saygılar

Orjinalden alıntı: UnequaL18

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: colourofthelife

quote:

Arkadaşlar telefonun usb bağlantısında sorun yaşıyorum..Bazen telefonu tanımıyor kafasına estiği zaman.Bazen takıyorum hiçbir problem olmadan görüyor bazen bilinmeyen usb aygıt diye uyarı çıkıyor altta.Problemi ne olabilir?

Bilgisayarının USB sürücülerinde sorun olabilir veya telefonun jackinde. Tozlanmıştır belki. Başka bilgisayarda deneyebilirsin.

Peki bu tozlanma problemine bir çözüm önerebilirmisin??..temizlemek için ne yapmalıyım?Birde geçen gün kardeşim feci bi şekilde telefonu yere düşürdü kasanın tepesinde kızılötesi tarafında bi deformasyon oluştu.Bu bahaneyle siyah olan telefonumun Kasasını değiştirmek,Beyaz kasa takmak istiyorum..Sorduğum yerler sadece telefonun kapakları ve yan kasası vardı.Tuş takımlarını bulamadım.Bulabileceğim bi yer varmı bildiğiniz?
    D.N : İstanbul/Avrupa Yakasında oturuyorum.

Arkadaşlar soruma cevap alamadım hala yardım edebilicek birileri varmı?

erdemciğim bu tarz aksesuarları bulacağın tek yer var eminönü,tahtakaleye bak öncelikle.yan sanayide olsa bulursun illaki.

• quote:

Orjinalden alıntı: archkoven

quote:

Orjinalden alıntı:

Arkadaşlar Genpa garantili telefonumun çizilen ekranı[ufak bir çizik] garantide değişir mi?

Arkadaşım değiştirirler ama ben servislere pek güvenmiyorum ekran için veriyosun onu yapıyolar ama başka bişey çıkıyo illaki seni çok rahatsız etmiyosa idare et benim telefonun ekranında derin bi çizik var ama servisten çekindiğim için götürmedim bakınca çok net olarak belli oluyo yinede sen bilirsin ben fikrimi sölemek istedim saygılar

Tamam o zaman zaten ufak bir çizik önemli değil
    Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak.

• arkadaşlar ben 05 li sürümü yüklücem her şey tamam ama bazı arkadaşlar yüklümeden evvel yedeğini alın demişler,bu işlem nasıl yapılıyor ?
    ayrıca içindeki flesh temalar (orbit ,emerge,equlazier ) 05 li sürümde kaybolur mu yoksa 05 li sürümdede bu temalar mevcut mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onask -- 1 Mart 2008; 14:53:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: onask

arkadaşlar ben 05 li sürümü yüklücem her şey tamam ama bazı arkadaşlar yüklümeden evvel yedeğini alın demişler,bu işlem nasıl yapılıyor ?
    ayrıca içindeki flesh temalar (orbit ,emerge,equlazier ) 05 li sürümde kaybolur mu yoksa 05 li sürümdede bu temalar mevcut mu ?

http://www.mobil-forum.com/yazilim-dosya-deposu/5689-tum-sonyericsson-telefonlarin-main-ve-fs-dosyalari-burda-olacaktir.html

• Arkadaslar w810i 4gb hafiza kartini destekliyormu? Ve destekliyorsa yavaslamaya neden oluyormu?

Orjinalden alıntı: m00m

quote:

Orjinalden alıntı: onask

arkadaşlar ben 05 li sürümü yüklücem her şey tamam ama bazı arkadaşlar yüklümeden evvel yedeğini alın demişler,bu işlem nasıl yapılıyor ?

http://www.mobil-forum.com/yazilim-dosya-deposu/5689-tum-sonyericsson-telefonlarin-main-ve-fs-dosyalari-burda-olacaktir.html

TAMAM DA BU SAYFADA SORUYLA İLGİLİ BİŞEY BULAMADIM
    DAHA AYRINTILI YARDIMCI OLURSANIZ DAHA İYİ OLUR

• quote:

Arkadaslar w810i 4gb hafiza kartini destekliyormu? Ve destekliyorsa yavaslamaya neden oluyormu?

Destekliyor.Kullanım esnasında bi yavaşlık olmaz fakat telefonun açılması birazcık uzun sürebilir

Arkadaslar w810i 4gb hafiza kartini destekliyormu? Ve destekliyorsa yavaslamaya neden oluyormu?

Ben fason 4gb aldım. Kaldırıyor ama şarkıdan şarkıya geçerken 3-5sn bekletiyor. Bide kartı aldığımdan beri şarjı daha az gitmeye başladı. Ve son olarak fason olduğundanmı data kablosundanmı bilmiyorum veri transferi aşırı yavaş (saniyede 130-140kb).

Ben fason 4gb aldım. Kaldırıyor ama şarkıdan şarkıya geçerken 3-5sn bekletiyor. Bide kartı aldığımdan beri şarjı daha az gitmeye başladı. Ve son olarak fason olduğundanmı data kablosundanmı bilmiyorum veri transferi aşırı yavaş (saniyede 130-140kb).

Malesef W810i'nin veri aktarım hızı beklentileri karşılamıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_

W810i ye akustik yazılımı yüklenmesi nasıl oluyor forumda anlatıldı mı acaba link verirseniz sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_17036328/tm.htm
  • arkadaşlar ben 05 li sürümü yüklücem , şu anki sürümün yedeğini nasıl alıcam bilen birisi yardımcı olursa sevinirim,

ayrıca 31li sürümün içindeki flash temalar (orbit ,emerge,equlazier ) 05 li sürümde kaybolur mu yoksa 05 li sürümdede bu temalar mevcut mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onask -- 2 Mart 2008; 12:24:59 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.